God morgon!

Det verkar inte bli lika varmt idag som tidigare dagar, men det är iofs bara bra för min del! Då kan jag vara hemma och förbereda inför kvällen istället... Mycket städning återstår efter alla lata dagar och därtill kommer förberedelserna av maten.

För tillfället har jag endast ett par små funderingar.. det ena är hur jag ska lösa bord-problematiken, om det blir så att vi faktiskt kan sitta ute! Stolar har jag, men bordet är inte stort nog :S
Det andra är vad jag ska ha för glas till melon-dricken som jag tänkte bjuda på när gästerna kommer (så dom har nått att gör under tiden jag far runt som en yr höna och fixar 'det sista'..)
Snart är det frukost time och 'våra bästa år' som gäller, efter det är det bara att sätta fart :)

Vad ska du göra idag?

Jag...

Jag sitter fast i youtube träsket och kan inte komma loss!

Fika funderingar...

Imorgon kommer dom första fikagästerna till nya altanen... med största säkerhet kan jag även förbereda mig på att dom kommer vilja ha lite vin!
Är inte jättsugen på att stå inne föra att baka och laga mat i värmen och plockmat är väl i det närmste uteslutet när det är rötmånad, eller?

Har du nått bra tips på nått snabbt, enkelt och gott att bjuda på i sommarvärmen?

I wish I could dance!

Blev sittade uppe mycket längre än jag tänkt eftersom jag började kolla på 'so you think you can dance'...
Som en följd av att jag är hopplöst urusel på allt (you name it, jag lovar att jag är kass på det!) så blir jag så fruktansvärt imponerad av andra som är duktiga... på att dansa, sjunga, måla, idrotta etc etc.

Jag sitter och grinar till förtsa platser, andra platser, tredje platser eller folk som får åka med Marys heta tamale tåg
och jag är avundsjuk... så fruktansvärt avundsjuk!





Badkompisarna

Har varit ute vid stugan och badat idag igen... varje dag är det samma kamp! Först ska man doppa sig och när det väl är avklarat gäller det att hålla paniken borta genom att inte föreställa sig att man simmar över slemmiga cyklar, likdelar eller för den skull, sånna här...


Ingen sol

Idag lyser solen med sin frånvaro... lite tråkigt men å andra sidan kan jag få lite saker gjort som jag inte orkat i värmen! Laga mat tex :S
Så många sallader som jag ätit under dom här dagarna kan inte vara nyttigt! haha!

Kanske blir det ett besök hos mormor och morfar idag också, det skulle passa alldeles perfekt :)

Fick föresten hem nya hörlurar sen jag skickat tillbaka dom där som jag köpte till mobilen och gissa vad! Dom här har precis samma plutt som dom jag reklamerade :( Man ser med blotta ögat att den inte passar! Så nu måste jag försöka få tag på nån att prata med och fråga hur sjutton det ligger till... bara det kan ju ta en hel dag... *suck*

Vad ska du göra idag?

Altanen...

Altanen är klar! Den är K L A R ! !
Jag har exakt en vecka kvar innan jag börjar jobba... NU tar jag semester =)




alla rätt?

Igår läste jag i någon av kvällstidningarna att svarta tights är helt ute att ha på sommaren, att fina fötter var ett måste och att foppa-tofflor är a big no no!!
Jag äger inga foppisar men däremot hade jag tänkt att jag skulle ha just svarta tights till min nya klänning om jag ska till parken på lördag... Måste man ha alla rätt eller räcker det med snygga fötter?


Uppdatering: Godaste smoothien!

Man får ångra sig ibland!
Kokos-ananas smoothien kommer numera på andra plats, efter kokos-mango!!!! Har ingen bild på den, men det gör egentligen inget... den måste upplevas live ;)

Djäkens

Djäkens! The way I see it...


Åskväder

Det blev inget långt besök ute vid sommarstugan idag! Lite läsning och ett snabbt dopp och sen var åskvädret i full gång.

Från detta...


Till det här...
På en kvart!
Konstigt nog verkar inte folk ha nån respekt alls för åskan... längst ner till vänster på bilden ser man skymten av en båt full med folk som inte gjorde minsta antydan att åka in till land, även fast det åskade och blixtrade över sjön...
För att inte tala om människan som simmade ut till mitten av sjön och låg där och plaskade i godan ro :S Det skulle inte jag vågat göra!

Är du rädd för åskan?

god ...öhm.. morgon?

Idag har jag sovit på tok för länge! Jag har blivit väldigt slö i den här värmen och det är svårt att hålla fast vid rutiner :( Kanske är det lättare imorgon när det är vardag igen och jag kan titta på frukost-tv i vanlig ordning =) 
Tittade nyss ut på det som jag målade igår och kan konstatera att det inte täcker till 100% vilket betyder att jag måste måla ett tredje lager... och jag som inte blev klar med nummer två som jag gjorde igår! Jag blir så trött på detta!

Trallen är iaf så gott som klar! Det är två små kantbitar som ska på plats men det kommer nog göras ikväll så nu är det fritt fram att komma hit och inspektera!

Det finns en hel del småsaker kvar att pyssla med ute när altanen väl är klart... Grunden på garaget ska målas, dörrarna på huset likaså och vad det gäller dom så måste jag ju hitta en färg också :S Det skrämmer mig lite eftersom jag vet hur omständigt det var att få fram den gröna!!!
Ev ska alla gamla fönster målas vita, om jag inte struntar i det och inväntar tillfälle att byta ut som istället! Staketet på balkongen måste få en ny överliggare... and so on, and so on...

Som sagt.. det är lite småsaker att göra men under tiden kommer jag nog börja på nästa projekt lite smått... och ni kommer få se en ny kategori dyka upp här igen :)

Öronvatten

Har nyligen kommit hem från sommarstugan! Glömde kameran hemma, annars hade jag tänkt ta lite bilder så ni får se vad det är jag ligger och kikar på hela dagarna (när jag inte somnar förståss), kan hända att ni har sån tur att jag fotar mina badskor också ;) 
Har självklart badat, det är helt underbart! alldeles ljummet i vattnet men nu håller jag på att bli galen på att jag fått vatten i ena örat!
Hur blir jag av med det? Det håller på att driva mig till vansinne. Haha!!

Om nån timme är det dags att tända grillen och efter det är det nog läge att måla lite :) Även om det är lika varmt idag som tidigare dagar, så är det lite mer moln så efter maten kommer det nog vara lagom därute på baksidan. Om inte så skiter jag i det och målar ändå... Nu vill jag bli klar!!!


Godaste smoothien!

Hmm... Det är ju lördag idag vilket betyder att man måste äta frukost utan att kunna se Day's :( Men min smoothie blev iaf kanonbra, en av dom bästa som jag provat hittills! Ska testa att blanda med frusen mango också, så den blir kall!

 

God morgon

Sitter och väntar på att det ska bli lagom att börja göra iordning frukosten som jag ska äta samtidigt som jag kollar på 'våra bästa år'.
Idag ska jag prova att göra en kokos och ananas- smoothie, spännande att se hur det blir :)

För övrigt vet jag inte alls vad jag ska göra idag... det är en rad kvar att lägga på altanen, den sista som måste måttas in mot tegelmuren, vilket betyder att det är ett väldigt pilligt jobb...
Det kommer nog funka att lägga dit den idag även fast det visst ska bli ännu varmare idag än vad det varit!! *pust*

Har inte kunnat måla nått mer eftersom det är alldeles för varm på baksidan, men ikväll ska jag nog se om det inte går att komma igång med det också!
Kan nog ändå inte ligga ute vid sjön hela dagen idag eftersom jag har bränt mig lite :( men en liten tur dit för att bada blir det nog!

Vad ska du göra idag?

Tillhållet för kvällen

Här har jag spenderat kvällen sen jag kom hem från sommarstugan! Första riktiga balkongkvällen i år =)


Slutspurten?

Då är det dags att se hur mycket man orkar arbeta hemma i trädgården idag innan jag får fly ut till sjön igen! Helst av allt skulle jag vilja åka redan nu... börjar bli trött på allt mätande, sågande och skruvande! Det här skulle ju varit klart för en vecka sen, minst! Men kanske, kanske blir det färdigt idag?!!

Vad ska du göra idag?


Myrjävlarna!

Jag har iofs inte sett till så många myror sedan dom blev dränkta i myrmedel, MEN! hela min trädgård omsluts nu av en fruktansvärd doft :S
Länge gick jag runt i mina snygga shorts och färgfläckad bikini och sniffade i de djupaste av funderingar över vad lukten påminde om. Efter ett tag kom jag på att det var något från hemmet (och det i sig bådar inte gott) och så till slut kom jag på det! Antibiotika!
Hela jävla trädgården stinker antibiotika och nu känns det som att gå runt i nån slags penicillin behandlad UVI dimma hela dagarna :S BLÄK!

Dyker det upp så mycket som skuggan av en pissmyra (eller vilken annan myra som helst för den delen) igen ska jag prova Hannas diskmedels-metod!

Sommar, sol och bad :)

Puh!
Jag är verkligen HELT slut... och då kan jag erkänna att jag knappt gjort en släng på hela dagen :O Kärran blev fylld med skräp och ytterligare typ tre rader plank är klart på altanen... annars har det varit stillestånd här hemma! 

Har istället varit ute vid sommarstugan i stort sett hela dagen och lyckades tom ta mig ner i vattnet, denna gång med mina übersnygga badskor! Haha!
Nu har jag precis duschat och ska snart avsluta kvällen med att se den sista Irene Huss filmen som jag har hemma.. eller ja.. se och se... det visar sig hur det blir med saken! Inga mardrömmar än så länge iaf ;)

Hur har din dag varit?

Tidigt!

Idag vaknade jag en timme före min klocka skulle väcka mig och efter att ha vägt för och nackdelar om att gå upp vid en så tidig timme kom jag fram till att jag skulle sätta fart.
Argumentet om att jag med gott samvete kunde somna en stund i solen senare idag var det som avgjorde saken :)

Det finns mycket som jag skulle vilja göra under dagen och jag har goda förhoppningar om att få med allt! Men överst på listan står fotfarande Trallen, den är inte riktigt klar så det är en given syssla, liksom målning nu när jag har en ny burk med färg! Efter det kan jag börja tänka på allt det andra jag vill göra... =)

Vad ska du göra idag?

Välkommen!

Jag har en ful ovana att handla alldeles för mycket och därför har jag bestämt mig för att jag inte får köpa saker till rum (eller för den delen altaner) som ännu inte är rustade, men häromdagen när jag va i La så blev jag bara tvungen att fuska lite...



Hittade det här stenhjärtat på en blomsteraffär och kunde inte låta bli att köpa det, för att ha ute på altanen, eller kanske på trappen (som ju för övrigt inte ens är påbörjad ännu)! Me Like :)

Sorg

Jag har sorg!
Lilly har flyttat hemifrån idag :'( Med tårfyllda ögon såg jag henne rulla av gården och vidare mot ett nytt liv i MellanStaden.
Jag tror dock att hon kommer få det bra där... hon kommer få vård och bli ompysslad, men ändå känns det inte helt bra. Jag saknar henne, men mest av allt är det nog det faktum att hon bott hos Lovely Sis som känns, det har alltid varit som att jag haft Lilly till låns och det här är lite som att ge upp hoppet om att hon ska komma tillbaka...



Det jag fått se från din mazda 323, finns alltid kvar hos mig.
Precis som du!

Invation

Hela min trädgård har blivit invaderad av myror!
Alla sorters myror, flyg-myror, vanliga myror, bitande myror och springande myror!

Igår hittade jag ett helt myrsamhälle som hade växt fram under en av brädorna som virket ligger på.
På ett ställe hade myrstaden sitt BB och det låg massor med ägg där som jag med stort intresse såg på när myrorna bar ner i underjorden för att skydda dom.
Jag blev lite imponerad av myrororna och tänkte att dom nog är väldigt kärvänliga små djur som månar om sina små det viset.

I dag vet jag bättre!


 
Nu är det krig!!!
Någonstans därnere ligger dom alltså och trycker i väntan på nästa attack, vad dom inte vet (om dom inte läser min blogg vill säga) är att då är jag beredd... Men vad ska jag beväpan mig med? Vatten? Salt? Sprit? Ättika?

God morgon!

Fy vad trött jag är jämt när jag vaknar! Fattar inte varför min kropp inte kan ställa in sig på tiderna som jag har bestämt åt den :(
Imorse fick jag ett underbart uppvaknande när Tea tog sig en promenad över mig och droppade dreggel i mitt ansikte, mysigt!
Ska snart göra iordning frukosten, om jag bara kan bestämma mig... Te eller smoothie? sen måste jag ut och måla igen! Idag kommer jag nämligen få hem virke igen så altanen ska bli klar under dagen är det tänkt och då vill jag ha målat klart balkarna i den änden där bordet ska stå så jag kan börja flytta tillbaka sakerna igen :)

Vad ska du göra idag?

En underlig undran...

Nån som vet vart man kan få tag på  julgransbelysningar för utomhusbruk this time of year?

Bjälkar, under

Nu har jag packat ihop för dagen och tagit en välbehövlig dusch! Idag har jag lärt mig att med en målarpensel i handen kommer man undan med i stort sett vad som helst! Idag har jag visat upp mig för både grannar, vänner och annat folk i mina lila pyjamas shorts, bikini överdel och grön prickigt dekoletage :O och det hela framstod som helt normalt :S

Nåväl, jag har inte bara målat på mig själv, utan nästan hela "taket" blev klart! Några bjälkar (eller balkar eller vad sjutton det är) blev kvar till imånn, då det även är dags att börja med andra strykningen... hoppas verkligen att det ska räcka med två gånger, men den där gula färgen som är målad längst ut verkar inte vara den lättaste att bli av med :(


Bjälkarna, före

Här kommer bilden som skulle varit med i förra inlägget!


God förmiddag!

I morse låg jag vaken och funderade en stund innan jag klev upp, jag kan inte få nog av känslan av att bara vara ledig! Det är verkligen helt underbart att vakna på morgonen och känna att man kan göra, nästan, precis vad man vill :)

Till våra bästa år-frukosten idag blev det en banan och blåbärs-smoothie och eftersom det är fint väder idag ska jag nog ge mig på lite målning nu igen!
Fönsterbläcken på framsidan ska målas (förhoppningsvis) en sista gång och efter det ska "taket" på altanen målas, dvs balkarna som balkong golvet ligger på, nu är dom bruna (såklart) och gula längst ut i ändarna... hur man nu kan komma på nått så tokigt! det ser ganska lustigt ut om jag ska vara ärlig, haha!

Hoppas också på att få se en skymt av grannen nu när jag är ute, isf ska jag fråga om jag kan komma över och få massage ikväll! Det knakar och brakar ordentligt i ryggen och nacken när jag rör på mig så det är nog på tiden att jag får en omgång!

Vad ska du göra idag?

Tröttis

Har kollat på 2/3 av ännu en Irene Huss film, denna gången blev det "nattrond" och den här va så läskig att jag va tvungen att titta bort lite då och då! Jag är en riktig fegis, jag vet! :)
Är jättetrött ikväll efter en lång dag med shopping på både Tha Store och Drickaffären, klippning och besök hos mormor o morfar... så det blir nog inte ens nån läsning innan jag slocknar!

Vad har du gjort idag?

Shopping i helvetet!

Idag gjorde jag misstaget att gå in på leksaksaffären när jag va i La, det skulle jag aldrig ha gjort och kommer med största sannolikhet aldrig göra igen!
Jag gick lugnt runt och klämde på nappflaskor och snuttefiltar när hela affären plötsligt invaderades av ett gäng förklädda monster.
Jag försökte att andas långsamt och tänka på rofyllt vågskvalp, men efter endast några få minuter var jag tvungen att kapitulera, gick jag med korta snabba steg den kortaste vägen igenom butiken för att kunna söka skydd.
Salongen blev min fristad och efter att jag suttit där och väntat en stund slog mitt hjärta normalt igen, den här gången kan jag utan att överdriva påstå att va det nära att dom slukade mig levande !

Efter att jag uträttat alla ärenden jag planerat hade jag bara en affär kvar att besöka, nya COOP! I min fantasi föreställde jag mig hur jag strosade runt bland hyllorna och tittade på tomater i alla regnbågens färger och oliver inlagda i allt från oliv- till spill-olja.
Tji fick jag! Innan jag ens hunnit förbi blom-hyllorna sveptes jag in i en gigantisk familje flock, inte mindre än två barnfamiljer som utsett COOP-shopping till sitt gemensamma måndags nöje!
Var det inte ungarna som skrikande lekte kurragömma, så var det föräldrarna som vrålade om kantareller och kaffefilter!
Efter en stund var jag spänd som en fiolsträng och jag kämpade för att inte be dom hålla käften så jag kunde kolla på mina tomater i en trevlig och rofylld miljö. 
Med panik i blicken såg jag mig om efter någonstan att fly! Då kom jag på det, rättvisemärk kaffe! Dit går aldrig barnfamiljer (dom har ju inte råd att köpa produkter som är producerade på schysta villkor).
Som i ett lyckorus gick jag runt och jämförde alla rättvisa saker... tills... ja.. ni fattar säkert... 

Det är bara att ge upp, jag erkänner mig besegrad!
Jag ska börja beställa matvaror på nätet =)

Det finns alltid två vägar ut...

FÖRLÅT, Förlåt, förlåt!!!!
Jag glömde ju! jag har ju TVÅ ytterdörrar!! Båda måste självklart vara i samma färg och väggarna på sidorna är ju i olika färger.
På baksidan är det ju grönt, det är den ni har tittat på... men väggarna brevid den på framsidan är gula! :O

Snälla! Orkar ni med en vända till? Vilken färg passar bäst till båda?



Pssst... Anna! Det här är den sidan som du ska hålla span efter när du går förbi ;)

Filmkväll

Ikväll ska jag öppna en påse hälso-popcorn från estrella och titta på en Irene Huss film, det ska bli skönt att försöka skingra tankarna lite och i dagsläget är jag inte ens orolig för mardrömmar, dom sista nätternas sagor har varit nog så förvirrande att jag undrar om det kan bli värre... :)

Vad gör du ikväll?


Muffins

Det blev inte så mycket gjort av allt det som jag planerade på förmiddagen... jag har bakat istället!
Tyvärr hade jag inte så mycket mjölk hemma så det blev bara lite muffins, för en gångs skull så lyckades jag riktigt bra med dom! Men jag måste nog ändå försöka hitta nått annat recept, det är på tok för mycket smör i dom här ;) Är det någon som ändå vill ha receptet så är det bara att säga till...



Tanken var ju att det skulle bli riktiga cupcakes men jag får se om det blir av att jag hinner dekorera några eller om dom hinner gå åt innan jag får tid till det.


Mer regn

Helt plötsligt och väldigt oväntat har det börjat regna :O Det är bra! Då slipper jag slösa kommunalt vatten på att vattna alla mina odlingar.. *muttrar*

Det kommer nog att bli inneaktiviteter som gäller under resen av dagen känns det som, det gör iofs inget... jag har lite grejjer som behöver strykas, två fötter som kan behöva lite kärlek och typ ett dussin rum som skulle te sig märkbart mycket trivsammare om dom städades!

Kanske kan det bli nått litet uppehåll så att jag kan lasta skräp på släpkärran som jag har till låns, sen kan fader vår  ta med mig på en härlig semestertripp till skärets sopstation och lära mig allt han kan om vart allt ska sorteras.
Det mysigt att göra lite far-dotter saker ihop... bara han och jag! HAHA!

Men först... mellis!


Slut på virke

Som alltid tar virket slut först :( kanske kan jag trösta mig med spriten som finns kvar?



Det måste alltså bli ännu ett besök hos gnällspiken på bygglagret.


God morgon!

Idag är det söndag.
Än så länge är det uppehåll och om jag har tur kommer det gå att skruva lite trall efter frukosten! Det ser dock inte ut att vara speciellt varmt ute och det blåser en del :(
Det är nogegentligen en perfekt dag att sitta inne och läsa i den nya boken som jag påbörjat, även om det känns som att slösa bort tiden lite...

well well... jag kanske kommer på något roligare allt eftersom!
Vad ska du göra idag?

Kväll

Tycker att den här dagen har gått så fort! Har varit ganska trött nu på kvällen och somnade till en stund i soffan efter kvällsmaten... tror dock inte att det ska vara några problem att sova för natten ändå :)
Så nu blir det alltså kväll för min del, först lite läsning och så hoppas jag på bra väder imånn!!!! *håller tummarna*

God natt!

Förslagen

Det är på tiden att era förslag på dörrfärg sammanställs! Någon vit dörr kommer det inte bli, så det alternativet finns tyvärr inte ens med att välja på... självklart kan ni fortfarande komma med nya förslag! jag har ju trots allt lååångt ifrån bestämt mig :)

 



Vad tycker du?


Mobilblogga

Provade att mobilblogga igen här på förmiddagen, nu har jag ju en telefon som fungerar! men bilden har fortfarande inte dykt upp här... Bekräftelsen som jag fick om att meddelandet gått fram va på norska, så nu är jag lite fundersam om min bild hoppade hem till nåns norska blogg :S

Har du mobilbloggat på blogg.se nångång?

regn :(

Nu har det börjar regna igen, och bara halva golvet är klart!
Ryktet säger att det ska bli dagsregn imånn, på måndag ska jag till La... kanske kan jag ta mig en drick på altanen lagom till nästa semester :/

Usch!

Hur ska man nu våga tvätta? :S


Nya dag, nya tag!

Jaha.. då är det bara att ge sig på det igen =)


God morgon!

Haha! Tea tycker nog inte om att det blir trall ute på grusplanen :) Hon gillar att ligga därute och rulla sig i gruset, vilket hon inte kunnat göra på länge nu... i morse kikade hon tveksamt ut genom dörren och stog länge och funderade innan hon bestämde sig för att gå ut, vilket hon gjorde med ett jätteskutt, för att inte behöva gå på brädorna.
Lilla gumman... hur ska det bli när det här är klart???

Som vanligt är det lite grått väder, men faktiskt inget regn! Har jag tur kan far hjälpa till att köra hem det sista virket idag (om det ens är öppet??) och i så fall borde det hela bli klart idag.. kan man tycka :)

Men innan jag börjar ringa runt om det, ska jag gå och göra lite frukost, idag blir det te! jag är alldeles för frusen för nått annat.

Vad ska du göra idag?

Smakråd?!!

Jag behöver lite hjälp... Kolla ytterdörren på bilden i förra inlägget, blir det bra om jag målar den i samma gröna som väggen är (alltså den ljusare av dom två gröna) eller hur ska jag göra???


Fika?

Vill du komma över på en kaffe?


Kedjemail

Nu ska vi se... det här riktar sig alltså till er som då och då skickar iväg ett och annat mail till mig.
Jag älskar att få era mail, däremot älskar jag inte kedjebrev!
Jag öppnar inte ens mail som heter saker i stil med: "FW,Vb, FW, Vb, det här bara måste vara det roligaste du någonsin läst och gör du inte som det står kommer du dö dödens-död innom sju timmar alternativt leva resten av ditt liv utan vänner"

Så snälla, skicka dom inte ens till mig!! OM INTE: Det är så att du faktiskt tror att innehållet i brevet kommer tillföra mig något, och då menar jag inte "du är en bra vän och bevisa att du tycker om mig lika mycket genom att skicka tillbaka till mig-brev", vill ni berätta för mig att jag är en bra vän så gör det, mer än gärna, på ett äkta och framför allt personligt sätt!
Jag kommer heller aldrig att skänka pengar till varken barn eller djur som har det svårt och som kommer dö innom en månad (trots att brevet cirkulerat i tre).
Jag skänker pengar på andra sätt istället och däribland inkluderas även dragspelaren utanför ICA! (För en femma blir han tyst så pass länge att man hinner in i bilen)

Det var nog bara det jag vill få sagt :)
Hur många kedjemail har du fått idag?

Nästa vecka kommer solen...

...har jag fått höra idag!
Jag kommer vara beredd lagom till dess =)


Lyckokaka


Your present plans are going to succeed!

Alla vill ha en bästis, en bästis vill alla ha...

Gissa om jag var trött igår när jag kom hem! hihi! Förra årets tolvtimmars-rekord hemma hos JosePett slogs med en hel timmes marginal :S
Jag missade tåg efter tåg efter buss och till slut återstog bara för henna köra mig hela vägen från MellanStaden och hem mitt i natten! haha!!!

Vi har bestämt att vi ska träffas igen och att det inte ska dröja ända till Marken... Well... det återstår att se hur det blir med det!

Snart läggdags

Ska snart lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova!
Måste försöka vara pigg imorgon eftersom jag ska med tåget på förmiddagen.. tåget till JosePett :) shit vad jag längtar efter henne! längtar, längtar, längtar efter att få prata om allt som hänt sen sist.. och allt som inte verkar komma att hända alls... :/ kanske är det mest det som jag längtar efter att få prata med någon om...

Hur som helst kommer det troligtvis bli dåligt med uppdateringar under morgondagen, men jag hoppas att ni alla kommer ha en jättebra dag!

To be...

Leker

Jag kan sitta och göra om mina bilder precis hur länge som helst! jag är redan beroende och börjar svettas vid blotta tanken på att sidan skulle stängas ner :)
Än så länge har jag bara lekt med mitt ego så jag har inga omgjorda bilder att lägga upp på bloggen ännu... men det kommer, var så säker!

Nattlig gäst?

När jag kom ut i trädgården idag fick jag se att jag haft besök utan att jag vetat om det...



ungefär ett 15-tal sånna här hål fanns på ett ganska litet område av mossmattan,
nån som vet vem det är som hälsat på mig?

Sommarens snyggaste skor!

Ett par schysta sandaler är ju ett måste på sommaren!  För oss som jobbar i byggbranchen är stålhätta det nya svarta ;)


Slogan

Jo just det... typiskt att inte Augustibuller blir av! hade ju kommit på en slogan till kondom-utdelningen...

"Inga fler barn i Bullerbyn"


God morgon!

Idag gick jag upp så tidigt att jag missade "våra bästa år-frukosten" En hel timme för tidigt satt jag med med mina hårda brödbitar i högsta hugg och såg med spänning fram emot att få se om det kunde tänkas hända nått i Salem idag... dock va jag ute en hel timme för tidigt, så det blev ätning till top model istället... vilket kändes föga inspirerande, haha!!!

Har ju dock redan hunnit kolla igenom alla dom bloggar som jag slaviskt följer och tack vare det har jag fått dagens bästa överaskning :)
Anna länkade till en sida som jag lääänge varit i behov av att hitta och nu vet jag inte hur jag ska få ihop allt jag vill göra idag, måste nog iaf skaffa mig en laptop så jag kan sitta vid tvn och samtidigt pyssla med mina bilder!

Idag ska ju även altanbygget fortsätta... hoppas att det går smidigt! det borde inte ta så lång tid att få det där klart :) Imorgon är det nämligen vilodag! jag ska till Linde och träffa JosePett *längtar*
Förra året sågs vi två gånger och senaste gången var vid marken förra hösten :S
Ska bli skönt att träffa henne, "i år" har vi nog mycket att prata om och hur sällan vi än ses så känns det alltid likadant som när vi träffades varje dag under skoltiden!
Tar tåget dit och sen har hon lovat att köra hem mig om det inte finns nog med tåg som går hemmåt.. vilket det nog inte kommer göra, då sista går hem redan 20.30 :( Förra sommaren när jag åkte dit för att vi skulle äta lunch tillsammans blev jag kvar ett halv dygn haha!!!


Middags sällskap

Har blivit bjuden på middag idag igen :) Jag börjar bli bortskämd tror jag!!
Inte nog med att jag fick god mat... jag hade trevlig sällskap också ;)




1000 kondomer till övers

Mailen formligen haglar in från semsterlediga medarbetare, men nu står det iaf klart att bullret ställs in!

nån som har nått bra tips på vad jag ska göra med 1000 kondomer???


Nu är det bara...

Nu är det snart bara solstolen (och solen!!) och drinken som fattas =)


Augustibuller är nerbantat till 1 dag!

Augustibuller är i det närmaste inställt, istället för 3 dagar kommer det bara vara en (lördagen 2 augusti), därför kan jag med största säkerhet säga att det kommer bli bal i parken för min del! Så glöm inte bort mig nu Anna!!!!!


Äkta kärlek

Mormor och morfar firar 50nånting årig bröllopsdag och mormor blir sentimental...

 - Vi har det allt bra du och jag...

paus

- ...när du gör som jag säger!!


Förväntan

Vaknade 50 minuter före jag skulle kliva upp i morse och kunde för allt i världen inte somna om, jag låg helt klarvaken och funderade.
Ni vet, sådär som på sin födelsedag, man låg vaken jättelänge och väntade att familjen skulle komma in och sjunga! eller på julafton när man inte trodde att man skulle kunna vänta en sekund till innan man fick gå upp och se alla paketen under granen... nästan precis så kändes det i morse, sista arbetsdagen före semestern! Tre lediga veckor är sannerligen ingen dålig present :)

Under eftermiddagen har jag städat lite, målat lite och tvättat lite... man ska ju inte ta ut sig :)
Nu ska jag snart ge mig iväg till mor och far som bjuder på middag kvällen till ära! Fast kanske mest för att smöra så att jag ska hjälpa henne med en sak... haha!

och ja just det... jag har plankor på gården!!! nu måste jag bara lära mig hur man bygger trall.. *funderar*

Länk

Jag är ledig och därför tänker jag inte orda så mycket om detta, texten säger ju för övrigt det mesta ändå!

Wiieee!!!!

Nu är det äntligen semester! Wiiieeee!!!

Snart kommer det vackra vädret! vänta bara... jag lovar :)

Sweetie

Träffade S innan jag skulle börja jobba idag och vi hade precis pratat om hur ofattbart det är att semestern verkligen är här nu och att det har varit lite av ett dårhus på avdelningen dom senaste dagarna, när min telefon piper till och jag får jordens sötaste sms!
Så gulligt att jag faktiskt började fundera över om det verkligen var menat till mig eller om avsändaren råkat välja fel namn i telefonboken...
Oavsett vad så fugerade det som att injicera energi och glatt humör i högkoncentrat och att kvällen på jobbet innehöll det ena upptåget galnare än det andra spelade inte den minst roll.  Kramar i massor till dig! =)

1 DAG KVAR!!!

It's time

Dags att ge sig av till jobbet igen... men nu är semestern nära! jobba - sova - jobba och sen... =)
 Har inte bestämt om jag ska våga mig på att cykla till jobbet, mycket mörka moln är det och det går inte speciellt långa stunder mellan skurarna :S Kanske är det ok att fuska lite och åka bil nån gång ibland?

Pratade nyss med mamma och hon sa att far kommer hit med kärran imånn så att vi kan åka till bygglagret och köpa det som behövs till trallen!
Hoppas att det går fort att skruva ihop dom där plankorna sen, så att jag kan börja fundera på nästa projekt :)


Det kommer aldrig bli för sent...

Balkongmys

Vilken kväll det blev! Satt en stund ute på balkongen efter jobbet och bara njöt... tills jag kom på att jag skulle in och rota runt bland alla mina grejjer igen :)
Det hela började med att jag skulle kolla igenom mitt lager av ljusstakar och se om jag hade nått som passade på balkongen, men slutade med att jag rev och slet i allt möjligt som ligger och skräpar i alla mina små skrubbar... Jag ska nämligen packa ihop större delen av mitt bohag och följa med på loppis lite senare i sommar!

Har varit i drömmarnas värld tillsammans med söta B på jobbet, hon är jätteduktig på att måla och vi har länge pratat om att hon skulle göra någon tavla till mig.
Idag hade hon med foton på tavlor som hon har gjort och dom var verkligen helt underbara! hon är så duktig!!!!
Nu kan jag dock inte bestämma mig för vilken typ av tavla jag skulle vilja ha... om jag vill ha ett porträtt eller om det ska vara något annat och om det isf ska vara en tavla eller en två- eller tre-delad... hmm... hur ska jag någonsin kunna bestämma mig? haha!!

Nu ska jag iaf snart sova, så att jag inte latar bort hela dagen före jobbet imånn.. som jag råkade göra idag! *rodnar*

2 dagar kvar!!!

Nedräkning!

Nu är semestern nära!
Bara tre arbetsdagar kvar och sen är det l e d i g t ! bara tanken på vad ska komma gör att man får lite extra energi och det känns inte alls så tungt att ge sig iväg till jobbet även fast det är lördag kväll och om jag inte minns fel även party i parken.
Det ska bli skönt med lite semester, även om det bästa med ledigheten inte finns kvar längre... "en dag blev till flera och dagarna blev till veckor och sen blev det bara svårare och svårare" Jag börjar tro att farmor hade rätt ibland när hon sa: det är inte för en annan. Precis så känns det just nu...
det va nog ändå inte för en annan.

3 dagar kvar!!!


Fantasifullt

Nu är jag hemma från dagens lilla äventyr!
Det blev ett besök i Bengt Eldes ateljé och som av en händelse råkade jag köpa med mig lite av hans konst hem :)
Bla den här brickan...


Jag tycker att den är helt underbar!!!
Detaljerna syns ju lite dåligt på bilden, men man kan sitta och titta på den nästan hur länge som helst och hela tiden upptäcker man nya saker!
Det jag gillar mest är nog hästarna (längt upp på hemsidan kan man se en av dom) och dom dyker upp lite här och var på mer eller mindre udda ställen i hans tavlor!

För den som inte nöjer sig med nätbutiken, utan vill titta närmare på hans alster, men inte har vägarna förbi urskogarna kring hans sommarställe, så är det nog enklast att besöka honom i hans ateljé på Drottninggatan 7 i Stockholm.

Inga plankor :(

Det blev inget virke köpt =(
Nu får jag hoppas att det blir på måndag istället...

Tog en tur runt mina ägor idag igen och nu händer det grejjer i det gröna :O



Nu blir det mellis och sen är det bråttom att göra sig klar inför dagens utflykt :)

Mellan hyllorna på ica

En person jag känner smyger fram till mig mellan hyllorna på ica och viskar

-jag såg en kändis!

Jag och alla andra som stog på höravstånd höjer genast våra huvuden och i ögonen på oss alla kan man utläsa

-"vem? vem?! VEM?!!!"

Samtliga kunder skyndar sig att kasta ner den frukt som ska ha för att så fort som möjligt hinna ifatt och kolla... VEM kan det ha varit?!
En stunds ivriga blinkningar och "diskreta" pekningar senare har vi alla kontaterat att, JO! ta mig tusan... det ÄR en kändis! men frågan kvarstår... VEM var hon?!?!


Fredag

Inte helt oväntat är det tråk väder idag :(
Jag har ätit 'våra bästa år-frukost' och ska snart hoppa i duschen, det kommer nog ändå inte bli nått målat idag (kanske lika bra det... jag är knallröd på ryggen och har ont i halva kroppen!).
Istället kanske jag ska försöka städa här hemma, det börjar bli dags efter dom här fina dagarna när dörrarna stått öppna så att *host* Tea *host* har kunnat springa hur som helst och lortat ner en massa!


Vad ska du göra idag?


Tjäna pengar på att shoppa?

Hur man på riktigt TJÄNAR pengar på att shoppa!!!

Grunden är målad

Idag har det varit en lång dag... jag klev upp (på mycket darriga ben) halv nio i morse, cyklade iväg till vårdcentralen och därifrån promenerade jag vidare upp på stan.
När jag var på väg tillbaka hemmåt träffade jag T utanför banken och fick då veta att hon va där för att träffa Elias och hans mamma, så jag iglade mig fast på dom och vi åt frukost vid våffelstugan.
Efter att vi suttit där ett tag ringde Elias moster och sa att hon skulle komma förbi med färska kusinen och jag blev tvungen att igla mig kvar ett tag till :)

Vid lunch ville kusinpojkarna hem och äta och jag hämtade cykeln och åkte hem till mina färgburkar.
Idag har det hänt en hel del faktiskt! Hela husgrunden är målad, men det kommer kanske behöva göras en gång till... ska ta till lite smakråd i den frågan så får vi se hur det blir...



Den ena av mina två spaljéer är färdigmålad och hammocken, aka hambocken, har fått sitt första lager färg! Jag va lite tveksam till hur det skulle bli att måla den.. men jag tror att det blir bra :)

Före, brunt så klart! eller ja.. det lilla som är kvar av färgen iaf.



Imorgon kommer det troligtvis bli sämre väder och det är mycket möjligt att det kommer att regna, så har jag otur blir det inget målat alls imorgon :(
Däremot var fader vår här och hjälpte mig mäta uteplatsen så imorgon åker vi iväg och köper virke =) Wiiieee!!

Livet leker...

eller vad sägs om...

1 st sönder vinad kjol

1 st sönder vinad topp

1 st sönder vinad kofta

1 st sönder vinad skalle

1 st mail med meningar som:
-"Hoppas sommaren är jävligt skön och mysig"
-"Som ni vet vänner närmar sig festivalen i en fart som kan liknas en partyklädd isbjörn på väg till en obevakad fiskeodling."
-"Det som behövs är sängkläder och badanka"
-"Intresanta frågor i textformatet Arial storlek 20 fet stil på ett A4 som lamineras in"
-"Av erfarenhet ber jag er alla att ta med nyttigheter som sax, hammare, tejp, plåster, pennor, spritpennor"

(Ps. jag har efter moget övervägande bestämt mig för att besvara detta mail i nyktert tillstånd. Ds.)

(Ps2. Födelsedagar is tha shit! happy födelesdag to you som fyller år idag!!!!!)


Kalas

Om en timme ungefär är det dags att åka iväg på kalas :) Jag har inte ätit nån mat idag så jag hoppas att det blir middag! och om jag har tur kanske även lite vin till det!

Nästan hela husgrunden är för övrigt målad nu, men eftersom det var så fint väder så är det alla sidor utom baksidan vid utplatsen som blivit målade.
Där är det ju tak så det går att måla även om det skulle komma en regnskur imorgon, så det är bäst att passa på med det andra!
Därefter måste jag försöka komma överens med fader vår om att han följer med och köper virke.. han håller på att snickra och måla i sommarstugan och har väl minst sagt full upp där men jag är lite otålig och vill få hem dom där plankorna FORT!

Idag har jag även tagit det svåra beslutet att skiljas från Lilly, hon kommer dock inte att skrotas, absolut inte! det skulle inte mitt hjärta klara av, utan istället kommer hon att få börja ett nytt liv på gamla dar, men jag måste för ordningen skull ta reda på om det finns fler än en som vill köpa henne.

Det jag fått se från din mazda 323, finns alltid kvar hos mig...

Uteplatsen före

Så här såg min supertråkiga uteplats ut förut... det är väl ganska tydligt varför jag inte tyckt om den?!
Trallen är så pytteliten att den inte går framför dörren, vilket gjorde att man inte ens kunde gå ut utan att ta på sig skor.. inget vidare mysigt alls!



Nu är iaf trallen borta och jag har förberett intill husväggen så att det bara är att köra igång med målningen first thing imånn!
I framtiden ska det ju vara en större altan och då måste tegel-staketet bort... måste erkänna att jag längtar lite efter att få gå lös på det med... typ... slägga eller nått!!! :S hehe!

Väggen är klar!

Hela väggen på baksidan är målad nu!
Förhoppningsvis kan jag klara av konststycket att riva bort den gamla trallen idag, så att även grunden kan målas.
Efter det måste det till en ny trall snabbt som sjutton, för om mindre än en vecka ska jag ju ligga där i min solstol och dricka drick på heltid =)











Vatten, vatten, bara vanligt vatten

För den som inte tror att detta är möjligt ;)

inga hörlurar

Idag fick jag paketet med mina nya hörlurar till telefonen och gissa vad... dom passade såklart inte alls till min telefon :)

Jag kollade verkligen att min telefon modell fanns med på listan över vilka mobíler som dom ska passa till TRE gånger innan jag gjorde beställningen, därefter kollade jag en gång till.. men vad hjälpte det?
Nu har jag kollat på mobilkartongen för att va säker på att jag kollat på rätt nummer och därefter kollat två gånger till att det stog med, samt lusläst på förpakningen för att se att det va rätt låda som skickades.

Jag tycker inte om sånt här!! speciellt inte som det inte går att få tag på en enda människa på det där jävla stället,  Vad ska jag ta mig till??? BuuHuuu!!! :(

Glassbilen!

På måndagar åker glassbilen förbi på min gata och jag har länge tänkt att skulle handla av den, men det har helt enkelt inte blivit av... förens idag :)
Glassbilshandling är nog det roligatse jag har gjort på flera månader! Det är helt galet jue! Tänk dig själv... en hel bil full med glass som kommer och stannar framför fötterna dig :) kan det bli bättre?

Den största anledningen till att jag stog i regnet och väntade in glassbilen var egentligen att jag sett reklam för deras center glass! Den är jag bara tvungen att prova... och Fredrik (jovisst, jag är redan "Fredrik" med han som kör!!) lovade att om man inte tycker om glassen så får man byta nästa gång dom åker förbi...

undra om det är halva priset på dom provsamakade glassarna?!?!


och till er som säger att glassbilen inte ska få spela sin melodi när den åker runt: TYST med er! det hör till sommaren att höra glassbilen på dess färd genom staden.
Lika mycket som myggbett, flugor i saften och sand i skorna! Så det så!



 

Mormor har rätt...

Tennis is tha shit :) eller?

Film kväll

Vad fort tiden gick på jobbet idag :O
Men så jobbade jag ju med söta B och då blir det lätt så att timmarna flyger iväg...

Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta mig vid tvn en stund! 3an visar en film som heter Wimbledon, så jag ska se efter om den är bra, eller åtminstonde kan fungera att varva ner till så jag kan somna snart.
Jobbigt det här med snabbyten tycker jag, det är nästan omöjligt att kunna sova gott och komma utsövd till jobbet redan kl 7 imorgon :(


Uj :S

Efter att ha fixat matlådan som blev lite mer av en krislåda.. (potatisallad, köttbullar och grönsaker.. jag är lat, jag vet!) samt ringt till mormor och morfar för att höra hur det va med dom, la mig raklång på mage i sängen och skulle gosa lite med Tea som låg där och kurrade som ett tröskverk... men råkade visst somna :O

Humm... så går det när man har tråkigt och bara väntar och väntar och väntar...
Nu blir det ett snabbt mellanmål och sen raka vägen till jobbet, kul dag =)

Söndag?

Om jag inte har helt fel är det söndag idag, kanske borde jag kolla upp det.. det är bra att ha koll på sånna saker!
Hur som helst så vet jag att jag ska till jobbet om några timmar, men jag måste lösa problematiken med matlådan innan... det är svårt när man är för lat för att fixa :)

Gick förbi termometern för en stund sedan och den visade att det är ca 13 grader ute, inte ett dugg sommar alltså! Fortsätter det så här är det snart dags att ha vantar på sig när man cyklar till jobbet igen. Min gräns ligger på 10 grader men jag hoppas innerligt att det inte ska behöva komma dit! Usch!

Vad ska du göra idag?

Kväll

Hemma igen efter en både trevlig och jättegod middag!
Ska göra mig iordning för sängen, är jättetrött efter jobb, målning och socialisering, som tur är har jag sovmorgon imånn, vilket ska bli riktigt skönt.
Det ska visst bli ännu sämre väder, men om det inte är allt för fuktigt i luften kan det nog bli lite målat ändå eftersom det är under tak! Isf blir väggen helt klar imorgon och då är det dags att börja mäta upp hur hur mycket virke som måste köpas hem för att göra en ny trall, det skulle vara så härligt att ha uteplatsen klar lagom till semestern!

Vad har du gjort idag?

Mer av baken

Idag man lungt påstå att det varit perfekt väder för att måla! Nästan halva baksidan är klar... förhoppningsvis!
Men jag tror faktiskt inte att det kommer behöva målas mer än en gång, eftersom putsen inte suger åt sig av färgen så som panelen gjorde, men svaret på det får jag inte förens imorgon...

Här kommer iaf en ny bild från idag! 



Snart är det dags att ge sig iväg igen... ikväll bjuds det på grillat från elstekpannan.. öhm.. förlåt grillen =)

Baksidan, före

Länge sen jag skrev nått i den här kategorin  =)

Det gick ju 'sådär' att måla huset förra året, eftersom det regnade mest hela tiden och därför är hela baksidan på bottenplan kvar att måla.
På den väggen är det inte träpanel, utan puts och eftersom det skulle vara en annan sorts färg till det så blev det aldrig av att börja nått med den då.
Men eftersom det är den sista stora ytan som är kvar är det alltså dags att starta där i år!

För den som hängde med förra gången så är det det ljusare gröna som kommer att bli på väggen och den mörka (samma som syns lite runt fönstren och dörren) till grunden.

Så här kommer då "före" bilderna :)






Validering

Det blev ett långt möte idag.. mest för att dom jag skulle mötas med hade tagit fel på vart staden låg och kom lite drygt en halvtimme för sent.
Det gjorde iofs inte så mycket... när jag ändå va ensam uppe på sektionen, utan att behöva passa nån telefon så hann jag med att renskriva alla anteckningarna från vårens/sommarens utbildningar :)
Skönt att ha det klart och väldigt skönt att ha ordning på alla papper, det underlättar all redovisning som ska göras sen!

Hur som helst så kom dom ju fram till slut och vi kunde sätta oss och gå igenom mitt liv... jag berättade om mitt första 45 kronors feriejobb och använde mig av utryck som "på den tiden använde man ju inte datorn" haha!!!
Det gjorde inte så mycket att jag inte hade papper på allt och jobbet med lilla företaget visade sig vara väldigt bra :)
Kul att kunna ha mer nytta av det i framtiden och inte bara ha det i bagaget som en del av personligutveckling.nu projektet!

Det känns som att det här kommer bli bra! Dom här människorna lägger ner timmar och åter timmar för att ge mig något som är bra´för mig, både just nu, men också i framtiden.. och idag har jag nog faktiskt kommit ett litet steg närmare drömjobbet och då menar jag inte tågvärdsjobbet hos tågkompaniet =)

Betyg

Har letat fram mitt slutbetyg från gymnasiet för att ha med på mötet om validering som jag ska på imorgon, är lite orolig att dom kommer tycka att jag borde ha något mer än skolbetyg att ta med... även om dom iofs tyckte att jag gått mycket utbildningar som dom redan har fått ut en lista på.

Ledarutbildningarna som jag varit på genom det lilla företaget är ju så väldigt begränsade till den verksamheten och även om dom skulle vara till nytta så är det ju inget som jag har papper på.
Som sagt... jag är lite nervös men hoppas ändå att det ska gå ganska bra och att projektet kommer fortsätta även i framtiden så att jag får chans att lägga till nya saker.

Att titta på betyget är lite som att resa tillbaka i tiden... ser betyget i 'estetisk verksamhet' och får ont i magen av att bara tänka på danslärarinnan, det är helt sjukt att hon fick jobba kvar på skolan, så många ungdomar som knäckte...
Nått annat jag kom att fundera på är vad det där betyget egentligen säger om mig... det står bla att jag läst teckenspråk, det är ju såklart sant... men hur mycket av det kommer jag ihåg idag?
Det står också att jag gjort ett fördjupningsarbete om Morbus Hodgkin, det är ju såklart också sant och en gång på Moses tid va jag expert på området... men hur mycket kommer jag ihåg idag? Pinsamt nog är jag tom osäker på stavningen :S
Well well.. kanske är själva poängen med valideringen just att ta reda på det!

Håll tummarna för mig imånn!


Dagmamma kanske är jobbet för mig?

Har haft besök av Elias och hans mamma idag, vi satt ute i trädgården, vilket nog är typ tredje gången på hela tiden jag bott här som det händer!
Tyvärr är inte min gräsmatta speciellt jätteplatt, vilket medförde vissa problem för Elias när han skulle försöka ligga och ha det trevligt i skuggan på en filt... han halkade iväg så fort han sprattlade till lite :) Vilket barn gör ganska ofta kan tilläggas. (jag börjar kunna det här med barn nu ;) märker ni?)

När det blev matdags passade jag honom under tiden som godsakerna tillreddes uppe i köket och idag började vi vårat brobygge! Jag blåste lite på honom och han skrattade ett bubblande skratt tillbaka :) vårat första moment minsann, det är stort!

Tror för övrigt att jag blivit väldigt vackert gyllenbrun när jag va ute idag! Om jag låter bli att se efter kan jag åtminstonde tro det ett tag till =)

Dagens första "måste" är klart

Det är inte ens lunch ännu och jag har redan gjort en bra sak :)
När man är husägare får man ringa väldigt mycket spännande samtal! Idag på morgon har jag ringt ett telfonsamtal och pratat sopor med med en Maria. Mycket intressant måste jag säga...
Maria har nu fixat så att sopgubbarna (förlåt mitt ordval, men jag tror inte att jag vet den korrekta titeln. Jag skäms!) kommer byta ut min soptunna mot en mindre nästa gång dom kommer hit.
Bytet spelar inte nån jättestor roll för någonting egentligen men med ett mindre kärl kanske jag blir (ännu) bättre på att återvinna, plus att det kostar 500 kr mindre om året.

Dom pengarna lägger jag hellre på nått att skräp, skor t.ex =)


nät-shopping

Har beställt ett nytt headset till mobilen,  hoppas att dom nya pluttarna passar så dom sitter kvar i öronen, vilket aldrig sånna som följer med gör även om jag står blixten stilla och håller andan.
Jag vill ju slippa att släpa med mig min oh so coola mp3 spelare så fort jag ska någonstans, utan vill kunna ha musiken i telefonen ist!

Brukar du handla på nätet?

Utomhuset...

...är underbart idag! =)

Från Miss Li till mig till dig



 





Det va inget mer än så :)

Våra bästa år frukost

Har kommit igång ganska bra nu på morgonen... har redan hunnit duscha och ätit frukost till *våra bästa år*.
Det är mycket som är märkligt med den där serien! Det senaste i raden av märkligheter är att dom verkar ha bytt ut tjejen som spela Belle.
Alternativt har jag noll koll och helt enkelt inte känner igen henne... men jag tror inte att det är så det ligger till den här gången. 
Ska försöka passa in så jag hinner se lite av dagens avsnitt innan jag går till jobbet, man vill ju inte missa nått :)

Det är alltså jobbet som gäller ikväll och jag brukar vara noga med att inte ta reda på vilka uppgifter som är mina i förväg, då slipper jag gå och tänka på jobbet när jag är hemma, men idag råkar jag veta vad som väntar när jag kommer dit och jag kan inte påstå att jag längtar :(
Hoppas att jag klara mig ur dagens prövnigar utan att få en massa blåmärken eller bli spottad på :S

För övrigt kan man konstatera att vädret sakta börjar bli bättre och solen tittar faktiskt fram en hel del! Kanske blir det badväder till helgen?

RSS 2.0