Ludvika/Martin Stenmark

Semester...
På min första semesterdag passade jag på att hälsa på nere på jobbet  :o Not So frivilligt ska kanske tilläggas!!
Som dom flesta redan vet så är ju LillNea hemma på visit och anledningen till visiten är ju att hon är sjukskriven och anledningen till det är ju att någon skurit upp en gigantisk krater i ett av hennes två ben.
Besöket på jobbet var alltså inte på minsta sätt en nöjes visit utan i allra högsta grad en utryckning!

Självklart gjorde vi ju timtals långa försök att undvika besöket på hemmet men när vi ville köpa omläggningssaker på apoteket kunde dom tyvärr inte stå till tjänst.
Som vanligt när jag står inför bekymmer så började jag fundera över "vad hade Eva gjort i den här situationen?" svaret blev som vanligt internet!!
Vi fick bekräftat att vi kunde beställa sakerna själva och begav oss till hemmets lugna vrå för att surfa hem lite prylar... trodde vi!
Vi började med att söka på beställningsbara artiklar då vi tänkte att för att vi ska kunna köpa dom så borde vi kunna beställa dom! men inte fanns sakerna som vi skulle ha där inte... Åååå nej!!
Däremot under rubriken "saker som du bara kan läsa om att vi har men som du inte kan beställa och som du redan vet så finns dom ju inte heller på ditt apotek heller"
Där fanns självklart allt vi behövde!!!!

Så tyvärr Eva... apotekets hemsida är nu utdömd och kommer få genomgå omfattande tester innan ett godkännande skulle kunna utfärdas! :/

Well well... på kvällen begav jag mig hem till Mor och Fader Vår för att grilla!!!
Nångång under 2007 ska jag ta mig i kragen och börja laga mat här hemma... nångång... Efter middagen bestämde jag att yngligarna skulle följa med mig ut till badet för att titta på vattnet som inte finns.
Helt galet lite vatten är det jue!! vatten nivån har sjunkit med typ en meter och sandstranden som i vanliga falla är... (tänker... eftersom jag inte varit där på ett par, tre sekel) hmm... den är... tre meter!!! är nu femton!!!!!!
Men inget konstigt som inte har nått kul med sig som man brukar säga!!
efter att jag spejat runt lite utifrån en liten pir som jag hittade fick jag se att vassen (som egentligen är gräs i vatten) numera fanns på land!!!

jag blev lycklig och tog ETT filmstjärne språng i sanden (nån måtta får det vara!)
Bästa som vi smög runt där i vassen fick man lite känsla av " nu ska vi ut på tigerjakt" och jag som i vanliga fall är en väldigt stillsam typ önskade att jag hade haft en lie eller nått annat kul att slå mig fram med genom vegitationen!

Hmm... helt plötsligt är vi nu inne på en annan dag, dock samma liv, och det är ju nu jag kommer till ämnet!
Nea och jag tog en alldeles nylagad Lilly och begav oss upp till Ludvika!
Ett besök på dollars, där jag inte kunde motstå att köpa ett par vita strumpor med röda dalahästar =), ett besök hos mormor och morfar, där hon hotade oss med regn om vi inte åt upp allt fikabröd! det visade sig vara en omöjlighet hur vi än försökte och så sant som mormor sagt så började det regna på oss senare under kvällen OCH sen åkte vi för att kolla in Mr Martin Stenmark.

image90

Under början av uppträdandet tyckte jag lite synd dom Martin... det va rätt vamt ute och ändå hade han på sig stora kängor stackarn... jag hann komma ganska långt i mina funderingar om hurvida han helst skulle vilja ha ett par flipp floppers eller om han är mer foppa ful toffeltypen innan jag hejdade mig och istället började tänka att han säkert uppskattade om publiken ägnade sin uppmärksamhet åt showen...
Martin verkade på det hela taget vara en trevlig kille... ett par gånger under kvällen föll han på knä för mig och för min skull så spelade han även undulatsången.
Jag va nöjd!

image91

Semester!

vissa känslor är så otroligt svåra att beskriva i ord... men för känslan jag har idag behövs bara ETT och ändå vet ni alla hur det känns..

SEMESTER!!!

min semester 07 är i det stora hela ett oskrivet blad i historien, möjligheteras dörrar står öppna skulle man kunna säga... hela världen ligger för mina fötter och det är bara att ta för sig.
Eller så ligger sanningen närmare att jag under dom tre närmaste veckorna kommer lata mig precis lika mycket som alltid... gånger 100 =))

Hittils har jag varit effektiv på min semester!
Redan innan den ordinarie arbetstiden tagit slut hade jag med bestämda steg tagit mig upp till läkarmottagningen för att få ett recept utskrivet, jag känner mig nöjd!
Det hela blir ju dessutom ännu bättre om jag lyckas komma ihåg att åka till apoteket imånn för att hämta ut mina små björkpollendödande piller!
och ja! jag vet att björken blommat över, men för oss klenisar finns faror hela året om.. närmast håller jag på att ladda inför, ett för mig nytt fenomen: gråbo allegi! var, när, hur? tänker jag..

Under hela dagen idag har elaka människor hotat mig med att ett regnväder är på ingång.. och jag tror på dom!
Det betyder att jag nu bestämt mig för att röja upp på balkongen för att i framtiden (kanske redan idag??) (eller imånn!!) börja måla där...
Har tänkt ut det hela så som följer, under monsunregnen som väntas kommer jag glatt gnolandes (läs: muttrandes) måla balkongen för att sedan stå latredo inför första bästa solglimt!

Ikväll kommer förövrigt LillNea hem på visit.. ska fundera ut lite saker jag behöver hjälp med så du inte får tråkigt gumman!

*vinkar*


snart...

snart! är det semester!!
Har tre skift kvar innan jag blir ledig :P underbart!!

Hoppas att vädret behagar bli lite bättre snart så att det går att fortsätta med målningen... stilleståndet har varit totalt nu under lång tid, inte bra!!
förhoppningsvis kommer några skvättar grundfärg att bli inhandlade imorgon, så går det att börja på baksidan lite... balkongen är ju under tak så det ska väl kunna gå att måla om inte luftfuktigheten närmar sig 100%, man vet aldrig :S

På nöjesfronten börjar det nu ta lite bättre fart nu!
På torsdag åker jag troligtvis till LA för att kolla in Martin Stenmark (fel martin, men det får väl gå :/)
Kanske har Nea kommit hem på besök då så att jag kan åka med henne???

På fredagen kommer förhoppningsvis K & S hit på besök... isf blir det grillning och drinkar för att sedan fortätta norrut så stadsborna får se sin idol Björn Rosenström... jag är bara nöjd om han sjunger "elin, elin tydligen en hääääärlig puddig" hehe!!!
Tar dom sig hit stannar dom således även över Lördagen, maten är inte spikad men det lutar åt att vi gör ett par pizzor för dryckerna är ju redan bestämda =) (nån som bryr sig???)
MEN! viktigare än både mat, dryck, sömn och syre på lördagen är ju mitt ROOTVÄLTA!!!!!!!!
Me längta såååå!!!

Skulle tro att vi alla är ganska möra på söndag om allt följer planen och kan jag på nått sätt bistå till att besökarna kommer till tåget så är jag nöjd för hela den dagen!!

thats all!

ps. bilder borde komma ;)

Klara min Klara!!

Har varit i Örebro idag (igen)... upphör aldrig över att förvånas över hur många som tycks jobba åt TiB!!! och den ena är trevligare än den andre ;)
Idag lyckades jag få till ett garv med konduktören, eller schhhhaaaaaufÖÖÖren som han även blev kallad av Fru Fylle Kajja.
Öhhh... vem är det som kör???

Nåja... Klara min Klara mötte mig vid central stn och någonstans i mitt minne fanns nånting om att hon blivit blondin men inte kände jag igen henne för det haha!!!
WAY för länge sen vi sågs babe!!!
Som vanligt när jag besöker den stora staden blir jag runtsläpad på diverse villovägar för att chanserna att jag ska kunna hitta tillbaka på egen hand ska vara så minimala som möjligt!
Men vi hamnade iaf på en servering till slut och fick sällskap av Fru Kråk Tant som försåg oss alla med underhållning när hon ställde sig brevid en rökande dam (?) och kraxade... "host,  harkel (och detta sägs med kraxig röst om nån missat det) Jag trooooor att det är rööökförbud även på uteserveringaaarna" så smög hon sig undan dubbelvikt med en vante för munnen och näsan.

Många va vi undrade över varför hon inte lagt ur vinterutstyrseln när det är nätta 30 grader ute men det visade sig senare att vanten ingick i hennes sommar utstyrsel... STYLISCH!!!!
Nåväl... inget om om hennne, hon är säkert trevlig :S

well well... jag har iaf tvingat Klara att ta gubben med sig och åka hit nästa helg för att krilla lite kranna, verkar som hon gav med sig!!! Wieee!!!
blir det 13 hinstar i gästrummet då måntro?? hehe!!!

Har för övrig beslutat mig för att jag inte har nått val längre, i år är året då jag SKA börja dricka öl! skam den som ger sig!!!
Elis goes.... lägtar efter ROOTVÄLTA!!!!!!!

Hemma

Jaha... då var man hemma igen, konstigt hur tiden kan susa förbi ibland!!
Har iaf haft en helt underbar helg...

som jag nämnt förut, vet inte om det va här eller i den andra bloggen, men det är ett konstigt liv man lever när man stannar upp och tänker "det här ska jag skriva om i bloggen"
Hsh... hade jag haft papper och penna till hands skulle denna blogg vara full av citat, som det är nu får jag nöja mig med att veta att jag hört en hel massa tokiga saker under dom här dagarna.
och lika glada kanske ni är utan att höra allt det =)

Men en sak är jag säker på och det är iaf att (sorry Micke!)  tvillingarna va sötast i Sundet!!
image89

Hmmm... har ni vägarna förbi sundet så har jag iaf ett bra hotell att rekomendera!
Egen lägenhet, bäddad säng, privat spa!, en frukost som inte ett enda av stackars Paris Pappas hotell skulle vara värdigt, god mat och dryck i överflöd, solsken och havsutsikt!!
Vad mer kan man önska??

Till Familjen Olsson: tusen TACK för helgen!! hoppas på att få se er snart igen =)) (kanske blir det lite stampa av den gången?!)

Under lördagen utspelades bland annat en ruskigt spännande kubb match, laguppställningen såg ut som följer:
Lag 1; två bleka öldrickande karlar och en farligt bra kubbspelande tjej
Lag 2; 3 drinkdrickande fruntimmer med en otrolig pricksäkerhet

Matchen som helhet va extremt spännande, så spännande att den enda som infunnit sig som publik inte klarade av att titta färdigt.
Stämningen var påtaglig...
Länge låg drinkdrickarna långt efter, då öldrickarna och proffset puttade ikull vedträ efter vedträ, (bör det tilläggas att proffset stog för dom flesta ikullputtningarna?) delar av drinkdrickarna var nära att kasta in handduken, detta förhindrades dock genast av lagkamraterna och tur var väl det, för någon handduk fanns inte att tillgå.
Efter att drinkdrickarna kännt av formen ett tag beslutades att ett byte av taktik var ett måste, det såg mörkt ut, trots att det även i detta lag fanns en extrem blekfis.
Taktikbytet var minst sagt lyckat och dom bleka öldrickarna vitnade om möjlig ännu mer i ansiktet då dom insåg att dom skulle kunna komma att besegras.
Även det laget bestämde sig för taktikbyte, vilket innebar att man siktade sina pinnar på drinkbordet som givetvis vaktades noga av det ägande (i dubbel bemärkelse!) laget.
Här någonstans gjorde drinkarna äntligen nytta för pinnarna ven genom luften och vedträden föll värre än furorna för Gudrun.

Öldrickarna stog mållösa och inte ens proffset förmådde hålla jämn takt med drinkdrickarna!
Nu va goda råd dyra insåg öldrickarna och försökte med alla (o)tillåtna meddel att distrahera motståndarna och lyckades nästan... två bleka bringor visades upp i ett tappert försök att blända motståndarna...
Den uppmärksamme kunde se hur grannarna förvånat tittade ut från sina gömmor, släpade ut solstolar och uppblåsbara pooler i tron om att det va en växthuseffektväxande sol som lyste så skarpt över Norrsundet.
Periodvis fanns funderingarna på om matchen någonsin skulle se sitt slut, men då slutligen kungen låg raklång på gräsmattan va vinsten ett faktum!!

Öldrickarna och proffset fick se sig besegrade och vinnarna kunde koras!
Guld(noguat) åt drinkdrickarna och vad mer passande än skit(huspapper) till förlorarna??

Gissa vilket lag jag var med i??!!!

Elis goes Norrsundet!

Kunde ju inte låta er vänta hela helgen...

DET HÄR ÄR LIVET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

till er som förtjänar det... *kram*

=)

Elis goes Norrsundet!!!

återkommer nästa vecka!! *kram*

regn :(

sommaren är över för den här gången *snyft*

Dagen efter...

I natt somnade jag sent... närmare idag än igår skulle man kunna säga...
I dag vaknade jag sent... närmare kvällsmat än frukost skulle mna kunna säga...
Och det va så totalt värt det!!!!
Jag har varit lycklig hela dagen idag... längtar tillbaka till igår... tänk att jag övervägde att banga! galet!!!

Har inga bilder från personalresan och tror inte att ni hade fått se dom iaf! haha!!
Vivi: det har sagts förut men det kan sägas igen! Det här ÄR livet!!!
Har iaf fått veta att gula gubben mår bra, om någon kände sig orolig för hans del... va det nån som gjorde det??

image86
obs! individen på bilden har ingenting med gula gubben att göra

För att uppdatera om huset... Simon the Skylift har fått åka hem, egentligen var han nog en jävligt lat skylift! :O stog mest där och visade upp sig, som om han hade nått visa upp!
Spretade med sina fyrkatiga ben åt alla håll och kanter, omöjlig!

Näväl, de börjar väl likna nått vad det gäller garaget skulle man kunna säga... en sida helt klar, en sida klar sånär som på två fönster och ev en dörr som får byta färg (återkommer), en sida halvklar, och en som är halvklar om det inte tas beslut om förgbyte på dörrarna.
Låt se!

image87

Halvklart till klart...
Det mörka är klart, den ljusa väggen ska målas igen...

image88

Halvklart till stormvarning
Det mörka är halvklart... men frågan är ju: hur blir det med dörrarna??? borde dom vara ljusa som det var tänkt från början???

2a!!!!! :(

huhuhuhuhu!!!!
LillyFin har fått sin första 2a, kommer hon någonsing förlåta mig???
Gubbarna på bilprovningen tyckte tydligen att hjullagren var anmärkningsvärt dåliga och någon tyckte tom att jag, JAG!!, skulle hört att det lät konstigt om bilen... Pffff!!!

När jag åker bil är det enda jag hör "du frågade mig och nu ska jag svara dig, du ställer massa frågor men orden sviker mig, jag ser mig idag men är inte samma som förut, det finns så mycket saker som jag vill ska komma ut.... lalala..."

Nu finns det människor som tycker att jag ska åtgärda problemet, jag tycker att det låter väldigt dyrt och tråkigt, men då kommer dessa människor med argumentet att jag får körförbud om en månad om jag inte gör det... det är nog bland det värsta jag hört!!
Jag får ganska akut brist på motargument i det här läget och som om inte det vore nog är en av dessa människor min far och när det gäller Lilly finns det ingen jag litar på så som Fader Vår, så därför är det jag som tar mig en åktur till verkstaden på måndag *suck*

Känns som att jag kommer skämmas en aning aning över att visa upp mina nya skärmar som jag va där och frågade dom om dom kunde hjälpa mig med det... hehe...

image85

Btw! känner du någon dag ett oförklarligt (eller egentligen är det väl skit det samma om du vet varför eller inte...) behov att att underredsbehandla en bil... säg bara till så får du låna min för att stilla suget ;)

jag liiiiiider!!!!!

 hmm.. slår kräftpesten till nu så ligger jag jävligt risigt till!! :O

 *LOL*

Well well... det ska synas att man arbetar!!
hur som helst, det har målats idag =) det är väldigt tråkigt att måla den första vändan för när man försöker tänka positivt (typ: bara 7 plankor kvar!!!) så vet man att man kommer få göra om hela skiten en om inte två gånger till!! det är orättvist!! absolut.

En vägg har iaf blivit helt målad (en gång ) och en vägg är nästa helt klar...

image84

Så... det är bara att ge sig på det i morgon igen *suck*
GUD så skönt när det här är klart!!!! läääängtar!!!


Är hon nöjd nu?

Äntligen hemma från jobbet... känner verkligen inte att jobbet blir gjort så som jag skulle vilja, tyvärr.
Jag räcker inte till helt enkelt, så är det bara!
Önskar att det fanns ett test att göra, som med godiset ungefär, så jag fick veta vad jag ska jobba som egentligen... jag vill veta vart jag hör hemma, för på sista tiden har jag kännt allt mer att det inte är på "hemmet"... av många olika anledningar...
Jag passar helt enkelt inte in.

Nåväl... det är en dag så sommarlik att man nästan börjar hoppas att värmen är på gång på riktigt och jag har en dörr som är färdigmålad, hur kan man vara annat är glad då?

image81

Så??!!
Vad säger ni???
Borde jag vara nöjd nu??

jag hatar färger!!!

Vaknade idag... trött som vanligt...

Sidospår: Jag hoppas lite att blodprovet ska visa att det är nått fel.. inte så att jag vill vara "sjuk" men om det skulle vara så kommer jag ju få medicin och kanske slipper må så här...?
Men som Herr dr sa om mina lungor... det är inte så bråttom med behandling, hon vet ju inget annat. Å jag håller med kostigt nog!! jag vet ju inte hur man ska vara...

Tillbaka till ämnet: Kravlade mig ur sängen 18 minuter efter att telefonen larmat (Stämmer! jag har börjat snooza på gamla da´r! ni hör ju att det inte är som det ska!)
Tog på mig nått som ev skulle kunna gå under rubiken kläder... tur att inte grannarna är här nu!!!
Vilken syn för dom att titta ut och se mig i nattlinne, mysbyxor, fleecetröja och dunjacka den 1a juni hahaha!!! iofs är det väl inte så troligt att dom skulle lagt märke till nattlinnet under allt annat men man vet inte hur observanta dom är!
Hmm... yrvaken greppade jag kameran och gjorde mig redo för att gå ut och beundra hur vacker färgen blivit under natten, trodde jag!

image80

Pffff!
Det här är inte den fägen jag har pluttat ihop, det säger jag bara!!!
Undrar verkligen om Jens på färglabb va riktigt vaken när han analyserade min plankbit eller om nån slog honom i huvudet med den först!
Well Well... jag har inte gett upp... än! förhoppningsvis hinns det med en målning till idag och kanske, kanske ändrar sig färgen då... vem vet?

RSS 2.0