Julstämning?

Idag slog det mig att det bara är någon månad kvar till 1a advent! Förra veckan köpte jag saffransbröd och började längta lite smått till julen och allt som jag älskar med den. Speciellt eftersom förra julen inte var någon höjdare då jag flyttade bara två veckor innan. Så jag längtar och planerar för allt mysigt jag vill hinna med!Om jag inte spolar tillbaka bandet vill säga och riskerar ytterligare ettår utan jul i Guds hus...

Favoritbild!


Det där lilla extra! Man bara måste ju le ...

imag0545 (MMS)

Det där lilla extra! Man bara måste ju le när när man beställt varor och detta är vad man ser när man öppnar leveransen! Blålådan vet vad mervärde vill säga =)


Beslut

Mamma säger - DU måste känna efter vad du vill

"Mamma" säger - KÖR!

Pappa säger - Läget är rätt

Han säger - Jag vill och jag vågar

Nea säger - What's in it for me?
(eller hur vet jag att allt ansvar inte hamnar på mig?)


För bara en liten stund sedan slog det mig...

För bara en liten stund sedan slog det mig; Jag är inte deppig längre! Förut va jag det, jag grät så fort jag befann mig bakom lyckta dörrar och livet kändes som en vågrät EKG-kurva. Nu är det inte så, mycket är jobbigt... Frustrationen över att inte kunna träna längre, jobbet är inte alltid vad jag blev lovad och jag längtar efter sånt som inte kan hända. Men jag mår ändå bättre och mi oh my vad det känns värt!


Ikväll har jag ägnat några timmar åt Själa...

imag0541 (MMS)

Ikväll har jag ägnat några timmar åt Själavård! Denna gång tog det sig uttryck i form av ett besök på stickkursen där det ofta finns ett flertal favoriter att sällskapa med. Den älste i gruppen har länge varit en favvo och nu har en ny, mycket ung deltagare dykt upp och charmat mig totalt, nämligen lilla Tova! sötisen =)


Det är inte klokt vad tiden kan skena ibla...

Det är inte klokt vad tiden kan skena ibland! Har ju planer på att visa bilder från min "hotnight" eftersom det inte hör till vanligheterna med så stora spelningar i Lilla Staden men det får, precis som så mycket annat, vänta. Livet måste levas.


Laddar för en hotnight! ^^

imag0508 (MMS)

Laddar för en hotnight! ^^


Att himlen färgas i allt från sprakande ro...

imag0507 (MMS)

Att himlen färgas i allt från sprakande rosa-lila toner till, som ikväll, ett gul-oranget eldhav är egentligen vardagsmat men ändå alltid lika vackert!


Drömmar tillbaka

När man sitter ensam i en lägenhet och försöker läka en förkylning som aldrig tycks släppa sitt grepp får man, mellan feberyrorna och sömndimman, en del små stunder av tristess. Stunder då man kommer på tusen saker man vill göra men i samma stund som tanken föds skriker kroppen att det inte finns energi.

Under dom stunderna har jag tittat mycket på bilder dessa dagar... jag bläddrar fram och tillbaka i mina minnen och tänker tillbaka på stunder som jag knappt vågar tro på att jag fått uppleva. Ett kapitel bland dessa är ju så klart resan till Sydafrika och nu har jag satt ihop ett litet kollage av bilder jag inte publicerat tidigare.

Efter dessa finns ett fåtal kvar som jag vill visa upp så småningom men i stort blir nog detta det sista som dyker upp från det äventyret. Snart ett år sedan och det är helt ofattbart!
Som sagt, det finns ett fåtal bilder kvar som jag njuter lite extra av och som jag kanske lägger upp en vacker dag, kan hända att det dyker upp endel bilder på djuren från Krugerparken också men annars är det dags för mig att gå vidare, sålla bort jobbiga tankar och minnen från året som gått och njuta ifatt allt det andra underbara som ju också hänt under året sedan bilderna i kollaget togs!


Prisad varde placeboeffekten!

Efter två tabletter kåvepenin gör sig bihålorna knappt påminda alls...

Tro kan försätta berg =)

Saknad.


Hypokondrikern Elis är sjuk på riktigt! St...

imag0497 (MMS)

Hypokondrikern Elis är sjuk på riktigt! Stick i fingret hos farbror hardcore doktorn och en trerätters medicinkur... ynk!


Kärleksgnabb

Mormor och morfar har varit gifta i 60år.

Idag ringer hon och berättar att dom båda har varit till tandläkaren:

-Morfar va där inne i en timme! Dom har opererat och sytt, han hade tydligen en visdomstand kvar. Den har jag inte märkt nått av!
Nea vet hur man piggar upp ett ynkdjur til...

imag0493 (MMS)

Nea vet hur man piggar upp ett ynkdjur till syster!


RSS 2.0