Ja ä inte bitter...

Jag pendar mellan förtvilvlan, ilska och uppgivenhet.
 
Situationen är som den är, men jag har svårt att acceptera det och även om jag försöker hålla tankarna fokuserade på annat så går det väl inte jättebra...
 
Vi skulle haft två veckors semester, med start imorgon, men jag har dragit tillbaka det och ska jobba som vanligt. Jag, vi, har längtat så hårt efter dessa veckor och det är inte utan att det känns extra surt att det blev så här men det känns helt otänkbart att jag skulle sitta hemma och slösa bort mina dagar...
 

Tea och jag

I något slags desperat försöka att skyla över tomrummet efter honom har jag bäddat ut Teas filt på hans sida av sängen. Hon föredrar dock ändå att sova i fotändan hos mig, lite som ett KalleAnkaplåster på hjärtesåret...
 
 
Du & já Tea, det vet du!

Renoveringstankar

Börjar fantisera om akut golvläggning när katten krälar in under soffan och spyr på heltäckningsmattan...
 
Suck. Pust. Stön.

Ordlös

 

Vimmelkantig och ganska omotiverad

Det är svårt att sova på nätterna, men det är ännu svårare att vara vaken på dagarna... orkar inte vara på jobbet, men står inte ut med att bara gå hemma och stirra. Tar mig inte för att laga någon mat och lockas knappt av att äta något heller.
 
Somande på soffan när jag kom hem och väckes av fina Tea som kom och gosade med mig och jag är så glad att jag har henne, min kloka lilla argbigga! Kanske borde jag göra som henne och formulera en bruksanvisng till mig själv =)
 
 

Sillrumpor

Mamma packade kylväskan med sill och potäter och så drog  mor, far, bror och jag till  mormor och morfar för gemensam lunch. Mormor brukar säga att hon hellre äter en "sillrumpa" än godis och hon verkade glad både över valet av föda och över samvoron.
 
Resten av kvällen kommer spenderas i soffan och jag hoppas att vädergudarna vaknar på rätt sida imorgon för jag längtar efter soooool!

Bilder från igår

Igår var en av dom bättre dagarna under den senaste veckan, jag, mamma och pappa tog en tur med lilla båten och det var en underbar eftermiddag vid vår gulliga lilla stuga...
 
 

Midsommar 2013

Om någon för ett år sedan hade sagt till mig att jag nästa år skulle spendera midsommarafton ensam, med en löprunda och en bok på balkongen hade skrattat denne någon rakt upp upp ansikte!
 
 
Skrattar bäst som skrattar sist...
 

Midsommar

Jag har nyss klivit upp, sitter fortfarande i nattlinnet och hjärtat värker av tomheten som omger mig efter han åkt... "vi ses på söndag" är orden som ekar i mitt huvud och jag vill bara försvinna bort från allt som gör så ont.
 
Dock vill jag önskar andra en härlig dag, men eftersom jag inte har knåpat ihop någon somrig bild idag får det bli med en repris från förra året föreställade den nyinköpta soffan där jag såg framför mig att vi skulle ligga och njuta av både varandra och livet, tillsammans med en riktigt smarrig tårta som bakade och dekorerad med hjärtan så klart; för att jag var så jävla dumkär och inbillade mig att jag skulle få vara lycklig...

Glad midsommar, mina trogna läsnare!
 
 
 
 

Härliga sommar!

Fick ett sms från mamma om att dom skulle vara ute vid stugan idag och eftersom jag inte fick någon lunch bestämde jag mig för att ta ut lite flex och gå hem ungefär vid kl 14 för att ta en macka med mig och åka dit.
 
Vädret var lite halvgrått men ganska varmt och faktiskt i stort sett vindstilla, gott nog! men senare på eftermiddagen hände något och det blev ett strålande sommarväder! Jag fick låna ett par shorts av mamma men höll ändå på att svettas bort...
 
 

Så som det är

Sitter på balkongen "njuter" av sommaren som försiktigt trevar sig igång.
 
 
Allt hade kunnat vara så himla bra!
men nu är det inte det...

Något annat för en sekund

För att bjuda på lite omväxling här i misären så slänger jag upp en liten bild åt er, från sommarstugan såklart!
 
 

Kontraster

Förlåt att jag upprepar mig, men tyvärr finns det inte plats i huvudet för så många andra tankar är dom som snurrar runt, runt.
 
Inatt har jag sovit som ett litet barn, somnade på ett ögonblick och vaknade inte föräns strax efter 5. Jag vill inte vara så här men det går inte att förneka det faktum att så fort han bara kom hit så var det något inom mig som öppnade upp.
 
Jag vet att jag lurar mig själv men just nu känns det som det bättre alternativet

Sömnlös

Det är inte så lätt att sova, hur jag än vänder mig kan jag inte komma ifrån varken tankarna eller det faktum att han inte ligger där bredvid mig.
 
Kanske får jag träffa honom ikväll, vill inget hellre men är livrädd för vad det för med sig.
 
 

Fika

Fina Cissi har sett att jag är lite nere och kom överens med Nea att dom skulle ta med mig till Loftis och fika. Jag är om möjligt ännu tråkigare sällkap än vanligt men ett avbrott från grubblerierna kan nog aldrig vara skadligt.
 
Vädret är lika dystert som jag och jag längtar efter att få gömma mig i natten, men desförinnan måte jag göra upp en strategi som klarar mig genom morgondagens arbetspass.
 
En sak i taget...
 
 

ny dag - samma förutsättningar

Vaknar upp till en dag, lika nattsvart som igår.

Älskar så mycket.
Saknar så mycket.
och vill bara att det ska vara som förut igen.

Skratta var dag

Till och med en dag som bär med sig det värsta av budskap har jag faktiskt kunnat le.
 
Åt att jag mitt i tårarnas flod plötligt får upp ordet "naturbeteskött" i huvudet och åt lite mer normala saker som sägs av dem som inte tvekde att komma med tröst.
 
 

När allt faller...

När livet faller samman och tillvaron tycks rasa, så finns pappa där med en kram.
 
Jag håller inte med om att man aldrig får ta någon för given. För mamma och pappas kärlek kommer jag aldrig att tvivla på.

Snippa till salu?!

Hörde på radion idag att typ landstinget föreslår att man ska kunna erbjuda en ersättning på 1000kr till kvinnor  som låter sig gyn-undersökar av två läkarstudenter.
 
Vilken superbra idé!
 
Det här måste vi ju spinna vidare på... för tänk om det skulle kunna finnas fler sätt för kvinnor att tjäna en slant på sina kroppar i allmänhet och sitt kön i synnerhet.

Priskoll

Framgångarna i jagandet efter den rätta hatthyllan har uteblivit och därför har jag nu skickat en ypperligt fin skiss till ett företag som säger sig kunna tillverka en åt mig.
 

 
Ljudet av kronor som rullar dånar i mitt huvud och jag vet inte vad som skulle vara värst.. att lägga ut en förmögenhet på en specialbeställd hatthylla eller att inte göra det och nöja sig med något som inte är bra nog.
 
Eller föresten, med mitt flyt så köper jag väl eländet bara för att månaden efter hitta den exakt kopian i form av hatthyllan Hattis hos Ikea. På fyndavdelingen.
 

Förvaring - örhängen

För en tid sedan skrev jag om förvaring av strumpbyxor och denna gång har turen kommit till örhängen, eller rättare sagt krinmskrams, för äktheten i detta blingbling får man leta länge efter. Tidigare har jag haft en liten hållare som egentligen är till för nycklar och till en början fungerade det bra, men nu räcker den helt enkelt inte till för allt skrot och jag har haft noll koll på vad som fanns hängande där.
 
 
Istället har jag letat efter någon typ av hållare som skulle kunna göra det hela överskådligt, men i brist på fynd inom smyckeskategorin har jag fått vidga mitt sökande och hittade till slut; ett kakfat! Kanske är det inte den ultimata lösningen, men med hålmönstret längs kanterna är det gott nog!
 
 

The wedding no no!

Självfallet har vi tittat på dagens vigsel och detta kombinderade vi med gófika ute vid sommarstugan
 
 
 Jag hade ju hoppats på att det som förundrade mest skulle vara den vackra bruden, men icke då! Istället har mina ögon skådat två av gästerna som lämnat minnen jag helst varit utan.
 
 
Aldrig någonsin mer kommer en kvinna i detta land behöva ställa sig frågan "är detta opassande?" för om klänningarna ovan lämpar sig för en prinsessas vigsel, då vette sjutton om man inte kommer undan med vadsomhelst, vartsomhelst!
 

Det minsta av saker kan skänka den största av glädje

Varde tangetbord och muspekare på min laptop! Halleluja!

6 juni

Idag har jag tillbringat större delen av dagen i Stadens centrum och avslutningen bestod av det officiella firandet av nationaldagen.
 
 
Chefens son, Lukas Wallströmer, som tidigare deltagit i X-factor var där och sjöng. Tyvärr ställer ju den dåliga ljudanläggningen till det lite, men det gör inte honom mindre begåvad så det får man bortse ifrån!

Skötselråd för katt

Undra om Tea tycker att vi behandlar henne illa?
 

Kökspiff

Brickan på bordet har fått en liten uppdatering och jag bara älskar doften!
 

RSS 2.0