Söndag

En sorgens dag... det är över... Det är ett helt år kvar till nästa gång *längtar*

Jag är sjukt trött och jag vet inte varför!
Har påbörjat min packning lite, det går förhållandevis bra och jag har goda förhoppningar om att jag kommer fixa det här i tid!
Det enda jag är lite orolig över är det faktum att jag måste gå upp i ottan imorgon för att åka till Ludvika, det är inte jätteroligt!
Jag tycker faktiskt att jag förtjänar lite sovmorgon... men icke! slit och släp...  :(

Föresten! vad har du för dig???


Lördag..

Då va man hemma igen... dags att ladda om inför morgondagen!

Kanske kommer JosePett hit då! =))
Förutom att inhadla alla nödvändigheter som inte blev inköpta idag plus en massa annat onödigt därtill måste jag se till att få nån ordning inför avresan på måndag...

ojojoj... det är stressigt att ha semester :P

god natt!

Lördag.

Dagens första drick:  Loka vatten whit a hint of fun light

More to come...

Lördag

Dagen började mindre bra med att min mobil valde att inte väcka mig så som vi kommit överens om... men som tur är så hade Nea ett viktigt tillkännagivande så jag vaknade av hennes sms endast 40 minuter för sent, dock fick jag ju ännu mer bråttom att komma ut när jag fått veta att gula tomten fanns att beskåda!

Vädret kunde varit bättre tyckte man när det visade sig vara 5 grader och duggregn, men under dagen fick man lära sig att det även kunde vara betydligt mycket sämre!
Jag va lite sur över att behöva använda huvan på min jacka men det uppvägdes av ur glad jag blev att jag hade den när nån hällde ett helt tält vatten över mig.

Nu sitter jag alltså på torken och ska väl så småing om göra mig iordning inför kvällens aktiviteter, det känns lite lockande att ta bilen men är rädd att jag åker på storstryk om jag gör det.
Jag vill inte ha stryk! jag är tillräckligt blåslagen efter att jag åkte karusell igår... :(

more to come...en god start är av största vikt!

Ja... nu jäklar är det marken igen!!!! =))

Förutom att ha städat i vad som skulle kunna vara en evighet har jag faktiskt hunnit med att gå på stan!

Kvällen innehöll allt!!

-1 cider
-2 glas vin
-3 virverlindar
-40 nitlotter

och så min kära syskon återförende på denna lilla plätt av jorden =)

Imorgon ska det bli regn säger dom som vet... det skiter jag i!

WOOOOoooooHhhhhhhOOOOOoooooo!!!


Bekräftelse

Idag fick jag hem bekräftelsen till kursen nästa vecka... det stog att det var ungefär 140 deltagare! NICE!!

Bifogat va också ett häfte, size bibeln!!! med namn på alla som skulle vara med... och gissa hur mycket namn det va, ja ok, ca 140... Jag visste inte ens att det fanns så många människor :O


Förbereder

Jomenvisstserru! (Frågan är om det där ens är ett ord och i så fall om det är ETT ord eller 7, nån som vet?)
Idag har jag varit väldigt strukturerad och effektiv!
Jag började dagen med att försöka styra upp min ansiktsbok lite, men det gick ju som vanligt åt skogen... det känns som att vi aldrig kommer knyta några band, boken och jag... :(

Efter det ägnade jag en väldigt lång stund åt att prydligt vika ihop alla kläder som av någon anledning inte får plats i garderoben... och nu vet jag vad ni tänker... men nej! det hjälper inte att gå vidare till nästa! det är nämligen fullt, överallt, hela tiden!
MEN! viktigast av allt är att jag nu har gjort två jättefina högar med alla överblivna kläder som jag sedan varsamt placerat i en fåtölj.
Det tokigaste är nog egentligen att jag ändå inte har nått att packa med till kursen! :O ännu en av universums stora frågor... hur går det ihop? kommer vi någonsin få ett svar? kanske inte...

Nåväl... efter denna ansträngning vara klockan ca 13.30 och jag beslöt mig för att tiden var mogen för att göra i ordning lite frukost.
Frukost hör för övrigt till dagens viktigaste mål och man bör därför inte slarva med den och med det mantrat ringades i åtminstonde en av hjärnhalvorna tog jag mitt skråvmål bestående av vatten och hårt bröd med mig att avnjutas framför tvn.

Eftermiddgen ägnades sedan åt att försöka få till nån slags ordning i badrumsskåpet och till min stora förvåning hittade jag inte mindre än 7 (!!!!!) st lypsyl eller va di kallert.
Jag som helt ärligt trott att min släng av kleptomani gått över sen jag rensade sist.. men tydligen inte..
När jag prydligt radat upp mina fynd stog jag en liten stund och såg på dom med ett leende, tänkte ett tag på om jag skulle ta ett litet foto att visa för S, jag kan på riktigt för mitt inre höra hur hon frågan "varför gör du så där?" men jag har nog inget bra svar på den frågan... nariga läppar kanske??? eller??Tivoli

Under dagen kunde man se att en liten tivoli karavan anlände till staden... det är inte utan att man blir lite lycklig! Faktiskt så lycklig att jag i mitt annars så stilla sinne överväger att åka en karusell :O

Jag vet! det låter ju inte klokt, men det är ju några dagar kvar så jag hinner säkert ändra mig...


Mer Dalarna åt folket!

Så är det äntligen klart!
Efter endast två dagars telefonerande lyckades jag få tag på rätt person i rätt tid =)
Man funderar över om människor gått någon slags utbildning, kanske hette den "hur du hittar din plats på ditt eget jobb" eller nått liknande, hur som helst är jag imponerad och mest av allt är jag lättad!

Det blir alltså till att mellanlanda lite i Dalarna igen innan jag fortsätter mot E-tuna.
Detta har dock medfört att jag måste påskynda processen med tvättning av kläder som kan komma att behövas.
Det är inte utan att det blir lite påställt när jag nu får endast en halv vecka på mig istället för tre... men jag ser det som en utmaning och jag har goda förhoppningar om att jag kommer lyckas!

Man måste ju tro på sig själv!

bloggtorka

Värst va lite man har att skriva om när det inte händer något i ens liv!

När dagens största happening går ut på att åka till ica så är ju frågan den om man ens har något liv??!!
Men tro för den skull inte att jag tänker börja hålla med om att "man blir knäpp av att gå hemma" nej tack! jag trivs alldeles jättebra med att göra det och längtar inte det minsta efter att ledigheten ska ta slut!
och att jag skulle vara knäpp... haha!! det va det roligaste jag hört... idag... (jag ju iofs inte pratat med nån mer än hon i kassan på ica men ändå!)

Nu är det iaf snart dags för marknad i staden!
Det betyder att det pågår en hel del aktiviter inför helgen... siffror ska sprayas på vägen, brädhögar ska placeras ut på trottoarerna, en plan över hur mycket pengar som får spenderas ska göras upp,  lillungen börjar packa sina väskor för att komma hemmåt, omänskligt många vitkålshuvuden köps in för att kokas ihop till vad som ska föreställa soppa och fjårtisarna gör pekfingerhävningar för att kunna spagettispraya ner hela vår vackra bygd.

Som om själva marknaden inte vore nog kommer det ju även fin främmande från den stora staden Gävle! (och nu börjar jag smöra!) Bara det är ju i sig lika trevligt som det faktum att det ska marknas =)) och självklart kommer era krav tillgodoses, det blir cykel till natta :P

Idol, igen!

JAHA!
Hur kan programmet heta IDOL när dom inte låter min idol gå och vinna och bli en fd. saneringstekninker???
Jag  är besviken!
För att inte säga mycket besviken!!

Nu känns det lite som att jag inte kommer vilja lägga mer energi på nämnda tv produktion utan istället skulle kunna göra något annat, mer kreativt...
Varför inte hårdträna för att själv söka nästa år?

Eller om man nu ska försöka vara lite realistisk... varför inte själv prova på jobbet som sanerare och försöka styra upp saker och ting här hemma istället?

och nej... gräsmattan är inte fixad ännu! jag... Öhhhmm... har inte hunnit??
Men i morgon kanske!


Det är verkligen bara knätoffsarna som fattas!

Jag har varit i Dalarna idag.
Av någon anledning så gillar jag Dalarna.
Väldigt mycket.

Nått annat jag kommit fram till (redan?!) är att jag gillar dialekter!
Speciellt den i Dalarna!
Jag gillar att dom byter ut alla "u" mot "y" det skulle jag också vilja göra men jag byter mer ut allt mot ett brölande "ööööö"
Det låter inte lika roligt.


blir jag sjuk? det är frågan

Jag har små aningar om att en elak förkylning kämpar för att ta över hela mig... när jag känner efter lite kan jag känna att det gör lite lite ont i halsen och därför har jag bestämt mig för att kurera mig ordentligt genom att konsumera galet mycket honung.
Jag tror att det har föga effekt... egentligen tror jag att det som gör sådär lite lite lite ont är en bakterie mobb som försöker smitta ner mig sin pestiga förkylning och om så är fallet så har dom säker överlistat mig och njuter i fulla drag av att jag förser dom med lite honungs näring.

Man kan aldrig så noga veta hur dom tänker, dom där bakterierna.
Stundtals kan jag tro att dom egentligen inte tänker alls utan bara finns och det är väl egentligen inget fel med det!

För övrigt så har jag lite funderingar på att hälsa på mors mor och mors far idag och att kankse, om tiden räcker till, återställa gräsmattan till vad den var innan bergvärmen borrades för sisådär ett och ett halvt år sen... jo tack! nog har jag det stressigt om dagarna allt!


Karlstad city

Ja... då har man överlevt en kursdag till...
Utan några större problem faktist! värre blir det imorgon :( då är det dags för rollspel igen.
Jag har allvarliga funderingar på att omvärdera allt jag inte tycker om och sätta rollspel på första plats!!

Jag hatar rollspel!!!

Nåväl, det är morgondagens problem!
Nu väntar middag och sen bär det av in mot stan, för att bowla... vi får väl se hur det blir med den saken!
Jag lider forfarande av sviter efter möhippebowlingen och känner att jag inte är beredd att risker livet en gång till på så kort tid.

Jag är för övrigt väldigt trött... för att inte säga jättetrött!!!
Ska bli skönt att åtevända hem imorgon för att återuppta mitt semestrande =))

ett rop på hjälp!

Då är man i Värmalnd.
Kanske för första gången i mitt liv, jag har inte så noga koll på det.
Vad jag däremot vet är att jag längtar hem!!!!

I dag har vi blivit tvingade att genomföra något slags rollspel... kanske var det ett försök av våra ledare att utplåna hela gruppen så att dom kunde få lite fritid... jag vet inte...

Vad jag däremot vet är det kommer bli värre imånn, det har jag blivit lovad :( och det känns som att det här inte är kul på minstaste sätt!

Men, det är ju inte bara tråkigt att vara här... det verkar vara en toppen bra grupp, dom här dagarna är vi hmmm... 7? stycken.
En annan rolig sak, som faktiskt har med Värmland att göra är ju att alla pratar så HYSTERISK roligt här!
Kunde knappt sova alls på tåget hit efter det att vi passerade gränsen till V-land, jag hade fullt upp med sitta och lyssna på när alla andra pratade =)

jag blir aldrig klar!

Nu har jag packat hela kvällen känns det som... och ändå har jag bara fått ner fyra saker i resväskan!
Det här är verkligen inte min grej!!!


hur tråkigt är inte facebook?

Alltså!

Vad är det för roligt med en sida som skickar ut ett mail så fort det hänt nått på den egna profilen???
Har man inte nog med jobbiga skitmail iaf, utan att man måste få veta vad alla "vänner" pysslar med?
Ärligt talat skiter jag i vem mina vänner lägger till som vän, jag tycker att alla dessa frågor bara är är överdrivet jobbiga och om någon skulle råka byta sin pres bild så borde det väl synas ganska snart när man loggar in..

eller?

det blir aldrig som man tänkt sig

För dagen är det en bra sak... tyvärr får jag ju inte träffa min vän, men istället har jag hunnit med att handla inför min kommande resa.
Nu är jag laddad känns det som, jag kom tom ihåg att köpa en tidning om jag skulle råka få extremtråkigt, nu brukar jag iofs inte få så långsamt att jag brukar ha någon nytta av 69 sidor "så får du slimmade stortår" men man vet aldrig.

Har även gått emot mina egna principer och köpt minimorötter, jag tycker att dom är hysteriskt roliga även fast det faktiskt är sant att dom egentligen bara innehåller morot, precis som en vanlig morot gör.


älskade, hatade TiB

Trots att SJ ställt in 99% av sin avgångar lyckades jag iaf komma med ett tåg, troligtvis det enda, till Örebro...
Märk därför att det är SJ som inte kör några tåg! vore det inte för TiB skulle man kunna plantera petunior längs hela järnvägen!

Jag tycker alltid att tåget hem är trevligare än det dit, så även idag...

Dels för att jag då äntligen fick sova lite (fick ju som bekant gå upp brutalt tidigt idag!!) men också för att det framför mig satt några av mina framtida kollegor...
För det är ju så, jag är fortfarande lika fascinerad av personalen som jobbar på tågen!

Nu kan jag redan det mesta man behöver kunna när man jobbar som tågvärd och jag känner att man när man läser min ansökan kommer tycka att mina privata efterforskningar visar prov på stort intresse och engagemang från min sida.
Egentligen känner jag mig faktiskt så säker på att jag en dag kommer vara en stolt tågvärd att jag faktiskt ska börja titulera mig det  redan nu!


Örebro imånn

Det kan ju tyckas lite märkligt att jag jobbar när jag har semester, semester betyder ju att man är ledig, kan man tänka och jag kan känna att jag är beredd att hålla med.
Det är dock så att jag valt att ta semester från mitt jobb på hemmet, (nästan) alla övriga former av inkomstbringande sysslor utföres med glädje.

Som t.ex att åka till Örebro på möte imånn.
För att göra det hela lite extra trevligt så har sj bestämt sig för att ställa in i stort sett varenda tåg som någonsin gått till Örebro.
Jag kommer därför bli tvungen att lämna mitt hem långt före gryningen, mitt under värsta vargatimmen måste jag ge mig iväg bara för att bli strandsatt i Lindesberg under en evighet (halvtimme) och SEN efter det är det möjligt att ta sig till Örebro .
Det är lite smått oroväckande men mest av allt är det jävligt irriterande!

Skärpning sj! och nu menar jag det...


Elis har fått en present!!!

För att verkligen känna att jag har semester så bestämde jag mig för att det äntligen va dags...

image160

Tackar så meget!!!


shoppa!!!

Det är verkligen inte ofta jag sprätter runt med sånna här i väskan... men måste säga att det var trevligt så länge det varade!!

image159

Har inte haft tid att pressa den... men va fan... den ska ju bara spenderas =))


nästa :P

Hade ju faktiskt en bild från matsalen... och går allt enligt min plan så kommer det ju att rivas tapeter innan året är slut!!

image158

OMG! OMG!! OMG!!!

Nu är det gjort... biljetten är bokad och betald... (av mig, snåljävlar!!) det finns ingen återvändo!

Nu återstår bara att packa ner lie och lasso för att överleva tre dagar i Karlstad.

volvo... GAAAAh!!!

Att köra rakt fram är ta mig fan omöjligt...

Men att backa i uppförsbacke med handbromsen i... DET GÅR!

Jag blir tokig!!

Bloggvärlden rasar...

Följanande bild och text verkar ha satt hela (nåja...) bloggvärlden i gungning!
Mannen här har pekat ut bloggaren Alex (ja, S) för att ha snott ett inlägg av en annan snubbe... vilket verkar stämma väldigt riktigt och rätt.
Den rättmätiga blogg skrivar snubben får nu sympatier från alla övriga bloggberoende människor...

Nu har ju iofs jag också snott texten, därför vill jag vara väldigt noga med att klargöra att det inte är mina egna tankar och funderingar som speglas, men om jag länkar till snubbens blogg för att ni ska läsa där får jag ju inte nöjet att se denna bild varje gång jag loggar in =))


///
image157
Jag försöker hitta en bild på Magnus Betnér där han ler. Jag brukar göra det när jag är sysslolös. Det skänker mig lugn. Det är som att lösa en mycket svårt sudoku. Man vet att man inte kommer att lyckas, men ändå sitter man där och försöker. Man klurar runt och kliar sig i huvudet, och tänker "men det var ju själva..."

Det finns nämligen inte en enda bild på Magnus Betnér där han ler. Ni tänker att det borde vara en enkel sak att hitta, vafan, killen är ju komiker. Men det är det inte alls. Jag bildgooglar och kollar in humorsajter och telefonerar lite härsan tvärsan, men hittar inte någonting. Han ser alltid likadan ut på alla bilder. Man tänker sig att han just levererat en rykande punchline av typen "Man borde skjuta alla korvgubbar med ett nackskott och frakta ut dem till Fåglarö." Under tiden han väntar på skratt, så levererar han den där blicken. Munnen som ett streck. Klar blick. Tomma ögon. Han ser ut som man tänker sig att en massmördare ser ut sekunderna efter han har vridit nacken av någon. Han ser ut som en man som inte har kontakt med sitt känsloliv. Som inte har kontakt med sin mamma heller, för den delen.

Sådär ser kanske Magnus Betnér ut hela tiden. Dygnet runt. Han sover på det där sättet. Med öppna ögon och munnen som ett streck. Det spelar ingen roll vad som händer. Han äter en god middag - munnen är ett streck. Han har sex med sin flickvän - munnen som ett streck. Han är inte längre en människa. Han är ett streck, format av två tunna läppar. ///

Jag skiter i vilket...
För det första: vem läser en text under den här bilden????
För det andra: Man kan inte kräva mer av Mannen
För det tredje: Åhh jag vet inte... jag tittar på bilden!

ironi?

JAG: jag känner mig som värsta it-gurun

I-L: Haha! Ja eller hur! vill man veta nått är det bara att fråga dig
- -
Undrar just om hon skämtar :O

vilken väg ska man gå?

Har varit på första mötet med min nya "etik" grupp idag... Det känns konstigt, för jag vet inte hur det gick...
Jag vet ingenting om deras värld och det är svårt för mig att följa med i deras samtal.
Kanske är det en sån sak som jag skulle se som en utmaning, men jag vet inte om jag räcker till!

Usch! jag trodde att jag det skulle kännas skönt när första träffen var avklarad och att jag inte behövde vara så nervös inför nästa då, men nu vet jag inte längre... nu känner jag mig nästan mer vilsen än innan!

Idag kände jag också att jag verkligen saknar Da Boss... vi pratade på mötet om vikten av att ha en arbetsledning nära och som visar sin uppskattning osv...
Tyvärr kan jag inte referera till mitt jobb i sökandet efter den chef/arbetsledare som faktiskt bryr sig på riktigt.

Men, det gjorde eller kanske ska jag säga gör, Da Boss!
Hon styrde och ställde med alla sina underhuggare om det så va från operationsbordet, men hon gör det genom att PEPPA oss... och visst, i den verksamheten handlar det om pengar på ett annat sätt, men faktiskt så kändes förtjänsten som en väldigt liten del.

Hon frågar hur man mår... hon lyssnar fast hon inte har tid... och hon tröstar... fast hon ibland har haft ett helvete själv.
Hennes dörr är alltid öppen, hon tar sig alltid tid och hon står för det hon säger.

Vissa dagar ångrar jag så grymt mycket att jag inte är den där modiga som vågar kasta mig över stupet och prova mina vingar... vem vet... kanske hade jag fixat det?

Så... tycker ni att jag ska försöka på riktigt en gång? och om jag gör det, finns ni där för mig då?

Ledig!!

Äntligen!!

Ska vara borta från jobbet i en månad nu... det känns som att jag är fri!

jag tycker om när saker går smidigt!

Välkommen till LO-disktriktet i Örebro län! vill du ha hjälp med något? kontakta värmland!

Välkommen till LO-distriktet i Värmland! Vill du ha hjälp med något? ring i morgon!

kladd

Idag ska jag hem till mor på nån typ av "hudvårds party" jag misstänker starkt att ordet hudvård endast är till för att förvirra honor att köpa extremt dyra krämer i tron om att det vårdar deras sargade yttre.

Jag misstänker också att jag råkat ut för det här företaget förut... och om mina farhågor besannas kommer jag om några timmar finna mig själ i full färd med att bläddra igenom en "klipp och klistra" bok a la Grynet style, med rosa fluff och pudlar med toffsar i.

Jag blir inte speciellt imponerad av rosa fluff... även om just rosa fluff faktiskt ligger mig varmt om hjärtat...
Jag blir inte heller speciellt imponerad av friserade pudlar... men om nån annan drömmer om att vara kompis med en sån så är inte jag den som dömer!

För övrigt är jag lite rädd att jag kommer bli lurad att provsmörja mig med diverse krämer som sedan ska elimineras med hjälp av en fuktad frotté handduk... jag har lite fobi för fuktade handdukar (av alla slag) och tycker att det är lite sådär bacill äckligt som i stort sett bara jag kan få för mig att saker är.

Men faktum är att man ska akta sig för att på något sätt involvera sig med allt för mycket baciller och då speciellt sånna man inte känner igen och just precis sånna vimlar det av i fuktade handdukar!

ja... jag är lite rädd.!

Jaha!

Nu kan jag ju iaf sluta leta efter reglaget till bakrutetorkaren på pappas bil... det finns nämligen ingen torkare på bakrutan! Varför finns det inte nått litet klistermärke som informerar om sånt??????

Ska för övrigt snart ge mig ut på en livsfarlig färd till Örebro... att köra automat är jävligt fränt men det är inte lika kul att sitta klistrad i framrutan när man stampar båda fötterna på bromsen :/

Idol

Jag fullkomligt ÄLSKAR detta program!
Det känns så fruktansvärt befriande att veta att det finns folk ett pinnhål neranför mig! =) 

vill ha!!!

image156
GE MIG!!

Markén

Nu börjar det närma sig på riktigt! Faktiskt så mycket att det pirrar lite i fingrarna när jag tänker på det... eller om det möjligen beror på att dom fungerar som uppfångare av all strålning som kommer från datorn... kan vara så... man vet inte.

För att göra en liten analys av mina möjligheter att få ledigt så skulle man kunna summera det så här: jag har fortfarande inte en aning om min ansökan kommer att beviljas, dock väljer jag att tro att den kommer göra det och kommer i fortsättningen att arbeta utifrån den teorin.

Vilket leder mig vidare i mina funderingar... nämligen det eftertraktade hästrummet!

image155

Så, har du för avsikt att spendera en natt (eller två) tillsammans med några riktiga hingstar kan du väl höra av dig...
Självklart har tidigare inneboende förtur! =)

Dåligt väder

Idag regnar det... då går det inte att vara ute och jordbruka...

Vad synd!

vad betyder det?

Varför blir jag så irriterad?

Att jag blir arg måste ju betyda att jag bryr mig... jag vill inte bry mig! jag vill vara hård som sten och säga saker som "whatever" samtidigt som jag viftar lite med handen.

Men jag säger inte whatever... faktum är att jag nog knappt vet vad det betyder, än mindre flaxar jag med händerna när jag försöker uttala det.

Och jag bryr mig... jag bryr mig så sjukt jävla mycket!


allt är inte 70-tal!

image153

image154

från arken

image152

Den här lilla ponnyn kom knallande ute på gården härom dagen, Fikaldevitch va ute och blev nog riktigt glad när hon fick se ett ev byte!

och innnan nån skäller på mig! jag vet att jag måste höstbruka i trädgården, för att det bara blir värre på våren annars, men även om det inte finns några blommor kvar så är ju iaf bladen lite gröna ännu =)

Wiiieee!

Min handsfree har kommit :P

Sällis i bilen?? ;)

att ha ett mål...

Man måste ha ett mål i livet!
Så säger endel.
Dom som är kloka och har betalt för att kräkas upp sånna där saker som får paniken att växa innom mig.

Jag har inget mål.
Däremot kan jag för första gången i mitt liv känna att jag har en strävan mot något, även om jag inte riktigt vet vad det är ännu.

Förut hade jag en föreställning om vad jag trodde att jag ville och jag gjorde väl några halvhjärtade försök att nå dit... Nu har den bilden rasat samman.
Nu finns inte längre drömmen och först NU lägger jag ner både själ och hjärta i att komma dit jag ville då.

Det känns bra att veta att jag inte bara kämpade för drömmen, utan att jag fortfarande kämpar nu när jag vaknat och det känns ännu bättre att jag veta att det jag förut gjorde för eran skull nu enbart är för min egen.

Den största förändringen på 35 år

Äntligen har jag fått veta att jag kommit med på utbildningen som jag sökt!!

Dessvärre har jag också fått veta att den första delen hålls i Karlstad... och att det bara är jag och en till från Örebro län som ska gå, vilket troligtvis innebär att jag kommer få försöka ta mig dit helt ensam :(

Eftersom jag har börjat mitt nya liv så innebär ju det i sin tur att jag gett mig *** på att jag ska vara med! och därför tog jag kontakt med en Karlstad-bo för att på så vis få fram lite inside info om hotellets läge i förhållande till tåg stationen...
Enligt min ytterst säkra källa är det helt otänkbart att promenera den sträckan och jag har fått ett löfte om att min källa ska kolla upp stadstrafiken åt mig =)
Det är faktiskt en väldigt snäll källa jag har!! men i samband med de här har jag också fått veta att stadstrafiken i nämnda stad kommer genomföra "den största förändringen på 35 år" och detta ska göras den 17e och jag ska dit den 21a, vilket kommer medföra att det inte finns en enda människa som har en aning om hur det nya systemet fungerar...

Jag blir lite lätt irriterad... men bara lite lätt... jag har ju börjat mitt nya liv!

Nu känns det som lite av en kris här :S

Ska du åka till IKEA?
Isf behöver jag ha en till matta, orange så klart... är nervös på riktigt att dom inte kommer finnas kvar när jag väl kommer dit igen... :(

HJÄLP MIG SNÄLLA!!!

Uscha!

Till er som redan är oroliga för vad som håller på att hända med mig ger jag rådet att sluta läsa här...

Idag blev jag nämlige uppringd av chefen för psyk/omsorg här i kommunen som undrade vart jag höll hus, kanske är det nu en hel hög av er som hoppas på att hon ville försäkra sig om var jag befann mig för att kunna skicka ut en av sina trupper för att hämta mig, kanske önskar jag att det var så... för vad hon ville var att påpeka för mig att jag var en kvart sen till ett möte som jag bokat med henne...  ville inget hellre än att sjunka genom jorden och aldrig titta fram igen!
Jag hade GLÖMT! JAG hade glömt! och gissa vad jag skulle dit och göra... ja just det... prata om etik och bemötande! jag ska börja ett tredje nytt liv... denna gång som eremit!

Örebro

Har varit i Örebro och shoppat idag!
Under den lilla turen inne på IKEA hann jag bryta mot TVÅ av mina shoppingregler... och jag är faktiskt nöjd! Fattar inte varför jag haft dessa regler från första början, nu verkar dom ju bara vara helt onödiga!

Den första regeln jag bröt mot var att jag köpte "inredning" till ett rum som ännu inte gjorts i ordning...
Den andra regeln var att inköpen matchade med dom befintliga färgerna i rummet och inte som jag i undantags fall får göra, köpa något som kommer passa sen.

Måste erkänna att jag inte precis kunnat förutse att jag skulle köpa en orange badumsmatta och än mindre att jag när jag kommit hem skulle ångra att jag inte tog två...
Nu funderar jag mest på om faktiskt ska gå lös med lite färg på skåpet som är under handfatet, har ju några trevliga kulörer att välja bland som ju redan är representerade: brunt! orange! gult! eller varför inte gammel rosa? i nu läget är det ljusblått och det känns inte som att det passar in där :O 
Undrar just om det finns nån bit av den tapeten kvar uppe på vinden som jag kan ta med till färgaffären =))

Bröllop igen...

Då har jag varit på sommarens andra bröllop... Det blev en ganska tidig kväll och jag är förhållandevis pigg! Om inte annat är det trevligt imorgon :/
Här kommer den efterfrågande brudbukett bilden! Håll tillgodo och låt er (dig) imponeras av mina färdigheter som fotograf =))


image149

image150

Något som blivit lite av mitt största nyfikenhets objekt är vad brudparet väljer för tårt gubbar... själv har jag redan valt ut vilken jag ska ha!!
En dekoration som talar för sig själv...image151

ang. mitt filmförbud...

Filmen jag såg igår... "på smällen" var faktiskt riktigt rolig! men, ändå fanns delar i filmen som överskuggade allt och gav mig den där smått illamående känslan och viljan att inte finnas till och den borde nog ingått i förbudet...
Då kanske ni som sett den förstå hur ILLA det är ställt med mig :(

RSS 2.0