Till er som undrar varför jag inte har barn...

image179

Rättvisemärkt!

Jag håller på att bli militant, även om jag aldrig kommer erkänna det =))

image181

Way to go!!!


Vett & etikett; lektion 1

Om du bestämmer dig för att ge bort 2,5kg hundgodis skall du icke mottaga en tunika i gengäld.

Gallup!

Är det ok att ha julgran inne redan nu?????

staden har blivit en isglass

För att  ta sig hem från jobbet behövde man minst ett (helst båda) av följande alternativ.

Spark

Broddar

Jag hade inget... det gick varken fort eller bra!Såg föresten på tv att det tydligen är lite inne att vara fjorton år och kär! det är ju ashäftigt!!! way to go =))

Drömmer om drömjobbet

Under dagen har jag ägnat några tankar åt inlämnings uppgiften som jag har kvar från utbildningen... Min målbeskrivning!
Det är svårt... som jag tänker så har jag tre val...

Det lätta; vilket innebär att jag inte behöver ta tag i mitt liv utan bara gör allt det som förväntas av andra att jag ska göra.

Det mest troliga; om en förändring skulle ske så är detta den lätta vägen att gå, ett mål som jag kan uppnå innom överskådlig tid och som tillåter mig att ångra mig samtidigt som en helt ny värld skulle öppnas.

Det svåra; Drömjobbet framför alla andra drömjobb! Något som skulle kräva år av vilja även fast jag inte vet om det är värt det, som kanske skulle innebära att allt det som håller mig fast försvinner utan att ge några garantier för nån ersättning.

Men! under tiden som jag inte kan bestämma mig så jobbar jag vidare på några av mina nya snilleblixtar =) Det va ett tag sen jag fick nån men nu verkar dom komma på löpande band!
Mest ivrig är jag att sätta igång med att göra iordning albumet med alla fina kort och sånt från studenter, bröllop, dop osv... kan knappt vänta tills jag får börja klippa och klistra!!!


julklapps shopping

Har varit till Borlänge i dag och påbörjat årets inköp av julklappar!
Det va faktiskt en RIKTIG bra shopping dag, hur kul som helst och jag har köpt massor med bra presenter och självklart bara sånt som jag helst vill behålla själv =)

Faktum är att jag är så nöjd med sakerna att jag knappt kan låta bli att lägga ut bilder på dom, men det skulle ju medföra ett visst mått av sänkt stämning vid julklappsöppningen på julafton så jag får försöka låta bli.

Har även letat som en galning efter en advets stjärna till köket men hittade inte nån som va i närheten av vad jag ville ha :(
Varför är alla av papper now a days??? tänker ingen på regnskogen??? pumpa upp mer olja för sjutton och gör hållbara grejjer av plast!!!!

Kaffe

Vad tror ni om den här?

image176

julskyltning

Nån som blir med till Linde och kollar på (fel)Martin???


Snökaos

Inatt kommer hela staden där jag bor drabbas av ett äkta snökaos!
Hade jag bott i Esto, eller möjligen Örebro, hade paniken redan varit ett faktum, snön ligger kvar på marken :O

Har haft ut lilly på en åktur i ca 30 minuter, de 15 första ägnades åt att poppa diskant medans fläkten arbetade på högvarv med att få bort imman på framrutan, de restrerande 15 blev ett riktigt Bergslagsrally med sladd i konsumkorsningen och glidbromsning vid okq8.
Lite sugen blir man på att ta en stationsrunda, men man måste lära sig att behärska sig.

När fader vår ska gå ur bilen frågar han mig lite klurigt "och hur väl känner du din bil invändigt?"
Jaha! räcker det inte med att jag i 9 fall av 10 känner igen bilen på ica parkeringen???
Han har alltså gjort nått med bilen som jag otacksamt inte ens märkt!!!
Städa kan det inte vara, för björkfröna från i höstas låg kvar på instrumentbrädan, men däremot klurar jag lite på om jag fått en ny hatthylla istället för den första som va lite... hmm... nött i kanten??

Ska försöka att inte ligga sömnlös över detta inatt men first thing imånn när det är ljust blir en inspektion!!

Mälardalens framtid?

Gå gärna in på riksdagsledarmotet Pia Nilssons hemsida... där kan ni läsa om MÄLARDALENS FRAMTID!
Orkar ni inte ta er dit kan ni alltid spana in bilden redan här ;)

Det slog mig inte förens nu att jag inte har någon mer gruppbild :O men här är vi iaf!

image175

Kändis frun, jag, min tvilling, diktatorn, två meters finnen, trubaduren, min (ex)man, hurtbullen, radioprataren och facebook fantasten

ett måste till julafton

Hittade Pollys x-mas collection när jag shoppade förra veckan, självklart kunde jag inte låta bli att köpa en!

                                

image174

Idag bestämde jag mig för att öppna den och sortera smakerna, men som jag bedrog mig!
Även fast det finns sex smaker finns det iaf bara två modeller, mörka och ljusa.
Man blir helt enkelt lurad på nöjet att göra olika små högar... istället blir man fullt upptagen med att försöka jaga rätt på en av varje och det känns lite så som jag tror att det känns att ta en karamell ur Harry Potters "böner i alla smaker" (eller vad dom hette) påse.
Man har liksom ingen aning... rätt som det är sitter man där med en kräkböna (även kallad marsipan)!

Nåväl... roligt är det iaf!

Det är över...

Fyra dagar går verkligen fort!
Utbildningen är klar nu och jag kommer sakna en hel del saker.

Men! såg att jag glömt skriva om dagen i Esto! Så...
För att komma dit åkte vi buss vilket jag tycker är hur kul som helst! Tyvärr blir jag ju alldeles jättetrött efter tio minuter så jag somnade :(
Under tiden dom andra kollade på en spännande film om folk som badade i ett nästan överdrivet rent hav satt jag alltså och sov med ett tuggummi hängades halvägs ut genom käften.
Som sagt; det är trevligt att åka buss!

Självklart håller dom på att bygga om hela Esto... jag misstänker stakt att det är en byggkupp och rätt som det är en dag så har man stulit esto och monterat upp hela staden i Norge!
Well well, när jag kom fram till borgen och jag stog på trappen så kände jag iaf igen mig, jag är nöjd!
Väl där fick vi en rundtur... mest spännande var nog att kolla på Vanjas skor =)

Efter lunchen hade vi så det stora förtroendet att på helt egen hand ta oss riksdagen, jag blev rädd!!
Men svansade efter dom som påstod sig hitta och döm om min förvåning när det visade sig att vi kom rätt :O
Jag har aldrig varit till riksdagen förut... Varför har jag inte fått det???
Det där stället är verkligen ascoolt!! Vakter med miner hårdare än granit som står och berättar märkliga saker i en svart dosa.
Hsh va det iaf statsministerns frågestund när vi va där... En av vakterna med granitmin informerade om att man inte fick prata eller ens hosta där... jag blev akut hostnödig direkt, vad annars?

Har väl inte så mycket att säga om våran statsminister mer än att verkar vara en rolig snubbe om än på ett jävligt korkat sätt...

På kvällen blev det middag med gänget och efter det bussfärd hem till Tärna igen.
Jag passade på att ta ett tuggumi och därefter somna in med gamnacke...  =)

Sverige klart för EM

Ja! ni läste rätt!!!
Precis hela Sverige är klart för EM! efter att "vi" spelat dagens match är det nu ett faktum!
Hela sverige jublar, ALLA är lyckliga!
Livet har tagit en helt annan vändning och plötsligt är hela tillvaron rosenrosa och nästan lite luddlurvig skulle man kunna säga.

Ja... vem kommer inte sova med ett leende på läpparna inatt???

Ps. URK! eller oj, jag menade ju JIPPIE!!!

Det är svårt

Just idag känns det som att det är många saker som är svåra...

Överst på listan skulle jag nog kunna sätta "att hålla sig vaken", klockan är inte ens 20.00 och jag är sjukt trött! Har bestämt mig för att försöka vara vaken så jag inte riskerar att inte kunna sova inatt.

Något annat som är nästan lika svårt är att behålla lugnet när man har ett nätverk som enligt info rutan är "mycket starkt" men i själva verket betyder det att anslutningen är mer sporadisk än alla andra sporadiska saker tillsammans.

För det tredje har jag under en längre stund nu haft funderingr på att gå bort till lägenheten och kolla om det finns nån dricka kvar där... men det har liksom inte riktigt blivit av... och föresten vet jag inte vem som har nyckeln, oh my! vad mycket energi det skulle krävas för att reda ut allt det där.
Nej, då är jag hellre törstig =)

Nu hör jag klirrande utifrån korridoren... är det månne aktiviteter på gång??:P

Mr Bean

Idag har Mr Bean varit här och pratat med oss om en massa saker, skulle utan att överdriva mer än vanligt kunna säga att det va skittråkigt!
Jag hade stora svårigheter med koncentrationen, ena stunden höll jag på att börja skratta... det är ju oftast det man gör när man ser Mr Bean... och i nästa stund höll jag på att somna... det är det ju oftast det man gör när man sovit för lite.

Imorgon är det dags att åka till Esto! jag har fått en alldeles egen karta där alla ställen jag ska till är markerade samt inte mindre än två telefon nummer som jag kan ringa om jag (vilket är mycket troligt) skulle tappa bort mig i den stora hufudstaden.

För övrigt kan man väl säga att Sala är trevligare än vad jag har fått berättat för mig... kanske skulle jag kunna önska några fler handukar... men å andra sidan så har dom ju anförtrott mig en egen dator så man får väl ha förståelse för att generositeten måste ha ett slut.

Jag ångrar mig... jag vill hem!!

 Jag är i Sala och sitter inte fast mellan lasbilarna på E18....
Av någon anledning har dom bytt en massa vägnummer runt västerås trakten vilket gör att jag tycker ännu mindre om nämda stad, kan nån försöka styra upp saker och ting där eller????

Har fått en egen dator som jag inte förstår mig på (konstigt!) det är inte alls som hemma jue :( Däremot betyder det att jag kan stilla min nyfikenhet när det gäller era inlägg =) skriv mera!!!!


packad

Ska ju till Sala nu i veckan så jag passade på att bli riktigt packad i dag och det har gått över förväntan faktiskt!
Denna gången har jag dock ransonerat bort mjukisdressen, har inte haft anledning att klä upp mig nått på dom tigare kurserna så nu får mina kamrater leva med att dom missar det!

Kunde dock inte få tag i nån mindre väska (vilket är tur som fan för då hade jag fått ta till ica-påsar!!) så inte vet jag var vi ska göra av Kennys öl... i värst fall får vi dricka ur dom innan vi kan åka vidare!!  Stackars honom som kör! Mohaha!!!!

Så, nu blir det troligtvis inget mer bloggande på några dagar och då undrar ni säkert vad ni ska göra med all tid som ni kommer få över när ni inte kan läsa om mitt überspännande liv, men se, det har jag lösningen på!
NI bloggar åt mig!
Välj själv om du gör det som kommentar, offentligt eller privat inlägg i gästboken!
Jag ser med spänning fram emot läsningen =))

over and out.


Jag kommer bli sjuk!

Fan också!

Nu kommer jag bli förkyld :(
Jag känner igen alla symptom och sjukdomsutveckligen kommer gå i en snorhal fart den närmsta kvarten och efter det kommer jag ligga däckad för tre dagar framöver.

Jag har inte tid att bli en snorunge ingen!!!!!!

Jag tänker vägra! sådetså!!

Nästa station, Sala. Sala

Imorgon bär det av till Sala, fyra dagar den här gången, vilket betyder ÄNNU mer förberedelser!
Håller på att tvätta, sista dagen som vanligt!! få se hur mycket som hunnit torka innan det blir locket på resväskan som gäller.
Förutom det så ska det inhandlas en del saker under dagen.. proviant, dvs minimorötter och lämplig dryck samt att jag blivit tvingad att se efter om jag kan köpa mig en annan väska då Kenny hävdar att min är för stor :O Hur liten bil har du egentligen????

Den här gången anser våra ledare att vi är mogna att tas med oss ut i offentligheten vilket innebär en utflykt till Stockholm på torsdag.
Jag vet attt det finns (om än ett väldigt litet antal) personer som anser att min dos av storstad är på tok för liten, men det blir det ju ändring på nu =)


God morgon!

OJ!
Visst har jag gått i några dagar nu och varit trött... men nu har jag sovit tolv timmar!! så trött visste jag inte ens själv att jag hade blivit :O
Det blir lite kort förmiddag när man gör så, men jag har inte sovit över frukost tiden som är klockan 12, tur det efterom jag längtade redan igår =)

Oh.. btw,  Vivi! vad hette sjukdomen som vi bestämt att vi har??? skicka i ett privat gästboksinlägg... nu har jag googlat på alla möjliga ord och det jag får fram törs jag inte ens läsa om :O

Idag är det ju LA som gäller och ikväll ska Henke och jag kolla på Beck, äta mackor och dricka snaps, eller hur??? no change of plans??!!

När jag har besök

Idag är det fotboll på tv, enligt uppgift ska det visst vara nån slags landskamp mellan sverige och minst ett lag till.
Jag sitter och kollar på Aniston filmen på lilla tvn och en armé, modell mindre, sitter vid stora tvn och är sociala med varandra.
Det är härligt att umgås =)


om filmen

Filmen med Aniskton är slut.
Det blev ingen gåshud.
Det blev inget grina.

Men det blev en hel del funderingar, faktiskt så många att jag inte ens kan bestämma mig för om jag tyckte att den va bra eller inte.

Att jag lärt mig något är däremot helt säkert: Man ska inte vara en tjuv och man ska inte vara störd.

bagarelis

Har nu äntligen lyckats kladda ihop brödet som jag snott ett recept till, det va riktigt kul... bara att hälla i allt kladd och gucka ihop det o så in i ugnen i en timme (fast jag tror att det va ett skämt! en timme???)
Hur som helst är de svårt att tro att jag har nått alls med bakningsprocessen att göra, för det blev sjukt bra!
Längtar till det är dags för frukost :)

och eftersom det är lördag och jag för en gångs skull är lite ledig har jag korkat upp en vinare :P Ska snart kolla på nån film med Aniston! hoppas på gåshud och rikligt med grina!

ledighet och helg på samma gång :O

Äntligen är det helg!
Jag ska vara ledig från jobbet i 9 dagar nu :D Jag vet någon som kommer sakna mig jättemycket och troligtvis kommer lida av svåra abstinensbesvär men denne någon får säker hjälp av den övriga massan att komma över mig...

Imorgon blir det en tur till LA för att fira mors mor som fyller år, kanske kan jag på nått vis se till att hinna in på tha store... det är så länge sen och sist jag va dit handlade jag bara för en tia! det är nästan så man skäms :O

Har för övrigt klurat färdigt på hur jag ska lösa problematiken kring bröllops presenten =) Jag har bestämt mig för att använda min kreativitet och min konstnärliga sida och göra en alldeles egen skapelse dagen till ära =)
Så om den lycklige läser det här: MOHAHAHA!!!! skyll dig själv att du inte önskat dig nått!!!!

ska det va lurvigt?

Ibland bara älskar jag mina arbetskamrater!!

Arbetskamrat 1 - Nej usch! den där vill jag inte sitta på, det blir så kallt...

Arbetskamrat 2 - Har du inget varmt att sitta på?

Arbetskamrat 1 - Nä... det är ju det jag inte har!

Arbetskamrat 2 - Jasså, är hon inge lurvig?

Samtalet

Idag har turerna kring samtalet fortsatt, jag vet dock inte riktigt vad det har lett till eller hur det kommer att bli men jag hoppas... och hoppas... och hoppas det äntligen är dags =)


hårborttagning part 2

Efter incidenten med köttsåret så har jag räknat ut att jag ska hålla mig till att använda cremer, då kan man inte stympa sig hur man än bär sig åt =)

Så jag kladdade in mig i 3 minuters kräm och var precis på väg att krångla mig in i duschen när telefonen ringer och eftersom jag inte känner igen numret blir jag bara för nyfiken för att låta bli att svara, vilket var en himla tur för detta vara samatalet (vilket jag kommer till senare).

Så där står jag... krämig och glad och pratar och pratar och pratar... när jag plötsligt inser att dom planerade tre minuterna nu börjar bli närmare tio...

Brännskadan är ett faktum.
Det är ta mig fan helt jävla otroligt hur jag kan lyckas ställa till det 100% av gångerna...


Samtalet

Så... idag fick jag alltså samtalet om det jag längtat efter.
Tyvärr är det hemligt än så länge eftersom alla detaljer inte är helt klara men jag hoppas verkligen att det ordnar sig och att det här kan hända nu och inte som jag trott att det skulle ta så lång tid att jag tröttnat!
more to come!


vad har det tagit åt folk??

Mer bröllop.... Mer dop...

Vad ska man ha för kläder??????????

"det skulle vara jag till det"

På min true/false fråga om jag har tränat dykning i barnpoolen och slagit sönder mina framtänder har jag fått följande svar:

"True! Det skulle väl vara du till det!!"

Jag fattar inte hur du menar =))

Jag sitter ju mest och ugglar...

...så att det var kärlek vid första ögonkastet är väl inte så konstigt...

image173

Detta är kanske ett av mitt livs bästa köp =)) Jag är såååå nöjd!

Horn i skon

Igår frågade HanPer mig om jag va laddad inför nästa vecka.
Jag svarade att jag drömt märkliga drömmar om packning och hon ansåg att mer laddad än så kunde man knappast bli.
Men det kan man!!

Idag har jag nämligen införskaffat mig ett reseskohorn, eftersom jag saknade ett sist jag va på kurs!
Mer laddad än jag är nu kan man nog knappast inte bli!

image171

image172

När jag äter ute bland folk

Jag - Nu har jag kladdat ner mig på alla tänkbara sätt!

Mamma - Men vad förväntar du dig när du sätter gaffeln i ett nacho chips?

Jag - Jag ville att det skulle gå sönder...

Mamma - Ja, det kan man ju säga att det gjorde!

Jag - Nea! när vi går får du kolla om jag har creme fraiche i hela skrevet!!!

Nea - Åh herregud!!

Morgon aktiviteter

Nu på morgonen skulle jag gå fram till stationen för att hämta mamma och pappas bil som mor hade tagit till tåget  morse.
Hela morgonproceduren med uppvaknande, tandborstning, val av vantar osv osv gick förhållandevis bra, det flöt på skulle man kunna säga.
Promenaden i sig var angenäm, ingen grad alls och tefats stora snöflingor singlade ner i lagom fart för att jag skulle hinna beundra dom.

Men så kommer jag fram till stationen och där börjar mina bekymmer...
Först kommer jag på mig själv med att inte ha full koll på varför jag är där :O
Skulle jag med tåget? Skulle jag fortsätta för att gå min valiga promenad runda? Kommer iaf på till sist att jag ju va där för att hämta bilen så jag går fram till stället där alla har parkerat sina bilar.

Å så kommer nästa bekymmer... vilken jävla bil är det jag ska hämta???
Tänker att om jag trycker på låsknappen så blinkar bilen och jag kan vara helt säker, men så kommer jag på att mina föräldrar nog låser som förr i tiden (och som man fortfarande gör på min bil) och det säkert blir nått tok om jag gör annorlunda.

Så jag bestämmer mig för att jag hittat tillräckligt många detaljer på bilen som talar för att det är "våran" bil, sätter nyckeln i låset och den öppnas!! Jippie!!!!
DÅ går larmet igång...
Tydligen har päronen börjat använda dosan och jag ställde till med att ta nyckeln, typiskt!!

Hur som helst lyckas jag iaf lista ut hur man få av larmhelvetet UTAN att hysteriskt ringa till fader vår på jobbet och skrika åt honom =)

Resten av resan går faktiskt rätt bra... jag lyckas hålla ordning på fötterna och stå emot impulsen att frikoppla, vilket leder till att man stampar bromsen i botten med båda fötterna.
Kör heller inte över någon eller något på hela vägen hem men får kämpa för att inte slänga mig ur bilen vid övergångstället och skrika åt folk att det faktiskt finns en 10 meters regel.

Någonstans sitter det en körskolelärare och gråter över sitt misslyckande med att föra över nån som helst kunskap om hur man är en god förare =))

mer sifo...

Om jag skulle svara på all undersökningar och telefon intervjuer som jag blir erbjuden att vara med i skulle jag styra världen!
Seriöst! jag tror att det bara är mig dom ringer till... allihop! hela tiden!!!

Nu ringde det nån överpedagogisk människa från ett ställe och ville maila en undersökning som hon inte visste vad den handlade om, vem som hade beställt eller någonting och jag sa självklart att det gick bra.
Min dumma jävel!!!

När jag väl fick frågorna orkade jag inte svara på dom heller... jag gillar kryssfrågor med alternativ, inte som nu, när man ska komma på vilka företag innom ett visst område man känner till, jag får blackout och vet inte vad jag själv heter.
Så jag raderade skiten och lät adressen bli junkbrev, bara ifall att...

Får man göra så?

När jag köper skor

Jag kommer in i affären och hittar stövlarnas stövel (nej, inte alls i närheten av en sån som jag borde köpa, dvs en varm vinterstövel som tål snö och som det går att promenera på isiga gator med) hur som helst ser affärsinnehavaren att mina ögon formligen lyser och att jag så smått börjar dreggla så hon säger "jasså du vill också ha dom där..."

I samma stund inser jag att det finns alla storlekar,  utom min... och säger "har hon varit här???" till svar får jag att det såklart (vem annars) är syrran som varit här hon köpt min stövel!

Jag blir sur och spanar vidare och så får jag se att det står stövlar på golvet i ett hörn... dom ser ut att vara varma... och dom ser ut att kunna anvädas vid snöigt och halt väglag... dom ser ut som en stövel som är precis vad jag behöver... Faktum är att dom såg exakt likadan ut som dom två paren jag har hemma men glömt att jag köpt.

Så jag går hem, rotar runt i en garderob och vipps så har jag ett par bruna och ett par svarta, helt nya vinterstövlar =))

Fars dag

Idag är det alltså fars dag... egentligen tycker jag att det är lite märkligt (om än trevligt) med så mycket ståhej runt den här dagen...
Berättade för en av gubbarna på jobbet att det var fars dag och han blev jätteglad, sa att han trodde att "hela stugan" (sjukstugan?? Hahaha!!) skulle bli full i folk... vilket han iofs hade rätt i... men till saken hör att han någon timme senare berättade om att han skulle bli firad men han hade ingen aning om varför... så gulligt =)

Men lite så tycker jag att hela dagen känns, folk firar hit och firar dit men ingen vet varför!

Min egen far hade sagt att han inte ville ha några presenter men att han ville att vi skulle komma och hälsa på ändå... jag respekterade hans önskan litegrann och gav honom bara choklad.
Vi pratade lite om julmarknaden... och jag längtar sååååååå!
Hoppas på några få minusgrader, mycket snö och MASSOR med saker att handla =) ohhh wiiiieeee :P

Ska försöka få tag på ett par vinterskor imånn... känner att det kan komma att behövas innom en snar framtid :S kanske är det inte helt fel att införskaffa en jacka också... men det får isf bli på tisdag...

...när jag ska till Örebro. För jag SKA till Örebro, så mycket vet jag nu.

julpyssel

Det börjar bli dags att fundera ut årets julpyssel =))
Efter flytten så hittade jag ju receptet på julgrisarna som jag gjorde för några år sedan och dom har varit saknade sen dess, kanske är det läge att kavla upp ärmarna och grisa på?

Fast det känns ju lite som att jag vill prova nått nytt också... men vad?
Nån som har några roliga idéer??

bastu premiär!

Under kvällen har jag för första gången provat bastun, jag blev lovad att om man bastar så kommer man inte frysa nått mer på hela kvällen!
Så jag tänkte att det är värt ett försök iaf... som vanligt blev det ju läskigt varmt och jag får äckligt svårt att andas, funderade på om det är för torr luft för min astma, nån som vet om det kan vara så?

Hur som helst så har det gått ungefär en timme sen jag klev ut i kölden igen och nu sitter jag här och huttrar i vanlig ordning, så mycket för det löftet :(

Idol, igen, ännu en gång...

Seriöst!
Vad är det för jävla skitprogram????
Min Idol åkte ut innan det hela ens hann börja och när jag precis hämtat mig och fått en ny kärlek... Så åker han ut!
Vad är det för puckon som röstar egentligen???
Han va ju bara för söt... sötare än socker och jag satt hemma i soffan och rodnade när han tittade in kameran, precis som jag alltid gör när sockersöta pojkar ser mig i ögonen =)

Däremot är jag inte så insatt i hurvida han va bäst eller sämst eller mittemellan på riktigt... jag tycker att han är bäst för att han bara är bäst! Ungefär som att Betnér är bäst även när han inte är rolig.
Men vad händer?
Det ska pratas ut... och så förstör dom alltihop!
En hop fnittriga flickor med stirrande ögon och löshår ner till knäna står och maler på om hur BRA han är och hur SNYGG han är...
Innan dom ens hunnit färdigt hade jag tröttnat och gått därifrån.

ännu en dag...

Idag har det hänt väldigt lite, för att inte säga ingenting!
Kom igång rätt bra på morgonen och hade borstat tänderna redan innan klockan hunnit bli 10!! men sen känns det som att det inte blev så illa mycket mer uträttat...

Har ju iofs jobbat men idag gick det så snabbt att jag sitter och funderar på om nån ställt om klockan och har för avsikt att meddela chefen att jag går hem fyra timmar för tidigt... nått känns som att det borde vara fel! Glömde jag nått??

Träffade S på jobbet, så vi bestämde att det är mycket troligt att vi kommer kunna ses på måndag! Däremot va det lite svårare att bestämma vilken tid. Är det bra väder ska jag övertala henne att jag får följa med på hund promenad... så kanske jag får hålla i kopplet!! wiiiieeee!!!

Föresten så har jag inte glömt bort att ta en bild på dörrkransen jag fått, det är bara så att det inte blev nått bra... men jag har hängt upp den, om givaren skulle tvivla!
Såg även att det inte bara är jag som tycker om den, utan även nått stackars utsvultet fågelfä som inte fattar att dom röda grejjerna inte är tänkta som föda och därför inte är organiska, för idag va det en stoooor tugga borta!!
Dumma djur!!!!

Den sämsta kocken

Jaha, då har jag försökt mig på att laga mat igen, tänkte att jag skulle göra som alla säger är bäst, att improvisera och inte göra precis som det står i receptet!
Dagen till ära valde jag att vara lite äventyrlig och göra brunsås.
Det har jag ätit förut.
Dock aldrig någon som smakade lika illa som min :(

fotbollsfrun säger...

...att hon inte vet någon mer än sin mamma som kan backa med släp... det kan vara sant, för hon känner ju inte fader vår!

Fader vår är kanske den i särklass bästa föraren av bil med släp!
Sist vi va till IKEA blev jag så impad av hans parkering att jag övervägde att låta bli att gå in i affären för att istället stå kvar och fundera över hur fan han gjorde!

För övrigt är jag ganska säker på bilkörning själv... häromveckan gjorde jag återigen en "starta på tvåan i konsumkorsningen utan att få motorstopp" däremot har jag väl ännu inte riktigt lärt mig att komma iväg på ettan... :S

Vad ska jag göra nu?

Jaha... då har jag scannat av alla dom viktigaste sidorna på hela nätet och nu vet jag inte vad jag ska göra...

Följetongen Örebro fortsätter och jag funderar på att lägga ett slutgiltigt bud rörande måndag eller onsdag men vet inte om det gör nån skillnad...

Har även börjat fundera på julpyntandet och då tänker jag mest på köket... visst finns det vita stjärnor som inte är av papper? eller finns det rent av kromade??? fast det låter som att det skulle kunna vara aningens fult...

Näe usch! nu fryser jag :O


Örebro planeringen

Va tokigt allt kan bli...
Planeringen har sett ut som följer, Örebro imånn, Örebro på tisdag, inget Örebro på tisdag, Inget Örebro imånn, Örebro på tisdag, Örebro på tisdag. 
Vilket gör att det sista Örebro på tisdag krockar med det första Örebro på tisdag och därför måste bli inget Örebro på tisdag... eftersom jag ju ska till Örebro...

Eller...??


Rallykalle

Idag va jag ute och luftade Lilly en stund, tyvärr har hon lika omönstrade däck som sulorna på mina nya favvo skor.
Med tanke på bilden jag la upp i morse behöver jag väl inte ens tillägga att jag fick problem!!

Fast jag måste ändå erkänna att om jag inte haft så hundans bråttom till mötet hade jag nog passat på att köra lite rally, för visst finns det en liten rallykalle i mig också, även om han är en feg jävel =))

Kontakt med kommunpolitikerna part 2

Ok. bara så att jag inte glömmer det...
Jag har (redan!!) fått svar på Ful mailet med jättebra svar på alla frågor, så det är väl på sin plats att poängtera att endast vissa politiker skiter i sina skattebetalare medans andra, som i det här fallet, kommunalrådet, är väldigt måna om att hjälpa till.

Tack!
problem

Idag är det sjukt svårt att komma igång!
Har iaf mailat om min FUL-läxa och hoppas på svar den här gången, annars tänker jag sura till ordentligt och sprida ut att våra politiker inte bryr sig om sina skattebetalare... HA!

Va även farligt nära att få igång en tvättmaskin, men efter att jag stått och tittat på tvätthögarna en ganska lång stund bestämde jag mig för att vänta lite med det...

Har dock några måsten som jag ska försöka styra upp... frukost, val av kläder inför etik mötet idag (som för övrigt är näst sista, får se hur det blir i fortsättningen sen.) samt att faktiskt ta mig till mötet.

För er som väntat på en uppdatering om köttsåret kan jag meddela att det fortfarande kliar förbannat mycket och att jag redan nu finner stora svårigheter i att inte pilla på det, men jag försöker hålla ut... efter allt detta lidande vill man ju iaf få ett snyggt ärr!!!

Today

image170

Bajsar björnarna i skogen?

För alla er som undrat... Jo, det gör dom faktiskt!

För att vara lite mer exakt så bajsar dom tydligen på elljusspåret, som i det närmaste är förlagt tvärs igenom mitt vardagsrum :O
Hoppas att han/hon (den bajsande björnen alltså) väljer att gå i ide snart så jag törs gå ut... :S

Den juletid nu kommer

Jag vet att det finns dom som länge sagt att jag kommer ändra på många av mina principer, men jag hade väl aldrig kunnat tro att dom hade så jävla rätt!

Fullt medveten om att självaste jultomten kan komma att rasa och att jag inte på något sätt kommer kunna försvara detta inför mina vänner väljer jag ändå att gå ut med den här bilden.

Dagens värmekälla  (och jag skäms!!!)
image169
Kan man möjligen se det faktum att det är lättvinsglögg som en förmildrande omständghet????

Something to remember you by

Inatt drömde jag sådär jättekonstigt igen... och jag blir återigen smärtsamt medveten om att du inte finns för mig längre.
Ibland tänker jag på att du berättade för mig om människor du lärt känna men tappat kontakten med för att ni var för olika, alla hade sin stämpel... den jag minns bäst är hon som sa sig vara synsk och jag kan inte låta bli att undrar vem jag blivit...
Än har jag inte kunnat släppa taget om dig, kan inte förmå mig att radera ut något enda litet minne, vem gör det mig till?

För övrigt så har jag faktiskt provat att lyfta på foten för att kanske, kanske ta ett steg frammåt.
Jag vet inte än hur det blir men jag tror att jag vågar... jag har lite tid att fundera... på mitt drömjobb... =)

hoppas på ännu en dag...

Idag känns det mesta bara jobbigt... kanske skulle jag levt den här dagen som om de vore min sista och stannat hemma från jobbet.

Så har mitt köttsår börjat klia, stundtals känns det faktiskt som det värsta!

jag bara undrar...

Man ska leva "som om varje dag vore den sista"

Min fråga är... ska jag verkligen gå till jobbet imånn?????

work it!

Idag beslöt jag mig för att se efter hur det står till med mitt muskel paket till mage...

Detta är vad jag fann:
image168
före

Som ni ser är det hög tid för lite träning av magområdet... lovar att återkomma med en "efter"bild  =)

Rättelse

Man får inte bara bättre karma efter att man hjälpt sifo =)

Man kan även välja mellan
1. få nån slags del i en premieobligation
2. två trisslotter
3. uteslutet alternativ

Jag har inte bestämt mig med det lutar åt obligations andelen, det låter coolast... eller vad tycker du?


Jag har fått ett brev!

Ett riktigt brev som låg i brevlådan!!
Som inte var varken en felaktig lönespec eller nån räkning! :O

Det va ett brev från sifo :(

Sifo har bestämt sig för att dom tycker att jag sitter inne med dom rätta svaren på i princip allt och vill därför att jag ska svara på en hiskelig massa frågebrev... och vad får man för det??
Förhoppningsvis kan det göra något gott för mitt karma...

Så... den här gången vill dom ha mina ovärdeliga åsikter om posten.
Vilket ställer till det lite sådär på en gång.. vad fan är posten?? är det nån som vet??
Jag bestämde mig för att tycka att dom menade posten som i posten på ICA som säljer frimärken och tar emot alla saker som jag ångrar att jag köpt.

Vilken i sin tur ledde till att jag bestämde att det som va posten på moses tid skulle benämnas som Svensk kassa service, eller snarare brist på service.

MEN! så började jag fundera... posten! det är ju dom som delar ut posten (helt logist!) och det är ju inte ICA posten som gör utan mer Svensk brist på kassa Service som gör... eller??
Så hur ska jag veta vad jag ska svara då?

För att sammanfatta det hela, kan nån tala om för mig vad posten är för nått??!!!!!!!

HA!

Till och med radio Dalarna har fattat det här med Halloween...

Jag hade rätt!

Så alla ni som missade att fira onsdags... synd för er, men boka gärna in 31 oktober nästa år i stället =)

RSS 2.0