Shopping i helvetet!

Idag gjorde jag misstaget att gå in på leksaksaffären när jag va i La, det skulle jag aldrig ha gjort och kommer med största sannolikhet aldrig göra igen!
Jag gick lugnt runt och klämde på nappflaskor och snuttefiltar när hela affären plötsligt invaderades av ett gäng förklädda monster.
Jag försökte att andas långsamt och tänka på rofyllt vågskvalp, men efter endast några få minuter var jag tvungen att kapitulera, gick jag med korta snabba steg den kortaste vägen igenom butiken för att kunna söka skydd.
Salongen blev min fristad och efter att jag suttit där och väntat en stund slog mitt hjärta normalt igen, den här gången kan jag utan att överdriva påstå att va det nära att dom slukade mig levande !

Efter att jag uträttat alla ärenden jag planerat hade jag bara en affär kvar att besöka, nya COOP! I min fantasi föreställde jag mig hur jag strosade runt bland hyllorna och tittade på tomater i alla regnbågens färger och oliver inlagda i allt från oliv- till spill-olja.
Tji fick jag! Innan jag ens hunnit förbi blom-hyllorna sveptes jag in i en gigantisk familje flock, inte mindre än två barnfamiljer som utsett COOP-shopping till sitt gemensamma måndags nöje!
Var det inte ungarna som skrikande lekte kurragömma, så var det föräldrarna som vrålade om kantareller och kaffefilter!
Efter en stund var jag spänd som en fiolsträng och jag kämpade för att inte be dom hålla käften så jag kunde kolla på mina tomater i en trevlig och rofylld miljö. 
Med panik i blicken såg jag mig om efter någonstan att fly! Då kom jag på det, rättvisemärk kaffe! Dit går aldrig barnfamiljer (dom har ju inte råd att köpa produkter som är producerade på schysta villkor).
Som i ett lyckorus gick jag runt och jämförde alla rättvisa saker... tills... ja.. ni fattar säkert... 

Det är bara att ge upp, jag erkänner mig besegrad!
Jag ska börja beställa matvaror på nätet =)

Kommentarer
Postat av: Hanna W

asg Coop, fasen a, inte trodde jag att du var korkad. ;-) Coop är ju himmelrike för barnfamiljer, du får handla på Lucullus om du vill ha barnfritt när du är här..

2008-07-22 @ 15:02:11
URL: http://argentumstella.blogg.se/
Postat av: allicen

Hanna W:

Men va fan! jag är ju en coop tjej! och jag gillar inte ens Lucullus, men jag hamnar ofta där (utan att ens ha för avsikt att handla :S) kanske är det ödets kraft? haha!

2008-07-22 @ 15:47:09
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0