Bröllop och dop!

En av sommarens höjdpunkter är ju helt klart det kombinerade bröllopet och dopet som ägde rum i slutet av augusti! För min del verkar bröllop komma i samband om två, sist det begavs sig var det två bröllop samma sommar, detta var för två år sedan och även i år kom två inbjudningar men av olika anledningar passade det bara att delta på det ena...

Detta borde alltså betyda att det om två år är dags igen... vilka är det som står på tur då mån tro???


Det känns nästan fånigt att skriva om hur fina brudparet var, när är dom inte det liksom? men jag bara måste göra det ändå! Såååå fina =) Brudens klänning var verkligen en perfect match till hennes hår och hudton och skorna, som var i samma tyg som klänningen ska vi inte prata om! Ångrar att jag inte ålade mig ner på knä och tog en närbild på hälarna där det satt jättesöta rosetter med en stor strassten i varje... Jag bara älskar skor!Självklart hade lilla dopbarnet en given plats vid honörsbordet! tror aldrig jag sett den här typen dukningen i dessa sammanhang förut men så himla gulligt uppdukat med pipmugg!My kind of cake =) En liten tårta till brudparet och portionsbitar till gästerna! Inte nog med att det är snyggt, man slipper undan allt kladd när gästerna ska hacka sig igenom tårtorna på egen hand, hur bra som helst... God va den också, det är ju alltid ett plus i kanten ;)


Kul kombo!

Man undrar ju vem som plockad ihop det här bokpaketet....


Förstå mig rätt - Packad - Sviken - Kärlekens liv


Sommarkonserter

Ikväll var planen att jag äntligen skulle få komma iväg och premiärträna 'Core', för två veckor sedan skulle jag dit första gången men då var uppstarten framflyttad till veckan efter, alltså förra vecka då jag såklart var bortrest... så idag skulle det äntligen passa men precis när jag gjortmig klar kom jag på att jag skulle kolla en extra gång på hemsidan och vad.... inställt =(

Så med en hel extra ledig kväll tänkte jag bjuda på lite sommarminnen i form av några konserter jag var på, liksom Melissa Horn var även alla dessa under festivalen 'Putte i Parken'...


Kapten Röd! Som för övrigt spelade en helt ny låt vilken fick mig att falla platt... måste söka efter den en vacker dag när kombinationen att jag minns och har tid samtidigt infaller!


Europe! Hur det var med den där nedräkning råder dock delade meningar om, jag är tveksam till att den ens existerade =)


Petter. Det bästa med Petter var att han hade den goda smaken att ha ett långt linne till sina jeans till skillnad mot många av ynglingarna man råkar på annars. Så slipper man se saker man inte vill se so to speak.


The Hives. Det finns en liten möjlighet att det spelades någon enstaka bra låt i slutet av deras framträdande men jag långt ifrån övertygad.

Summan av det hela kan väl sägas vara att musiken inte var det som gjorde den där veckan minnesvärd. Men att den är det råder inga tvivel om =)

Utmaning nr. 4(?) utan bild...

Jag bara måste ju berätta! Jag har anmält mig till en buggkurs och i onsdags var första lektionen =) Enligt min bestämda åsikt är styrdans något som man åtminstonde hjälpligt bör kunna ägna sig åt när tillfälle ges, men jag har alltid fått säga nej som gånger jag blivit uppbjuden någon gång.

Men inte längre! om det gäller bugg vill säga... Vi har gått igenom grundstegen och börjat känna på 'förning' (är det ens ett ord?) och än så länge går det riktigt bra tycker jag.
Roligt är det också! jag låg vaken halva natten i nått slags lyckorus efter den så överaskande roliga kvällen och jag ser redan fram emot nästa gång =)

För er som bor i eller i närheten av Staden är det inte för sent att hänga på! Har man lite känsla för takt så tror jag inte det är några svårigheter att hoppa in gång nr. 2, om inte annat kan jag ju hålla en liten snabbgenom gång innan så är vi alla lika proffsiga när vi sätter fart! ;)

Hör av er genom en kommentar om ni vill ha kontaktuppgifter till ledarinnan så hjälper jag er! Nybörjarkursen är onsdagar kl 18-19.30 och fortsättningskursen börjar  kl 20 efter att vi bambisar gått hem :)För att återuppta ett gammalt blogginslag...
Fyra Bugg och En CocaCola!

Ensam.

Det känns skönt att en ny vecka är på ingång, det betyder i och för sig att min tjänstledighet snart är slut men just den här veckan har inte varit helt rolig.
Häromdagen kände jag mig ensammare än vad jag gjort på mycket länge och allt crap om att en riktig vän märker när nått är fel och jadda jadda är lite som en färgglad lögn.

Där fanns en halvtimme i mitt liv där jag behövde någon att luta mig lite mot, någon som kunde ta över när jag inte längre orkade varken tänka eller känna, men där fanns ingen som hade möjligheten.
Att säga att jag kände mig övergiven är inte rättvist, för just där och då kändes som att där aldrig funnits någon. Detta resulterade givetvis i att jag för en kväll (eller två) snöade in totalt på min nyfunna favorit Melissa Horn och med anledning av det är det hög tid att en av bilderna från sommaren konsert får komma med här...Ja men ni fattar väl... allt snack om vilsna själar som vi garavade åt den där kvällen då ett par underbara människor tog mig med på denna fantastiska konsert blev ju helt plötsligt lite mindre roligt eftersom jag insåg att jag är likadan själv.

Jefla skit att jag ska vara så blödig! Vet inte riktigt vilken låt jag ska ge er men jag bara tar en av favoriterna och så får ni leta vidare själva om ni skulle vara segare än mig och fortfarnade inte ha upptäckt detta mästerliga...Min sötnos!

Jag är förvirrad och har så varit en längre tid. Vissa stunder är jobbigare än andra och ibland vill jag bara ge upp och lägga mig raklång och vänta på att tiden ska gå.
Jag har börjat glömma saker också... det är faktiskt väldigt jobbigt! jag känner själv att jag är disträ och ibland när någon säger nått som jag ska komma ihåg kan jag känna på mig redan från början att det inte kommer hända.

Jag skriver mina sedvanliga listor och kom-i-håg noteringar, när jag minns att jag ska göra det vill säga, men jag glömmer att titta på dem och mitt i allt det här ska jag försöka reda ut mina snurriga funderingar. Hua säger jag bara, hur ska det gå? hur ska det gå?

Något annat som inte går nått vidare är ju mitt fotande men jag har i alla fall gjort ett försöka till en fotosession med lilla Tea!


Tea gillar ju inte riktigt att fotas så jag passade på när hon låg och vilade en dag, men det märktes ganska tydligt att störningsmomentet inte var välkommet under middagsluren för hon traskade omkring några varv då och då för att komma undan mig men några fina bilder fick jag i alla fall på henne, min söta lilla Bumla!

Tiden rusar ifrån mig...

Är som vanligt dålig på att uppdatera och nu börjar jag ha många bilder och minnen att bearbeta men jag hinner inte riktigt med det.
Jag grubblar endel i vanlig ordning men nu börjar det kännas som att jag trasslat in mig i grubblet så pass att jag bara blir snurrigare av varje tanke jag försöker tänka och jag önskar så innerligt att någon annan kunde ta över och bestämma över mitt liv.

Idag har jag i alla fall rett ut den närmaste månaden med min chef och summan av det hela är att mitt återtåg till jobbet flyttas fram till oktober, men jag vet nu ockå att jag hade så pass mycket tid att jag kommer få vara kvar på mina avdelningar. Jag har inte varit främmande för att byta arbetsplats med undantag för att jag känner mig otrygg när det kommer till hemtjänst och när jag nu fick veta att dom som blir omplacerade hamnade just där så känns det riktigt bra.

Tanken för dagen var att jag skulle ta en tur till Örebro och äta en god middag med en vän men eftersom jag dragit på mig en riktig snuva med tillhörande röstbortfall har jag fått skicka ett sms med återbud... hoppas att det inte ställer till bekymmer med tanke på att mottagaren jobbat natt och inte kommer läsa av tfn förens någongång efter lunch :S

Men nog om mig för tillfället... Hur har ni det?


RSS 2.0