Sneak peek in the shower

Roligare än så här blir det dock inte


Buzzador kampanjen är i gång och jag har provat duschcremen från Dove vid ett par tillfällen. Det jag hittills blivit mest överraskad av är hur dryg den är!

För några år sedan hade PartyLite en badrumsserie och både duschcreme och bodylotion var helt outstanding. Tyvärr finns dom inte att köpa längre men det är inte helt omöjligt att jag nu hittat en värdig efterföljare..

Upplyftande utbildning

Ni vet det legendariska citatet "ett litet steg för människan ett stort steg för mänskligheten"?Precis så känner jag inför en händelse förra veckan. Fast tvärtom då...

Under alla år som jag pluggade till undersköterska på gymnasiet och under tiotalet år som anställd har jag lyckats slingra mig ifrån all form av "prova-på" aktiviteter när det kommer till lyft- och förflyttningsteknik men när det förra veckan var dags att ta lyftkörkort så bara bestämde jag mig för att, oavsett grad på förnedringen, delta i alla moment som ingick.

Och det är här känslan kommer in: mänskligheten stod med största sannolikhet helt still men jag tog ett helt otroligt långt kliv framåt! Förnedringingen uteblev och jag tyckte stundtals att det var en väldigt rolig utbildning med ett glatt gäng!

Och oavsett om jag får användning för mitt nya körkort eller ej så kommer jag tveklöst ha nytta av min nya erfarenhet!


Testing tajm

Minns ni att jag skulle få buzza duschcreme från Dove?
 
Nu har produktproverna kommit och jag har en hel drös små flaskor att dela ut så om nån här i Staden vill vara med och prova får ni säga till!
 
 
Provade den igår och tyckte väldigt mycket om produkten men att det skulle räcka med en dusch/tvätt för att få len och återfuktad hud var väl att hoppas på för mycket när det gäller mina torrisar till ben. 

Aprilvädret har kommit

Utanför fönstret yr snön omkring och det har bildats ett tunt vitt snötäcke på marken.

Att det var strålande sol igår och att det med lätthet gick att sitta ute på verandan känns minst sagt avlägset


Vid lunch tog jag en promenad ut till stugan och möttes där av mamma o pappa förberett grillen.


Idag är det oklart om jag ens kommer sätta näsan utanför dörren men å andra sidan har jag en hel del måsten att ta tag i här hemma så det kanske är lika bra...


Öppet hus

Under veckan som var hölls det öppet hus i Kommunens nya storkök och jag passade på att gå dit och titta.

Det mesta hade jag dock redan sett under tiden som jag jobbade i förvaltningen men en hel del maskiner och liknande har tillkommit.

När det gäller matsalen så involverades inte jag så mycket i processen och jag var på det stora hela ganska kritisk till att man fråntog den ursprungliga arkitekten uppdraget att designa det utrymmet till förmån för en firma, som enligt rekommendationerna skulle vara specialiserad på offentliga utrymmen riktade till äldre.

Jag fick se det första förlaget och höll på att slå mig baklänges över det jag fick se. Orange som accentfärg och gardiner som såg ut att vara specialbeställda till en förskola.

Därefter hann jag inte se nått mer förslag och var därför väldigt nyfiken på resultatet. Och kanske hade jag lite för höga förväntningar för Oh mi, Oh my vad besviken jag blev!


Nu ska väl förtydligas att det blivit en försening på leveransen av bord men i övrigt är matsalen klar vad jag förstod.

Men alltså, detta hade jag kunnat hitta på för halva konsultkostnaden, jag lovar!

Hinner inte riktigt med...

Detta skulle jag postat i tisdags men nu är det redan fredag. Kväll. Trots att jag inte har arbetstider att passa så känns det som att jag inte riktigt hinner med mig själv.

I tisdags begav jag mig ut på en förmiddagspromenad med ärendet att lämna en sak till en fd. kollega. På väg därifrån bestämde jag mig för att ta en liten extra sväng trots att vädret inte inbjöd nämnvärt och kanske var det en bidragande orsak till att jag bestämde mig för ett drop-in besök hos Nea.

Hon var både vaken, anständig och gästvänlig så jag lät mig bjudas på kaffi. Till det åt vi Turkish delight! 


Lilla mini har blivit Mr. Modig och för första gången fick jag klappa lite på honom. Ett par strykningar över ryggen innan han lackade ur och fräste åt mig. Tur för mig att jag är härdad av argbiggan här hemma...


Efter fika bestämde vi att jag skulle följa med till Argus och jag både kammade och ryktade honom under tiden som Nea fick ta hand om skitgörat. Tyvärr fick vi lite brådis så varken godisstund eller fotografering hanns med.

Efter ett besök på verkstaden åkte vi till slut mot Borgen för att äta våfflor med Daniel och Nisse.


Gräddfil, rödlök, räkor, caviar och gräslök is tha shit på våfflor! Men som vän av ordning valde jag glass och sylt på efterrättsbitarna!


Och inte vilken sylt som helst utan mormors krikonsylt! så jädrans gott med en lite syrligare sylt ihop med det söta och troligen en av de sista gångerna jag får känna smaken av mormors goda sylt. Inte heller trädet finns kvar nu så några försök att efterlikna den blir det ju inte heller.

Tänk att just smaker kan vara sånt som knyts samman med saknaden... Mormors äppelmos som helt saknade motstycke och farmors mandelkubb... Känner du igen den typen av längtan?

Crazy Dayz

De senaste dagarna har varit lite påfrestande för tant Allicen. Hela förra veckan ägnades förmiddagarna åt Arbetsmiljö och Stress-arbetet som skulle examineras och opponeras på idag måndag. 
 
Sent i fredags kväll fick vi arbetet som vi skulle opponera på så även lördag förmiddag och söndag kväll spenderades i vårt virtuella klassrum. Tack och lov hamnade jag i världens bästa grupp så vid sidan om arbetet har vi haft helt galet roligt och igår kväll va jag så trött att jag skrattade så jag höll på att kissa på mig åt allt knas som hände.
 
Utöver detta har jag även planerat för en nystart som PartyLite-konsult och igår eftermiddag kom det hit ett gäng härliga damer!
 
 
Jag ville verkligen försöka få till nått lite extra för mina gäster/kunder så det blev tävling, utlottningar, utförsäljning, lotteriförsäljning och fika såklart!
 
Jag är supernöjd och det hoppas jag att mina besökare också är. Dock sov jag som en kratta i nättras och det är 100% vilja som håller mig vaken under kvällens säsongsavslutning av Revenge. Med i samma ögonblick som eftertexterna börjar rulla är det jag som stupar i säng!

Förvirrande Fredag

Skulle mötas med min grupp i morse för att förbereda en opponering som vi ska ha på examination nu på måndag.

Vi har dock inte fått besked om vilken grupp vi ska opponera på så vi har inte kunnat utbyta arbeten och därför började jag fixa lite hemma i väntan på den omtalade solförmörkelsen.  

När så klockan va över 11 och inget hade hänt, förutom att det kanske blev aningen mer grått ute och att fåglarna tystnade, fick jag acceptera att även det skulle gå mig förbi.

Istället har jag ägnat lite tid åt att förbereda helgens ljusparty och nu är jag klar med mina give-aways


Jag ser verkligen fram emot visningen och hoppas att mina gäster ska uppskatta mina extra små överraskningar till dem!

Kul körövning

Hoppade ju över kören förra veckan för att istället träffa ett par fd. kollegor men idag var det dags att ta sångpärmen och gå iväg igen.

Denna gång kom en ny kvinna som jag genast tyckte väldigt mycket om och kanske var det därför som detta faktiskt var det roligaste tillfället hittills!


Vi fick också en ny sång som jag tyckte om. Melodin var jättefin men framförallt är det en helt fantastisk text!

Extern energi

Kvällens räddning!

Brukar inte dricka kaffe för att få någon slags uppiggande effekt eftersom jag ställer mig tveksam till om det verkligen fungerar. Det är nämligen inte alls ovanligt att jag gäspar käkarna ur led trots att jag druckit både en och två koppar.

Hur som helst var det mitt enda hopp att orka med kvällens historielektion efter drygt sju timmars grupparbete och faktiskt så fungerade det!

Igår förklarade min lärare i stressfysiologi att kaffe ger snabb energi men att effekten och klingar av i snabb takt. Te däremot tar lite längre tid på sig att ge den uppiggande känslan men att effekten kvarstår längre.

Så alltså borde det ultimata energboosten vara en kopp av vardera sort?!

Otillåten publicering

Med risk för att begå brott mot upphovsrätten tänkte jag att jag skulle visa er vilken fin bild min kära mamma tog när vi var ute vid havet under vår weekend i Oskarshamn!
 
 
Det var lite småkallt den där dagen och tyvärr ingen sol men utifrån hur mycket det kan blåsa vid havet en så tidigt vårdag som detta ändå var, måste jag säga att det va riktigt fint därute. Dessa två simmade omkring alldeles intill vattenbrynet och trots att det var en hel del människor som passerade intill verkade dom bara ögon för varandra =)
 

Årsmöte och fekalier

Igår eftermiddag begav jag mig iväg till Herrgården som ligger här i närheten för att delta på årsmöte med efterföljande middag.
 
Promenaden dit var en upplevelse utöver det vanliga då jag valde den smått isiga vägen längs kanalen som rinner genom min barndoms by. Valet stod mellan att gå på isen och höga troligt drutta omkull och med all säkerhet landa i någon form av dret eller att gå lite på kanten och lika säkert trampa i just dret från minst tvenne olika slags mer eller mindre tama djur.
 
Jag valde det sistnämnda och tyckte att det gick riktigt bra ändå till jag kom fram till en hel drös med träd som bävrarna fällt över gångstigen.
 
Det gick inte att runt. Det gick inte att gå över. Men det gick heller inte att gå under.
 
Lösningen blev att balansera ut mot kanten ner till kanalen och kramphålla i en gren samtidigt som jag försökte lyfta den och fick bocka mig in under. När döden alltså. Minst! För att inte tala om hur tilltufsad luggen blev...
 
Försökte även att ta en selfie i det vackra vädret med solen och vattnet i bakgrunden men varenda bild påminde allt för mycket om alla annan dret omkring mig så jag gav upp. Och det var först när jag skulle lägga ner mobilen i fickan och den fotade lite på egen hand som det blev en helt ok bild.
 
 
Väl framme genomfördes mötet och åtföljdes sedan alltså av mat i form av buffé. Och inte bara det, det var även buffé till efterrätt! så med facit i hand kändes det mödan värt och egentligen begriper jag faktiskt inte varför jag inte är kvar där ännu...

Ny Buzzador-kampanj

Äntligen är det dags för mig att få köra en ny Buzzador-kapanj =)
 
Denna gången är det Dove duschcrème som jag ska få möjlighet att testa och jag hoppas såklart att jag även kommer att få produktprover som jag kan dela ut till några av er också!
 
 
 
Vill ni vara med?

Dagens snilleblixt

Alltså, känner ni igen känslan av att få en idé som är så bra att man nästan blir lite arg över att man inte kommit på den tidigare?
 
Under min weekend i Oskarshamn hittade jag en förpackning med dörrknoppar till ett näst intill oemotståndligt pris. Jag tänkte att en sådan knopp skulle passa bra på garderoben i nedre hallen men avstod från köp för att jag inte visste vad jag skulle ha de andra tre till. Efter att jag sovit på saken ändrade jag migg dock och tänkte att det va strunt samma om jag fick tre över, priset var ändå vad jag sett att man får betala för en i vanliga fall.
 
Och så nu när jag satt och åt frukost framför nyhetsmorgon såg jag mig omkring i det blå rummet och bara kom på det
 
Dom bruna knopparna i genomskinlig plast från tidigt 70tal kanske va tha shit en gång i tiden. Nu är dom bara shit! 
 
Lite svårt att se ordentligt kan hända men ni får anstränga er lite
 
Hiss eller diss?

Fulltecknad fredag

Ytterligare en förmiddag med grupparbete, denna gång blev vi dock klara och som bonus hann vi även smyga igång med nästa uppgift!

I den ska vi arbeta med en fiktiv arbetsplats och jag berättade om ett av de ställen jag jobbat med de sista åren, mina klasskompisar tyckte att det va en bra bransch att utgå ifrån så nu kör vi stenhårt på stresshantering i storkök :)

Detta är en uppgift som ger möjlighet till VG och eftersom jag ännu inte vet hur det gick på tentan så håller jag hoppet uppe om ett högt betyg på den och har därför meddelat gruppen att jag vill satsa hårt på det här. Nu jeflar ska jag dra nytta av all skit jag fått ta de senaste tre åren, banne mig!

Vid luch begav jag mig hem till en kompis som bjöd på supergod dragonkyckling och kaffe på maten med göttiga kakor till.


Efter en del babbel promenerade jag upp till byn för att köpa en present till den minsta av Ståhlbrudarna som fyller år idag.

Presentutdelning och eftermiddagskaffe i sällskap av en hel drös härliga människor innan hemgång och soffläge med Let's Dance på tv tablån!

Och det va den fredagen...

Fin vårdag

Har haft en riktigt bra dag! dessvärre när det kommer bra dagar så är dom ofta lite för välfyllda... Hela förmiddagen ägnades åt grupparbete i stressfysiologi och tyvärr blev vi inte klara utan måste avsätta mer tid imorgon.
 
Därefter slängde jag i mig lunchen och skyndade iväg till min kurator och efter hennes uppsträckning skynda jag hem igen och svidande om för middag med fd. kollegor.
 
Lite stolt är jag visserligen att jag tog mig tid att promenera till och från mina ärenden, inte bara för att jag behöver motionen utan också för att sådana här vackra vårdagar är alldeles för dyrbara för att slösas bort!
 

Lika som bär

Det går bra nu!

Surfade runt en jättelång stund för att hitta ett recept på något i matväg där jag kunde få använda lite av mina frysta vinbär.

Hittade tillslut en kräm som kändes lämplig men när att jag gjort iordning allt och precis ska hälla i bären så upptäcker jag att det jag trodde var svarta vinbär egentligen är blåbär.


Jag var ju dock redan i farten så det fick gå ändå och nu väntar jag med spänning på att krämen ska svalna.

Lite orolig att det ska smaka likadant som blåbärssylt dock, för det tror jag inte att jag vill äta en hel skål av...

Borga Bakning

Utifrån en kombination av snål- och lathet föll det sig så att jag bestämde mig för att dra igång på min bakmaskin för ett par dagar sedan.

Det va galet länge sedan jag använde den sist och jag tycker att det är lite krångligt med att väga alla ingredienser i gram, välja rätt program och så men tänkte att jag måste träna på det.


Så jag gjorde en liten limpa som blev riktigt bra förutom en aningen för hård skorpa och idag testade jag igen.

Jag passade även på att blanda i lite russin denna gång och jag gillade det.

Faktiskt så bra att det nog inte är helt hälsosamt med tanke på att denna kvällis högst troligt motsvarande betydligt mer än mina sedvanliga två knäckemackor!Överraskande middagsbjudning

Nisse skrev tidigare ikväll och frågade om jag ville med ut och äta om han bjöd mig på middag.

Jag brukar inte ha problem varken med att bjuda eller bjudas men när man vet att man inte kan betala eller bjuda igen så känns det plötsligt väldigt besvärande.

Till slut gick jag ändå med på utgång och vi begav oss mot en av Stadens restauranger som dessvärre visade sig redan ha stängt köket. Nisse ville åka vidare, så hastigt och lustigt var vi plötsligt på väg till Ludvika.


Och även fast det kanske är liiite obekvämt att låta någon annan betala så känns det liiite liiite som att jag är liiite liiite värd det en tentadag som denna!

Tack för maten Nisse!

Man får roa sig så gott man kan

Trots att jag haft fem veckor på mig, så har jag ändå väntat in i det sista med att skriva min tenta
 

 
Eller okej, jag har ju pluggat fram tills nu och tänker att det nog hade varit svårt att göra den utan att lära mig nått först men ändå...
 
Och även om det stundtals är superkul att lära sig och ännu roligare att få forma sina lärdomar i tentasvaren så är det allt lite motigt många gånger och det är då man får hitta på små saker som förgyller tillvaron.
 
 
Som varför inte att ha på sig en ursnygg ugglering som piggar upp när man sitter och stirrar ner på datorn?
 
 
Om jag inte va så trött i huvudet skulle jag dra till med topp tre ordvitsar om hur ugglan till slut flög fram över tangentbordet men jag får be att återkomma med det vid senare tillfälle ;)
 
Håll nu era tummar för att jag blir godkänd!

Ovan ytan

Jag har en deal, å ena sidan med mig själv och å andra sidan med någon annan.

Jag vet inte om ni märkt nått av det men dealen är att jag inte ska vara fullt så extrovert med mina känslor och det är verkligen inte lätt!

Jag vill så gärna skriva av mig känslor men känner inte riktigt att passar sig längre... Så har ni tänkt att jag verkar må bättre så är det inte så, jag låter det bara stanna i mina fingertoppar. Ni kommer märka det den dagen jag mår bra igen, den dagen jag känner lycka igen. Jag menar, verkligen märka. Om det någongång händer vill säga...

Hur som helst, det jag tänkte skriva var egentligen bara att det är konstigt hur bra tidsminne kroppen har. Min kropp känner till exempel av årsdagagarna för Lovely Sis innan jag själv hinner reflektera över dem och just ikväll kände jag att jag absolut behövde öppna min dagbok och skriva en rad - det visade sig va precis ett år sedan jag gjorde det sist.

Så jag kanske inte har någon vettig dygnsrytm i kroppen, men mitt känsloår det håller den reda på!


Cloetta - hur det gick

Minns ni att jag drabbades av det fruktansvärda traumat av att det i min gott&blandat-påse bara fanns en lakritsrevolver?
 
Jag gjorde ju det enda rätta för en god samhällsmedborgare och uppmärksammade tillverkaren om detta.
 
Dom va snabba att svara och beskrev hur deras processer fungerar och meddelade att jag kunde skicka in förpackningen för att få kompensation.
 
För ett par daga sedan låg ett kuvert från dem i postlådan och förutom ett trevligt brev fanns där en hel bunt värdecheckar.
 
 
Passade nog har ju min lilla weekend-resa till Oskarshamn grävt ett djupt hål i min redan ihåliga studentbudget så med en nuvarande dagsbudget på 2kr har jag i och med detta mer "pengar" till godis än vad jag har till mat.

Man överlever!

Politisk föryngring

Ibland känns det som att jag sett likadan ut sedan gymnasiet, med undantag för en extra rynka eller två förståss.

Men ni förstår säkert vad jag menar... Jag är inte sån som kan byta frisyr lite när jag känner för det eftersom mina stackars strån minst sagt erbjuder min frisör en och annan utmaning ändå och därför blir det lite same same but different när jag går och klipper mig.

Men så finns det sånt som talar emot denna känsla. Till exempel det faktum att jag på en kurs i februari 2010 fick gå under smeknamnet "Mona" eftersom mina kurskamrater tyckte att jag var så lik Mona Sahlin (och som ni ser möttes jag även en morgon av dom gjort om min namnskylt) men att jag nu, fem år senare titt som tätt får höra att jag är väldigt lik Annie Lööf.

Till och med mamma tittar på mig ibland och utbrister, lika förvånat varje gång, "Men vad lik Annie Lööf du är!"

Jag håller inte med det minstaste, i någon av frågorna, men faktum kvarstår att jag fått/får höra det då och då genom åren och dessutom från olika håll oberoende av varandra, så jag låter dem hållas och tycker det faktiskt inte spelar någon. Mona är en beundransvärt stark och framgångsrik kvinna och Annie är, trots att jag tycker att hon har lite konstiga idéer, faktiskt en väldigt snygg och mycket begåvad ung kvinna.
 
Frågan är bara vem jag liknar om ytterligare fem år?! Troligen nån i Unga Örnar då om trenden håller i sig.

Paus

Har tagit en paus från min tenta och för att vila tankarna från den så tänker jag på pauser istället.
 
Närmare bestämt på alla olika slags pauser det finns och hur inkonsekvent det pausas åt alla håll. Till exempel jag nu då, som har paus. Men har jag paus eller har jag tentapaus?
 
Nu vill jag veta, betyder paus att man låter bli att göra något eller betyder det att man gör något? 
 
Till exempel, det finns dom som tar bloggpaus. Då låter dom bli att blogga. Medans det finns dom som tar rökpaus. Då röker dom så det står härliga till.
 
Så nu har jag alltså gjort uppehåll i mitt tentaskrivande och spenderat den tiden med Tea, i solen på balkongen och nu vill jag har ett svar
 
 
Har jag tentapaus på balkongen eller har jag balkongpaus från tentan? har jag en dubbelpaus eller bara paus? Eller har jag rent av ingen paus alls eftersom min hjärna uppenbarligen inte lyckats försätta sig i viloläge över huvud taget?!
 
Jag vill faktiskt veta! Och sen, beroende på svaren - kanske jag behöver en paus.

Rättförs lunch

När man skriver hemtenta så hjärnan kokar över är det inte helt fel att få ta en paus för att promenera till föräldrahemmet och låta sig bjudas på lunch.

Mamma jobbade på hemmaplan så hon och jag tog sällskap i solen och pappa hade lagat sin signatur-rätt.


Att steka pannkakor är sannerligen inget som blir gjort till mina ensamma måltider i Borgen så menyn kan jag absolut inte klaga på! 

Dessutom är det ju torsdag men eftersom jag tidigare ätit ärtsoppa tre dagar på raken så är det inte mer än rätt att jag nu fick gotta i mig enbart pannkakor!

Sånt man (tro att man) vet - trots att man inte har en aning

När jag stod och gjorde iordning frukosten imorse dök plötsligt uttrycket "monday, tuesday..." upp i mitt huvud.På förekommen anledning kan tänkas men saken är den att jag aldrig sett filmen som citatet kommer ifrån! För det var väl en film? Jag har i alla fall fått för mig att det var Gudfadern...

Så slog det mig att jag inte har en susning egentligen, hur många dagar räknas upp? Är alla med? MÅSTE man se filmen? för jag tror inte att jag varken vill eller vågar det.

Kanske räcker det med att googla? eller ännu bättre, att nån bara förklarar!

Svårgillad Gilla-knapp

Idag lanserade blogg.se möjligheten att ha en gilla-knapp på bloggen!
 
 
Jag vet att det finns en och annan följare här som önskat sig det och därför har jag slitit mitt hår för att få till HTML-koden för detta.
 
Med tvivelaktigt resultat...
 
Den finns där... knappen. Men det ligger på helt fel ställe! jag vill ha den i slutet av varje inlägg men nu ligger den och svävar högst upp i högra hörnet. Jag har flyttat runt skriptet i HTML-koden tills jag nästan blev galen på riktigt och ändå var detta det bästa som blev.
 
Lovar att göra mitt bästa för att reda ut detta och jag gillar verkligen om ni gillar. Men jag gillar ännu mer om ni kommenterar =))

Bristande kunskap!

Först vill jag bara flika in ett litet "vad var det jag sa?" för nu har min lärare i stressfysiologi bekräftat att ätning af p-piller försätter ätaren i en konstgjord graviditet OCH (här kommer det): man KAN få liknande symptom som vid en riktig graviditet.

Med andra ord är min skedgraviditet som jag blivit utskrattad för under flera år inte alls nått hittepå från min sida! Så det så!

Men nu till mitt egentliga budskap och det vänder sig till läsare som väntar eller kommer att vänta barn (alltså även män eftersom dom kan kommunicera detta till sina barnabärare).

Ämnet är bristningar och enligt min lärare beror dessa till noll och intet på torr hud, varför smörjade icke kommer att förebygga dessa strimmor. Utan istället är det en följd av höga östrogen-nivåer i kroppen. 

I bebisbloggar ser jag ofta klagomål gällande detta mot slutet av graviditeterna och det stämmer faktiskt väldigt bra med beskrivningen att kvinnans östrogen-nivå ökar x100 den sista månaden.

Så, om räddningen inte är bodylotion. Vad är det då? Jo VILA! Eller mer exakt, vila för levern. Så alla ni som är eller tänker bli gravidiserade sätt genast igång att vila.

Ni kan tacka mig sen!

För er som inte tror på mig, här är värsta bildbeviset...


Mötet med våren

Att åka söderut för att möta våren är en vedertagen företeelse och det va precis vad jag tänkte göra när jag bestämde mig för att följa med till Oskarshamn.

Nu kan jag ju tycka att våren gott kunde ha varit lite mer lättmött för det var inte helt enkelt att få en skymt av den, men när vi tog oss ut till havet och tittade  på svanar var det faktiskt helt ok att vistas utomhus!


Svanarna var flirtiga och pussades kuttrande med varandra och en av dom kom upp på klippan mot oss. Dom är inte bara vackra dom är också väldigt stora när dom bestämmer sig för att visa upp sig från topp till tå!

Ett obligatoriskt besök på Liljeholmens ljusfabrik där dom har fabriksförsäljning blev det också men för första gången ever gjorde jag inte ett enda inköp men på favorithaket Nilssons café blev det svårt att hålla i kronorna :-)

Som ni ser vårdar Bror citronträdet han fått av oss på ett mycket bra sätt! tre citroner och knoppar därtill.

Eastcoast och nattlig torrsim

Har spenderat helgen hos Bror i Oskarshamn och eftersom jag är fattig student bodde jag i hans lägenhet istället för på hotell, vilket jag annars föredrar.

På dagarna har vi umgåtts med mamma och pappa och på nätterna har jag gjort mitt bästa för att sova i ytterdelen till en uppblåsbar säng, lite som en sån där pool man har till småbarn. Eller "lekhagen" som Bror valde att kalla den.


Behöver jag förtydliga att jag längtar till inatt då jag får sova i min egen säng?

RSS 2.0