SMS-inlägg

imag0327 (MMS)


Va in på Stadens skoaffär idag och kunde k...

imag0275 (MMS)

Va in på Stadens skoaffär idag och kunde klämma ner mina fossingar i dessa 38or, möjligen är dom felmärkta eller bara lite stora i storleken men för mig som svajjar mellan 39 o 40 i vanliga fall är det ju a dream come true-känsla över det hela. Som bonus är dom snygga och säkert användbara också!


Något jag aldrig trodde skulle hända mig...

Att jag tappar bort mina trosor på jobbet!


Jag skulle nog behöva lära mig ett å annat trix från stålmannen när det kommer till snabba klädbyten i trånga utrymmen!


Error?

Min lilla dator har länge visat tecken på missnöje genom att, bland annat, väsnas nått fruktansvärt. Ibland har den också trilskats lite med att komma igång men nu har det tydligen satt sig helt på tvären. Det enda som händer är att skärmen blir svart och fylls med en massa text och information om att försöka starta den i senast fungerande läge. Inget ovanligt förutom att det nu inte händer något mer än att den om och om igen gör ansats att komma igång utan framgång.

Jag är inte förvånad. Men dessvärre är jag jag lite olycklig över det faktum att jag inte hunnit föra över bilderna från förra årets semestertrip till Luleå till min externa hårddisk men mitt hopp står nu till att jag kan få hjälp av någon att åtminstonde blåsa liv i den för att hinna tanka över mina minnen. Utöver det är jag i det närmaste införstådd i att tiden är kommen för mig att söka andra tekniska lösningar och jag gillar´t inte.

Efter att jag ätit lunch med syrran på Sta...

imag0208 (MMS)

Efter att jag ätit lunch med syrran på Stadens nya hak följde jag henne till bibblan. Hon skulle låna böcker till sin utbildning och jag kunde ju som vanligt inte låta bli att släpa med en massa lektyr därifrån. Gratis är gott!


Borgen - Återkomsten

Jag börjar så smått komma på plats i Borgen och jag längtar, längtar runt i ring efter att få sätta igång med ett första projekt! Vilket det blir är dock inte helt klart men rapporterna kommer ju att dyka upp här i vanlig ordning.

För mig känns det som ingen tid alls sedan jag flyttade härifrån och därför har jag inte ens för avsikt att starta upp någon ny kategorigrupp här på bloggen, "Borgen -" it is alltså!


Har varit in på Stadens drugstore, besöket...

imag0183 (MMS)

Har varit in på Stadens drugstore, besöket var snabbt överstökat och jag blev mycket trevligt bemött :0 Nått lurt är det...


Se så mysigt jag har det i Borgen! Det är ...

imag0180 (MMS)

Se så mysigt jag har det i Borgen! Det är väl helt uppenbart varför jag längtar tillbaka ;)


Gott Nytt År!

imag0157 (MMS)

Gott Nytt År!


RSS 2.0