Är det inte underbart med husdjur?

image148

Bio!

Det är tänkt att jag ska gå på bio ikväll... jag har bestämt att jag vill se "på smällen" även fast jag numera har fått filmförbud innom nämnda område, utan istället ska jag nu bli botad (???) genom att få alla äckliga detaljer berättade för mig!
Är osäker på om det är en bra behandlingsmetod... men varför inte prova? för jag lovar! det kan inte bli värre :(

Hur som helst tänker jag trotsa förbudet idag, jag menar... hur farlig kan den här filmen vara?? 

Så imorgon är det dags att gifta sig... ja inte jag (den här gången heller!) men jag har typ "allt" klart... eller iaf, klänning, skor, väska och present! kvar att våndas över är nu bara: vilken färg jag ska ha på strumporna, vad jag ska skriva i kortet, vilket halsband jag ska ha och hur jag ska få mina naglar att förlåta mig för att jag mördade dom med bowlingen... BAGATELLER!
Så jag chillar =)

uppdatering...

Jag hade så sjukt svårt att komma på en kändis till mina frågor (se från mats... till mats...) eftersom jag ju inte är "tha kändis type of girl" direkt, utan jag fick en total blackout på den frågan och var faktiskt tvungen att spara inlägget och fortsätta senare på dagen... Det här har sedemera lett till att  jag under stora delar av natten legat och mått dåligt över mitt val, jag är inte det minstaste intresserad av Mr Becks, inte på något endaste litet sätt... så därför när jag plötsligt fick en uppenbarelse bestämde jag mig för att det va helt ok att ändra mitt svar på den frågan... hoppas att ingen motsätter sig mitt beslut! =)

god morgon föresten ;)

sätt lite fart nu!

och visa mig era svar!!!! jag är nyfiken :P
istället för att skriva ner ditt svar googlar du på svaret och lägger upp första bästa bild =) enkelt va?

från mats... till mats...

1. vilket år är du född?


2. hur definerar du din sexuella läggning?


3.Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?


4. och din sämsta?


5. vad söker du hos en partner?


6. vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamn)?


7.  vilket yrke är det sexigaste du vet?


8. Vilken kändis är hetast enligt dig?


9. vad gör dig avtänd?


10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamn)?


11. vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?


12. Ett kärlekspar på tv eller film som du gillar!

Nylansering! Elis 2.0

Jaha.. jag har börjat mitt nya liv!
Innom kort kommer det finnas en helt ny och uppdaterad version av Elis... "Elis 2.0" 
Som alla vet fanns det ju en del fel och brister hos den första, många av dom fanns med redan från lanseringen för sisådär 20-30 år sedan men nu ska alltså de flesta kända buggar vara reparerade... men reservation för att eventuella nya uppstår såklart...

Till en början fanns funderingar på att ta bort både hjärtat och hjärnan inför nylanseringen men utan den hemsökta hjärnan skulle det inte finnas nått kvar av orginalversionen och man skulle helt enkelt få en uppföljare och det är inte syftet med nylanseringen... tar man sen bort hjärtat måste Elis än en gång bli arbetslös och samtliga inblandade i framställningen av den nya förbättrade uppdateringen av Elis är eniga om att hon gjort sig förtjänt av att behålla sitt arbete (som förövrigt inte heller denna gång kommer ha någon som helst koppling till hennes själ)

Hur som helst så besitter den nya Elis kunskaper och framför allt mod som ingen någinsin kunnat tro om den ursprungliga produkten.
Däremot finns inga garantier för att modet på något vis har samband med kunskaperna... för att nämna ett exempel så har Elis 2.0 modet att spela bowling i offentlig miljö, vi har dock inte varit så generösa att vi på något sätt tänker låta henne känna sig lyckad innom området...

Det har under produktions arbetet framkommit missnöje med det långa tidsram som finns för uppdateringar hos Elis och därför har ett beslut tagits om att man tänker låta fortlöpande uppdateringar utan krav på specialkompetenser var möjliga och därför är det av största vikt att du som brukare är tydlig med dina önskemål, för inte heller denna gång har man lyckats få funktionen för tankeläsning att fungera så som önskat, troligtvis kommer det heller inte kunna gå att få som tillbehör i framtiden utan för den/de som eftelyser liknande egenskper rekomenderas att man inriktar sig på andra områden.

För övrigt hoppas vi att Elis 2.0 även i fortsättningen kommer vara kompatibel med alla tidigare användare av produkten samt att alla ni som i fortsättningen kommer komma i kontakt med den finner den till belåtenhet.

får jag gipsa din arm?

Morgonen började med vad som kanske är årets märkligaste samtal... När vänner från en annan tid och ett annat liv plötsligt hör av sig så är det lite som att både kroppen och hjärnan vaknar till liv!
Jag får problem med så simpla saker som att forma ord, vilket säkert skulle kunna benämnas som tunghäfta, och som med all sannolikhet inte är något livshotade tillstånd, ändå tror kroppen att slutet är nära för helt plötsligt börjar hjärtat arbeta som på ackord och benen får svårt att vara stilla.
Skulle kunna tänka mig att jag såg ut ungefär som en soldat korsad med en sprattelgubbe.. med undantag för att jag just idag inte hade uniform utan forfarande morgonmyser i pj.

Hur som helst så ställer sånnahär samtal till det ordentligt i hjärnkontoret... idag så till den milda grad att jag på fullaste allvar trodde att jag skulle bli tillfrågad att utföra lite tapetseringsarbete eller minst få gipsa armen på en skadad hantverkare...
Samtalet gällde inget av det! Hallå!! är det ingen som har förtoende för min kompetens längre???
Istället blev mina uppgifter helt och hållet administrativa.. eller skulle varit om jag nu hade kunnat bistå med det saknade telefon nummret som söktes... Förlåt "Nisse" men vi ringdes så sällan *ler*

Idag ska jag hur som helst bege mig till den lilla staden Ludvika för att klippa mig inför det stundande bröllopet, dock inte mitt den här gången heller...
Ska även hälsa på mors mor och mors far när jag är där... nice! har saknat dom :)
Näe... uscha! nu har jag inte tid med det här.

More to come...


på marknaden uti Nooooora!

Tidig morgon idag... usch!
Har varit på training camp i Nora med Klara och Stefan, en liten försmak på den kommande marknaden!!
 Men det märks att det inte är the real thing!
Utbudet är inte vad jag är van med och man försväntar sig att det ska ta minst tre timmar innan man hunnit kolla av allt och kan sätta igång med shoppingen...
Man förväntar sig att det ska finnas vrålande gubbar med tvättsvampar i varenda gatukorsning.
Det ska bara vara så... det hör till!
Det är heller inte riktigt rätt väder ute för att markna... det är inte den rätta luken ännu.
Den där marknadslukten som brukar infinna sig ungefär två veckor innan och som man brukar känna på väg till jobbet... som luktar vantar, väst och mössa... när det luktar så...  är det bara att vänta...
Vänta gör jag iofs redan och tideräkningen har kommit igång ordentlig nu!

Före
och
Efter

Marknaden

I år kommer även jag vara tvungen att städa FÖRE, faktiskt känner jag för första gången pressen att ha putsade fönster och nya gardiner!
All denna städning gör ju att allt annat får bli EFTER, att boka in saker FÖRE känns i det närmaste som en omöjlighet!
Det bevisar ju iofs bara hur slö jag är... med tanke på att det ju faktiskt är fyra veckor kvar :P

Kräftskiva

Det är en väldans underlig dag måste jag säga... det faktum att jag kände en skarp längtan att ta ut cykeln ur garaget borde egentligen vara äventyrligt nog för en hel dag... men icke!
Min relation till min cykel är väl kanske inte rikgtigt va den varit, men när vi i vanlig ordning blev oense beslöt jag mig, efter moget övervägande, att inte bli lika tjurg som cykeln utan att försöka lösa problemet istället!
Tänkt och gjort... jag gick med bestämda steg tillbaka in för att hämta nykeln, men inte ens det kunde muntra upp skrället utan trillskandet fortsatte.
Efter att jag försökt krångla i minst en halv minut gav jag upp, men istället för att behöva ansöka om plats på skroten till åbäket fick jag hjälp med att låsa upp den... rätt handlag?? Pff!!

Så kunde äntligen färden börja!
och aldrig har jag varit så rädd för mig själv :O hur som helst kom jag dit jag skulle... till elljusspåret =)) jag vet... det är ju typ huuur långt som helst hemmifrån mig *flin*
Där var det nämligen uppdukat till kräftskiva :P
Vilket för mig var äventyr nummer två... kräftätande är inte min starka sida direkt... och inte heller verkar mina fingrar vara specieltt starka för innan jag hade hunnit fundera ut hur dessa fula djur fungerade så hade en vänlig själ hämtat en tång åt mig!
Tack!

Nått jag däremot gjorde jäkligt bra var att vinna första priset i lottdragningen =)) jo visst! jag verkar ha blitt en turgumma på gamla dar :P
Priset fick man välja själv men eftersom min moder klargjorde vad hon ville ha så fick jag ju, som den goda dotter jag är, låta henne få som hon vill...

Planen för det lilla som återstår av helgen är nu att jag kommer åka till Nora imorgon och socialisera (???) lite med Klara min Klara... kan bli bra träning för dig gumman! för du inser väl att inga ursäkter är bra nog för att banga din inbjudan till min borg!!


ett slag i magen

 Idag läste jag tidningen innan jag gick till jobbet... det brukar jag inte göra...
Vet inte vad som fick mig att gå ut och hämta den och jag vet inte vad som fick mig att till slut läsa den fast jag flera gånger innan tittat åt den men låtit bli...

Idag fanns där en bild på Lovely sis.

Har aldrig tänkt tanken att se en bild på min syster i tidningen... det har inte funnits att det skulle kunna hända...
Idag hände det och jag har känt mig helt tom ända sen dess.
Jag vet att ni såg att jag inte mådde bra idag och jag vet att ni undrade varför men jag önskar att livet hade gett någon av er rätt tillfälle att fråga.
Idag var jag inte hel och jag behövde inget mer än att få falla sönder... jag behövde en hand på min axel, en blick som sa att nån förstog och någon som kunde samla ihop bitarna av mig...

Men där fanns ingen som förstod


Herr Ågren

Känner att det dåliga samvetet börjar bli allt mer påtagligt... jag borde verkligen måla när vädret tillåter! usch!

Kan ingen säga att jag inte behöver göra det?????

Eller... bättre egentligen... kan ingen ge mig lite energi att sätta fart!

och hmm... *host* jag har inte fått tillbaka alla saker från matsalen till köket ännu *ynk*


...och det varde ljus...

ÄNTLIGEN! har jag fått lite lampor i köket...
image131 

Ägnade större delen av min vakna tid under dagen med att städa och plocka ur lite skåp.
NU VET JAG att jag har för mycket saker!!!!!
Efter att jag tömt de nedersta hyllorna var hela matsalsbordet fullt av saker, endel mer nödvändiga än andra... Bävar inför att behöva bära tillbaka allt till köket igen *suck*

Men i och med detta är köket till 99,9% klart! fortfarande fattas en tröskel i portalen men jag orkar inte ta tag i det igen... människorna på tröskelaffären fattar ju inte ett smack när jag försöker förklara så det slutar alltid med att jag säger att jag ska fundera (på deras totalt värdelösa förslag) och återkomma.
Så har jag ju iofs inte kommit överens med tidigare nämnd sladd i fönstret men den räknas nu mer som inredning och därför behöver jag inte göra klart den... än!

Nu är jag dock lite sugen på att åka till IKEA... gärna i en kombi :P


på begäran: klänningar...

ja... har fått fem klänningar nu!
En gick fetbort då den mest liknade en potatis säck, not so stylisch!
Den som jag lagt in en bild på förut var inte riktigt my style så den kommer fraktas tillbaka fortare än den kom hit (inte så svårt med dom leverans tiderna!)!

För övrigt var det en som jag bara ÄLSKAR!!
image130 
tyvärr skulle den behöva sys om och det hinns inte med, kommer dock att ge den till mig själv i present framöver!! :P

Så som det ser ut nu (väntar ju fortfarande...) faller valet på en blå omlott klännig! Det är ju "min" färg har jag hört =))
image129
godkänd?

Hummelsta?

Jag är såååå trött!!
Inatt har jag faktiskt fått dom där omtalade 8 timmars sömn, men inte är jag nått piggare för det!
Eftersom Pernilla tagit körkort skulle hon åka till hummelsta för att köpa godis och jag hade sagt redan innan hon fått tid för uppkörning att dom skulle höra av sig...

Så idag bar det iväg... av någon anledning skulle vi även besöka Jula och jag tyckte väl att det kändes helt ok men när det sen visade sig att ett besök på biltema stog att vänta så tyckte jag och Elen att det verkade mer lockande att kolla på skor... :P kolla är väl iofs dumt att säga för det går helt enkelt inte att bara TITTA!
NU har jag skor så det räcker och blir över till bröllopet =)) bara klänningarna som fattas... min väntan börjar nu bli lite smått nervös!!!! minst!

Dagens höjd punkt? ja, det måste väl ändå vara att självaste TAKE THAT va ute och åkte på vägen någonstans mellan Västerås och Ö Skogen!  Vilken iaktagelseförmåga Elin!! haha!!

Möhippa tagning 2

Igår va det alltså dags för sommarens andra och sista möhippa... den här gången fick jag vara med och hämta bruden, vilken nog va kvällens höjdpunkt! Hade jag gått hem efter det hade jag iaf varit nöjd =) så klockrent!!!!!
Hon hade blivit bjuden på 60års fest hos släktingar och hade inte en susning om vad som var på gång!
och satt med förvånad uppsyn i vad som kändes som en evighet innan hon kände igen nån av sina egna vänner... som för övrigt inte ens hade klätt ut sig! haha!!

Kvällen tillbringades till större delen på STRIKE vilket utan svårare ekvationer betyder att man spelar bowling.
Jag hade i en stund av total förvirring, frivilligt sagt att även jag skulle vara med och spela vilket jag bittert fick ångra hela kvällen... visserligen innebar inte gårdagens omgång fara för livet, vilket faktiskt har hänt, men det är ändå inte det minstaste roligt!
smärta, trötthet, tristess och hemlängtan är bara några få symptom som visar sig redan innom den första halvtimmen.
Eftersom jag som vanligt är smäst på allt (och det är sant! ) så även bowling, så tog det inte speciellt lång stund innan mitt intresse började riktas mot baren istället och efter att jag väl varit och köp min cider så la jag minimalt med energi på spelet...

snart är det dags att vara lite ledig igen! ska bli skönt... jag hinner knappt med att leva för allt jobb :(

Ser då någon hur jag mår?

Ni Kanske tror mig
när jag skrattar,
att jag mår bättre när jag ler.
När inte glansen finns i ögat
finns det nån som tåren ser?
När inga tårar finns att torka,
när jag skrattar bort min gråt.
När jag sväljer alla känslor
för att känna är för svårt.
Jag sväljer all förtvivlan,
jag flyr bort från min tår.
När jag kväver allt jag känner
ser då någon hur jag mår?

Mmm...

OHH!!! tack vare en liten sjukhusvistelse fick jag ju se honom igen... ÄNNU bättre denna gången... SAFE såklart =)


Jag skulle lätt byta bort min elvisp mot Pasha!!

image127

The show must go on... me like!

en finsk pinne tack!

Igår fick jag ÄNTLIGEN premiär använda min nya skruvmejsel!! =)
Har nu tagit ner den där "skriva en hälsning i" saken som satt vid ytterdörren... att göra det har ju funnits med på "att göra" listan i snart två år nu och efter att ett par nyfikna människor pillat sönder den tyckte jag att tiden var inne!!
Såå.. nu vet jag exakt hur bra min skruvmejsel är!  galet bra kan jag meddela

Idag har jag varit på fagers med Sanna, träffade även min namne där som skulle dit och fika med en "som faktiskt inte är hennes pojkvän" well well... alla har väl sina anledningar att umgås men jag kan nog gissa mig till varför man åker från spanien till hit! inte sjutton är det för att fika iaf!

Har även investerat i en ny dusch stång då den gamla av någon underlig anledning beslöt sig för att ramla ner i morse :S Märkligt värre!
Tyvärr står det på förpackningen att den inte ska skruvas upp... utan att man bara klämmer fast den :/ tråkigt! får försöka hitta nått annat att skruva upp eller ner!

Dagens kommentar: meh!! är du född på 80-talet eller???

är sommaren slut?

enligt gubben som "spår" vädret i en av de ledande kvällstidningarna ska visst sommaren komma nu i Augusti, idag är det det 11e så det börjar bli ont om tid, minst sagt!!

På sätt och vis har jag väl gett upp om det vackra vädret, samtidigt som jag bara hoppas att det kommer lite sol... inte för att bättra på någon (obefintlig) bränna utan mer för att det skulle vara trevligt att hinna måla lite mer! Enligt en färsk studie som jag själv utför ligger luftfuktigheten på någonstans mellan 40 och 99% hela tiden :(
Vad tror ni... kommer det en sommar eller är det bara att ge upp???

I brist på fint väder har jag fått ägna mig åt att bli nervös inför det stundande bröllopet... dock är det inte mitt eget, lite synd, för shit va mycket häftiga saker jag har hittat!!! :P
Men... det jag funderar mest på är om jag kommer få tag i nån klänning i tid... Även här återkommer jag ju till vädret! är det sommar eller höst som gäller?????
Kanske får gå emot mina principer och börja spana runt på några av alla dessa modebloggar för att reda ut det...

image123

Ja... *suck* inte vet jag... Jag vill ha kostym!

viktiga händelser under dagen...

Tjafsat med en telfonförsäljare för FJÄRDE dagen i rad om att förmiddag inte är efter kl 15. FATTA!!!!
Suttit på balkongen och läst en bok som egentligen är för otäck för mig.
Haft mina vita strumpor med dalahästar på.
Promenerat i lera.
Plockat hallon.
Diskuterat världsfreden men ytterligare en telefonförsäljare.

Thats all.

jag vill...

Ingenting!!

Jag vill bara sova... :(

*ynk*

Kampanda!

Har ägnat dagen åt att vara utställare på SSU kongressen, som i år hölls i Örebro... Jag och Anna tog väldigt seriöst på våran uppgift att hålla ställningarna vid slusch maskinen! även när ALLA andra var på invigningen... hmm... så här i efterhand känns det som att det hade varit värt att se... enligt uppgifter skulle det visst varit väldigt pampigt!
Ville man så kunde man iofs se allt på en tv som satt i taket precis vid våran monter... om man bara hade hittat den i tid!! Nåja... lika bra var väl det! jag hade säkert somnat i puffhavet!

image122
Arbetskläder!!

Sååå... i morgon ska jag hålla mig hemma hela dagen, efter jobbet vill säga! har sagt ifrån PL mötet imånn, känner inte att det lockar speciellt när ingen av mina gamla tjejer kommer vara där!
Hoppas på ännu en solig dag och att jag hinner ta del av den mer än vad jag fick göra idag... 30 minuter på busstationen gör ingen sommar!


social träning

Jaha... då är den här ledigheten över :( har haft lite fullt upp så jag har inte hunnit med att skriva här förens nu.
I går va jag på en tolvtimmars... och då är det inte kryssning jag menar utan besök i Linde.
Träffade Jossan =)) har visserligen sett henne någon gång då och då men kan väl inte säga att vi egentligen umgåtts nått på sex år!! Det är låååång tid!!

Enligt dom uppgjorda planerna så skulle vi äta lunch i Linde, så passade vi på att kolla runt lite bland allt bullrande men det genomgående temat för dagen blev ändå en hetsjakt efter en tiara, ni vet sån som ALLA ungar (främst flickor) har nu för tiden och som man kan köpa ÖVERALLT! trodde vi...
Efter att ha genomsökt både MEJK, ICA, konsum, Rya, hon&han och lizas parfym (hemköp hoppade vi över eftersom dom har mest bitringar och sånt) fick vi konstatera att vi skulle misslyckas.
Men vi misströstade inte för det, Jossan var helt säker på att det någonstan i gömmorna hemma hos hennes far fanns en från nån fest hon varit på i sin ungdom, så senare under dagen påbörjade vi resan dit men inte utan att först stanna till på hemköp för att införskaffa något tuggvänligt.

Självklart passade vi på att kolla in utbudet av leksaker när vi ändå var där, men som vi trott så var det ganska torftigt... Då vi missmodigt står och stirrar på det ynkliga utbudet säger jag, och nu citerar jag:  "Fan vad jag skulle skratta om det hade hängt en tiara här!!"
Under tiden hade Jossan lyckats förpassa sig ner på golvnivå för att lite sådär på måfå rota runt bland en massa skit och vad fanns väl där?? EN tiara! Hahaha!!! hoppas att den blivande bruden förstår hur extra värdefull hennes tiara är och att hon bär den med stolthet... =)

Så istället för att åka hem till pappa Josefin så kunde vi spendera kvällen på stan tillsammans med alla bullrare, vilket kanske var tevligare på sätt och vis...
Har föresten börjat funder över om jag inte skulle ta och bli punkar wannabe, då behöver jag inte tänka på att ha kläder som varken är hela, rena, i rätt storlek eller som för den delen passar ihop eller passar på nått vis alls! MIN CHANS ATT FÅ BÄRA TIGHTS!!! wooohooo!


Även idag har jag varit på resande fot, idag begav jag mig tågvägen till Örebro... det gick ganska bra! värre var att komma hem då sista tåget på lördagar går typ kl 16!!!! nej... varför skulle man vilja vara borta längre än så?? Pfff!!

Iaf så fick jag sällskap av Klara under lunchen idag, även om hon knappt visste vart vi åt... Under våran runda på stan hann vi även med att få en skymt av våran bästis kråktanten, hon hade sina vantar även idag och jag tror ärligt talat att dom är mer otvättade än vad alla bullrare är tillsammans!!
Självklart gjordes även några inköp under dagen och det jag är mest nöjd med är nog (i nämnd ordning)

Skruvmejseln!!!

image121
Nu kommer jag med glädje låna ut verktyg till alla hantverkare som kommer hit =)) Självklart är det ju en multimejsel så att jag även kan skruva stjärnskruvar med den!

Bästa sak nummer två är ett skavsårsplåster, det kommer jag tyvärr inte ta nån bild på då det redan är i full fart att bli begagnat.
Hade jag från början vetat att Klara min Klara inte ens höll reda på  vart hon käkar sin mat hade jag ju självklart inte förlitat mig på hennes lokalsinne när det gällde att hitta hem till sin egen lägenhet, hon påstår att det va en snabb väg, men jag tror fortfarande att går fortare om man låter bli att gå till Lindesberg och tillbaka!

Eftersom SJ inte behagar köra några tåg efter kl 17 så blev det till att ta bussen hem eller iaf till Linde för att senare bli hämtad där, och att döma av de övriga resenärerna var det nog buller bussen jag åkte med...  Om jag förstog det hela rätt hade Pontus punkare varit vägen förbi hemma i Göteborg för att ta en dusch... Hmm... vet inte om det märktes... Härligt!
Hultsfred nästa år nån??? *LOL*


Bulle i ugnen!

Ja, det är faktiskt sant!!!Idag har jag bakat =))

Då det inte blev nån tur till Visingsö bestämdes det att det skulle bli en visit i Grythyttan... vilket under morgon ställdes in även det, så jag beslutade mig för att bjuda på fika!
Storstädning och pajbakning... hur roligt som helst! roligast var att städa =)

Under tiden jag dammsög hann jag som vanligt med att tänka igenom en massa saker... större delen av tiden ägnade jag åt att fundera över om det inte är ett brott att, som en viss tv kanal, göra en intervju med en person som är efterlyst för någon form av brott, utan att uppge för polisen vart man sett den misstänkte...
Skyddande av brottsling kom min hjärna in på att det borde vara! är det inte så??

Nåväl, jag kom aldrig till någon klarhet i den frågan så istället började jag fundera på vilken servis jag skulle använda till bjudningen... jag bestämde mig för grönt =))
Så även fast jag bjudit hem folk på kaffe beslöt jag mig för att duka med vad som till synes kunde vara tekoppar.

image120

Hur som helst hade jag väldigt roligt när jag rotade runt i skåp och gick bärsärk i blomkrukorna =))
Dagen till ära bjöd jag även på dippers... och vet nån vad! det fanns ju faktiskt INSTRUKTIONER med till dom! haha!!!
Observera att lilla Fikaldevitch som vanligt smugit sig fram när det är dags för fotografering!


RSS 2.0