En investering för framtiden! Får man inte...

imag0403 (MMS)

En investering för framtiden! Får man inte på sig buggskorna utan brytjärn uppskattas det mindre formatet, hittills har jag fått bära med mig en halvmeter skohorn till danserna :)


Kärleken fick uppdraget att ta med nått go...

imag0394 (MMS)

Kärleken fick uppdraget att ta med nått gott till mig när han hämtade sina sedvanliga popcorn. Jag fick skumtomtar men han oroade sig för att dom skulle blivit gamla. Gubbsen ser dock inte en dag äldre ut än jag köpte dom så det kan ju inte vara någon fara =)


Kanske ska söka jobb på NA?! Jag kan typ k...

imag0389 (MMS)

Kanske ska söka jobb på NA?! Jag kan typ korrläsa o sånt...


att inte drabbas av åldernojja

I år fyller jag 30.

och jag är oftast medveten om det. Faktum är att jag längtat ganska länge efter detta, jag har sedan länge hävdat att 30 är den bästa åldern och att det är då mitt liv kommer blomma ut.

Kanske har min inställning blivit ett undermedvetet mål som påverkat mina livsval kanske har jag helt enkelt bara rätt. För det känns som att det är på väg att hända något...  jobbet... kärleken... livet...

Jag tror att detta gör mig immun mot åldersågren. Det eller i vissa undantagsfall det faktum att jag faktiskt inte alltid förstår att det händer NU.

Som igår;

Kärleken berättar att han på sitt nya jobb i en stad nära mig har en arbetskamrat som bor/har bott i Staden. Jag lystrar genast lite extra och undrar vem det kan vara men får veta att vi inte känner till varandra för att killen sagt att jag var flera år äldre än honom och upplysningsvis får jag informationen om att han är 25.

Jag tänder i vanlig ordning till på tre röda och håller ett mycket övertygande tal om att vi minsann visst måste känna igen varandra om han är 25 för här i staden känner man igen ALLA från sina parallellklasser. Döm om min förvåning när jag insåg att jag hade fel. Fast det kändes så rätt.

Nä, nån åldersfixering har jag inte drabbats av men å andra sidan är det ju inte lätt att fixera sig vid saker man knappt minns!

Sånt man kan vänja sig vid :)

imag0371 (MMS)

Sånt man kan vänja sig vid :)


Ibland går det undan!

Märkligt nog har jag, trots allt flyttande, ordning på både dator och kamera men också på USB-sladden som kopplar dem samman. Därför har jag redan nu det stora nöjet att ge er...

"Före"-bilderna på; Förrådet!

Från början stod oljetanken i det här utrymmet (och upptog hela den upphöjda "klacken" som syns på bilden i mitten längst ner) men i samband med att bergvärmen installerades och kravet på plombering kom så var det lika bra att ta bort den och nyttja rummet till nått bättre. Hålen på bilden längst upp till vänster är där rören som oljan fylldes på kom in genom fasaden, igensatta utifrån men som synes, inte innifrån.


Nu förstår ni, är det Borgen, eller som en...

imag0363 (MMS)

Nu förstår ni, är det Borgen, eller som en bekant kallade den 'kärleksborgen', som är prio ett! Det kan tyckas märkligt att välja ett förråd som sitt första projekt men för en person med så mycket saker som jag har i min ägo känns det helt logiskt :) jag har fotat the makeover med riktiga kameran så bilder kommer... Typ när som helst.


23 intensiva timmar!

Igår eftermiddag stormade Kärleken in i Borgen, tätt följd av vänskapen och på mindre än ett dygn har möbler burits in, möbler burits ut, ännu mer möbler in och så avslutningsvis en vända ut igen med lite smått.

Min rygg är långt ifrån bra så jag har mest pekat vart allt ska vara, (men självklart har jag lyssnat på morfars råd att ta det försiktigt med viftandet så jag inte får ont i nån arm, han är så rädd om  mig min kära morfar!). Men ärligt talat känns det faktiskt inte kul att inte kunna hugga i och ens försöka hjälpa till med bubbandet och bärandet så jag har försökt serva med mat och lite fika som kompensation. Förhoppningsvis till någon liten glädje :)

Nu kan jag konstatera att innan 24 timmar hunnit passera är dom alltså borta igen och det känns väldigt tomt och ensamt. Tittar lite på TV och längtar, längtar runt i ring tills nästa gång hjärtat får en boost igen... vad gör ni en söndagkväll?

Wow! Jag är helt slut efter en lång (kände...

Wow! Jag är helt slut efter en lång (kändes så iaf) arbetsdag som avslutats med kanontrevliga kollegor på after work. Har vetekudden som lindrar min ledsna rygg och somnar vilken sekund som helst, fast lika bra är det för imorgon är en spännande dag... Ett helt nytt kapitel i mitt liv ska startas och jag kan knappt vänta!!!


Prioritering

Efter en del vånda har jag idag gjort slag i saken att avbokat en utbildning jag skulle på imorgon... jag är aningen bättre i ryggen men skulle inte klara av bilresan på ca två timmar enkel resa samt att sitta en hel dag på kursen. Det känns trist för det fanns delar i bekrivningen som jag verkligen är nyfiken på och som faller inom områden där jag skulle behöva utvecklas men nu har jag bestämt mig för att inte äventyra min hälsa.

Den svartaste stunden av insikt över vad som kan komma att ske om jag verkligen har en skada i ryggen fick mig att lyfta blicken en aning och synen jag såg framför mig skrämmer...
Jag berättade om detta för kommunens socialchef  som ju är chef för den förvaltning jag jobbar i och hon bara skrattade hjärtligt åt mig när jag målade upp bilden av att hamna i en omplaceringsutredning men sanningen att säga är att jag inte alls tycker att det är särskillt roligt.

Jag kan se det komiska i det och jag förstår vad hon menade med att det inte alltid är bra att ha för god insyn i vad som händer "omutifallatt" men i slutändan kvarstår faktum... om... utifall... att...


Jag blir frustrerad!

Här har man kapitulerat och viker sig för den breda massan som vill få mig att söka hjälp för min rygg, så jag ringer till sjukgymnastiken bara för att få ett svävande "vi skickar en kallelse" till svar. Jag har ont NU, jag pinar mig upp på morgonen och plågar mig igenom dagarna på jobbet och så kan dom inte skaka fram en besökstid åt mig så jag får klarhet i hur jag ska förhålla mig till min undermåliga rygg.

Scener spelas upp för mitt inre där jag är ynklig som få och inte klarar av att jobba men att sjukdagarna tickar på i en faslig fart tills jag plötsligt står där, uppsagd och utförsäkrad utan att jag ens fått ett ynka besök där det klagas på att jag väger för mycket och tränar för lite.

Jag har inte psyke för detta...


Hypokondrikern konstaterar... Efter en hel...

Hypokondrikern konstaterar... Efter en hel dags övervägande finns nu ingen annan utgång än att krasst konstatera det bittra faktum att jag lider av diskbråck. Jag har fått rådet att söka hjälp hos sjukvården, men vad ska dom kunna göra som jag inte redan gjort?


Är lite ledsen att klockan hann bli 19.30 ...

Är lite ledsen att klockan hann bli 19.30 innan jag kom hem idag, den dagen som jag skulle fått något gjort här hemma. 4 vakna timmar, varav 1,5 går åt till uppstart på morgonen, per dygn i hemmets lugna vrå håller inte! Tror att jag måste styra upp (läs minska på) mina åtaganden på fritiden :(


Idag har Fader Vår kört mig till Kumla för...

imag0344 (MMS)

Idag har Fader Vår kört mig till Kumla för att titta på/köpa en sängstomme med tillhörande sängbord som jag hittat på blocket. Han envisas med att ha GPSen MED ljud på ända från start och när vi lyssnat på "observera" i ungefär en timme utbrister han 'men sluta att observera, jag tycker att det går bra!' Och det gjorde det jue :)


Idag har jag sällskap vid frukosten

imag0333 (MMS)

Idag har jag sällskap vid frukosten


RSS 2.0