Making space

Idag har jag slängt inte mindre än tre par 'snyggbyxor'! Har kommit in i en ny period där jag inte kan få nog av att rensa ur gamla saker som jag inte behöver och den här gången har jag lyckats liiite bättre än sist :)

Försöker släga åtminstonde en grej varje dag men kommer jag in ett flow så ryker alltså både det ena och det andra. När det gäller snyggbyxorna kommer det ju dock bli ett måste att ersätta dem med ett eller två par nya mysbyxor men den här gången ska dom vara snygga på riktigt!

I hallen står nu äntligen också min gamla DVD som jag ska sälja till en kollega och med det gör jag mig både av med en onödig pryl och får några små pengar för det, bättre än så kan det ju inte bli =)

I'll never be whit you...

Vi sjunger inte i riktigt samma tonart... men det här är också vackert!Oh those memories =)


Bösfest i Staden

Idag har jag sovit bort precis en halv dag, men vad gör det om hundra år?
Trots mitt velande kom jag ju iväg på festen och väl där uppdagades det att 'privat fest' innebar att det inte fanns någon servering what so ever utan det var bara att försöka hitta på någon som kunde köra tillbaka till Gräddhyllan så att lite proviant kunde införskaffas... ja, jag säger då det!

Precis som i somras tyckte jag att dj'n va riktigt bra och ett bättre avslut än ett nostalig medley kan ju knappast tänkas :P


Riktigt bra med folk var det också vilket alltid är kul och för mig som har noll koll på vilka folk är så blir jag lika förvånad varje gång över hur många som hittar ut ur sina stugor när det skramlas till byafest!
Den här gången misstänker jag dock att det var en och annan utböling som besökte Staden och bara det är ju värt att le åt!
Tyvärr visade det sig att det fanns en tidsgräns på festligheterna trots att det var 'privat fest' och när lamporna tändes tömdes lokalen  på ett ögonblick.
Det innebär ju dock bara att man ställs inför ytterligare en frågeställning.... hur tar man sig hem egentligen? Sommarskor och nyfallen snö är ingen toppenkombination men efter lite dividerade blev det iaf bilåka och tur var väl det... jag har en och annan öm tå ändå så här dagen efter!Velmaja :(

Nu har jag sett fram emot den här kvällen i säkert en veckas tid... det är nämligen party i Staden och jag har själv tjatat på en av arrangörerna om att ta hit en av dom som spelar igen för att det va så bra i somras.

Så är vi då 'äntligen' här och jag känner mig allt annat än peppad på att gå ut.
Fan vad less jag är på det här! måste verkligen ta tag i allt skit nu men jag har inte en aning om hur.

Det är mycket möjligt att det är synd om mig på riktigt nu. Ev är det inte så, men risken är större än någonsin att det faktiskt är det ändå :( Stackars mig!

Studiofoto; Helena


Dubbelt upp!

Nufördags kastar jag på dubblet så mycket vikter på min ynkliga skivstång mot vad jag gjorde första gången jag tränade... tyvärr klantade jag mig rejält idag och det jag skrev till en kompis på msn tidigare under dagen om att jag skulle få lov att plåga mig ordentligt ikväll eftersom jag suttit och degat i soffan mest hela dagen blev mer sant än jag kunde ana :(


Vad jag menade var egentligen att jag skulle köra järnet idag men efter 20 minuter blev jag smärtsamt medveten om att jag helt hade glömt min astma medicin.
Jag gillar ju inte att jag har astma och därför fuskar jag med min medicinering, men just före träningspassen har jag tagit den eftersom jag tror stenhårt på kraften av tanken och om jag tror att det är tack vare medicinen som det går lättare så är det ju toppen.

Men innerst inne har jag ju ändå tänkt att den inte gör någon nytta (för jag är ju inte sjuk!!!) eftersom jag bara tar den en gång i veckan och att jag därmed inte heller behöver den. 
Men när jag nu höll på att dö astma-döden efter att ha sprungit tvärs över järnvägsstationen i Hallsberg förra veckan tillsammans med dagens värkande luftrör måste jag ge mig och faktiskt erkänna att jag är svag =( Bara att boka ett nytt besök hos doktorn med andra ord och försöka skärpa sig med disciplinen.

Världen är liten. Facebook ännu mindre.

Imorse dog jag en smula när jag loggade in på mitt facebook-konto och fick se att jag fått ett mail från en person som inte fanns med i min vänlista.
Det är nästan tio år sedan jag hade kontakt med personen i fråga och vi var vad man skulle kunna kalla brevvänner... I mailet framgick att personen inte trodde att jag skulle minnas vår 'vänskap' men det bevisar ju bara att vi inte hann komma att känna varandra så väl.

För såklart minns jag!
och märkligast av allt var att jag så sent som igår hittade ett grattiskort som jag fick av min brevvän på min 20års dag! Hur stora är chanserna liksom???
Av mailet fick jag veta att personen 'ramlat in' på min sida och då 'passade på' att skriva hej, detta är dock något jag tar med en nypa salt... vi hade inga gemensamma vänner eller andra saker som skulle länkat min profil till dennes sida och att bara söka på mitt förnamn skulle nog vara föga givande, speciellt som till och med endel av mina nära vänner tycker att jag är olik mig på profilbilden.

Jag förutsätter alltså att min 'vän' kommit ihåg hela mitt namn och faktiskt gjort ansträngnignen att söka efter mig. Det mina kära läsare värmer gott i hjärtat en dag som denna :)


Utmaning nr 4

Det har blivit lite dåligt med utmaningar efter det att jag var iväg på min ubildning i början på februari och egentligen var det planerat att den fjärde skulle ske redan andra veckan på kusgården och då i form av karaoke.
Det visade sig dock att den gamala hederliga karaokemaskinen var utbytt mot nått singstar liknande spel vilket kändes lite trist så när dagen kom då sången skulle framföras och jag fick välja mellan barhäng/karaoke eller bloody mary i kollektivet var det inte svårt att bestämma sig!


Har man turen att fösas samman med närapå en handfull likasinnande är det synd och skam att låta tillfället gå en förbi!
Lägg för övrigt gäna märke till vårt nyttosnacks som jag satte ett par av gruppens hanar i arbete med att fixa! Dom kan bara dom vill =)

Elis den lata

Idag vaknade jag ungefär en halvtimme före alarmet och det vackra vädret som jag skådade genom sovrumsfönstret gjorde det inte speciellt svårt att kliva upp!

Nu sitter jag dock och funderar på om jag ska ta en promenad i solen trots att det är lite för kallt... va ut i -10 igår och med facit i hand skulle jag behövt termobrallor för att inte förfrysa benen och idag är det -12 så jag vet inte om jag tyar helt enkelt.

Alternativet är ju att jag tar en liten cykeltur, vilket jag fuskat med i snart en månad och nu har det gått så långt att jag börjat hitta på en massa undanflykter för att slippa. Även om jag är helt överens med mig själv om att läget inte är rätt så gnager samvetet över att jag sitter och degar ihop :(

Kanske ska jag sikta in mig på lite husmorsgympa istället och sen gå ut lite senare när solen hunnit värma upp Staden en aning...

Studiofoto; Blanka objekt

Alla som har försökt fota blanka saker vet vilket jefla elände det är att få till en bra bild utan att man själv och/eller kameran speglas i det man fotar.
Ett sätt för att undvika det är att bygga upp ett tält som man fotar i och när vi tränade på detta hade vi studioblixtar på utsidan men vad jag förstod så går det lika bra med vilka starka lampor som helst.Just den här bilden blev jag inte helt nöjd med men eftersom vi hade lite tidspress när vi gjorde det här momentet så hann jag inte kolla igenom bilderna så noga på plats.. men hur som helst har jag ju fått lite tips på hur man ska göra och om lusten faller på kanske jag sätter igång och provar lite mer hemma och i så fall kommer jag ju självklart att visa upp en bild på själva tältet.. det är ju nästan det roligaste med hela grejen :)

personligutveckling.nu?

Idag har jag varit och besökt en förskola genom jobbet... det va inte så många barn där och dom jag träffade var lite halvtrötta eftersom dom gått upp tidigt och inte hunnit sova middag ännu när vi kom dit.
Nästan direkt när jag kom in blev jag välkomnad av en liten tjej som ville visa upp en leksak hon hade och så bubblade hon på om en massa saker av vilket jag begrep hälften, men vart jag vill komma är alltså att dessa små sötisar inte blev det minsta ledsna när jag kom dit och en av dem sken faktiskt upp som en sol när jag satte mig på huk och pratade lite.

Söta, snälla, glada och mysiga ungar - en helt ny värld som öppnar sig...?

Studiofoto; Behind the scene

Så här i efterhand ångrar jag att jag inte fotade lite mer av det som hände runtomkring studiofotograferingen, det är ju trots allt mycket av det som händer i studion som man inte ser på dom färdiga bilderna sen...


Tänkte också att jag skulle passa på att berätta lite om
Sonia, vår underbara fotograf som under två dagar lät oss härja fritt i hennes lokaler och inte tvekade att låta oss prova hennes dyrbara utrustning! Jag är en människa med mycket stort kontrollbehov och jag beundrar vekligen människor som kan släppa på allt sånt för andras skull! Tusen tack Sonia!!!!

Nu var hon inte bara en mycket generös person i det avseendet, utan hon var också otroligt duktig på att förmedla sina kunskaper inom området foto.
Sonia driver sin studio i en liten bruksort där man som fotograf inte kan nischa sig inom ett visst område utan man måste helt enkelt vara duktig på det mesta.. allt från barn-, djur-, objekt-, porträtt- och till bröllopsfoto så till er som bor i närheten av
Hällefors kan jag bara säga; ÅK TILL SONIA när ni ska anlita en fotograf nästa gång!


Detta är en kvinna med stor respekt för kundens önskemål men också en fotograf med ett tydligt förhållningssätt till etiken bakom sitt skapande och hon skulle aldrig sälja en bild som inte lever upp till dom krav hon själv har på sitt arbete.
För tillfället är hennes hemsida under uppbyggnad, men tills vidare finns hon på telefon 0591-105 40 eller för er som har facebook så finns hennes sida där som är väl värd ett besök
sonia jansson - photography 

En söndag

Jaha... då har ännu en dag klarats av.
Jag har varit med föräldrarna i La och gjort över med pengar... men bara på bra saker :) Bland annat hittade jag en matta till köket! Eller rättare sagt två, men den här gången fick jag helt enkelt tvinga mig själv att komma till ett beslut och i valet mellan grå och svart föll det på grå.
Har tagit lite bilder under kvällen men jag orkar inte gå ner till andra datorn och lägga in dem så jag kanske fixar mer med det imorgon när det är bättre ljus så lägger jag upp dem då istället.

Efter shoppingen blev det såklart ett sedvanligt besök hemma hos mormor och morfar där vi först och främst skottade fram deras hus för att sedan bli bjudna på glögg, choklad, kaffe, bullar, kakor och tårta (pust)! Skulle tagit en promenad idag var det tänkt men det har inte blivit av men efter dagens frosseri måste jag nog skärpa mig asap!

Självklart gjordes också en djupdykning i mormors garnhärvor och hon beklagade sig över att hon hade på tok för lite garn och att hon knappt visst vad hon skulle sysselsätta sig med om kvällarna. Med mig hem den här gången fick jag två par vantar och ett par handledsvärmare! Det ena vantparet tog dock mamma med sig för att se om hon kunde köpa till nått matchande garn som jag kan beställa en mössa av sen... saker att värma sig med kan man inte ha för mycket av =)

En lördag

Har haft en ganska stillsam lördag, va hem till mamma och pappa en stund så pappa fick prata av sig lite efter hans mycket långa och ensamma sjukvecka. Där bjöds det på paj och med det behövdes det inte lagas någon mat idag... heller :)
'Matfriare' säger mamma att det kallas! haha!!

Därefter har jag flyttat tillbaka snön till Borggårdens utkanter, tyckte precis att jag gjorde det senast igår, men uppenbarligen hade den hamnat tillbaka på sin ursprungliga plats igen så det var bara att hugga i!
För bara en liten stund sedan avslutades den tredje delfinalen i melodifestivalen och nu har jag stora svårigheter att hålla mig vaken... har varit trött hela dagen idag men jag gissar att det blir så när man sitter vaken längre än nödvändingt på kvällarna... något som inte skall upprepas ikväll ;)

Märkliga saker...

På min Facebook står att läsa:

Få gratis blöjor!

Varför i hela fridens namn skulle jag vilja ha det??


Partyplaner

Har fikat med min gode vän S idag och vi har gjort upp lite planer inför den kommande kryssningen då vi ska bli sammanboende i en liten kista ca 30 meter under havet.
S är orolig att vi kommer dö kryssningsdöden och att gubbarna från maskinrummet kommer springa utanför våran hytt och störa oss men jag har lyckats övertala henne att vi tar med en vetelängd som vi kan bjuda dem på och med det kommer dom säkert hålla sig i lugna :)

Det här kommer bli riktigt kul! Gör som vi... BOKA!

Det här bara måste ju vara ett skämt...

När jag snackade med en kompis på msn efter att jag kommit hem från min utbildning frågade hon om jag sett att apoteket bytt namn, det hade jag ju såklart inte och vi garvade ett tag år det nya namnet, men jag trodde nog aldrig på henne innerst inne.

Men så var jag ute på promenad med mamma och...


Alltså seriöst... Staden är kanske Sveriges sunkigaste håla och när kvällstidningarna listar dom sämsta kommunerna finns vi alltid med på topp tre.
Flest antal dömda sexualbrottslingar/invånare, kriminalitet, brister i såväl skola som omsorg och visar man istället upp listor över t.ex flest antal förmögna i kommunen eller liknande så ligger vi såklart och skvalpar i botten.

Men att med alla dom drogrelaterade problem som finns här, är det inte ens dålig humor att smälla upp en fucking droghandel på en av huvudgatorna.
Det är bara osmakligt, fruktansvärt fånigt och ytterligare pinsam detalj man får försöka ignorera så gott det går om man ska kunna bo här...

Kronans droghandel? Må Gud vare med oss!!!

Imorgon är en annan dag

Ikväll ska jag bädda ner mig tidigt så jag är pigg och alert imorgon när jag ska till kontoret och jobba, förhoppningsvis räcker det för att slippa missöden i stil med det som det jag råkade ut för igår när jag var där...


Jag är ganska säker på det här med att kopiera men igår snurrade jag till det rejält när jag först glömde att lägga i pappret jag skulle ta drygt 20 kopior på för att sen inte veta hur man avbryter eländet och på inrådan från min kollega drar ut lådan där alla papper ligger, vilket såklart resulterade i att ett papper fastar halvvägs igenom maskinen.

Dubbelvikta av skratt försökte jag och min 'jobbmamma' att få loss pappret och det hela slutade med att varenda lucka på maskinen var öppnad och vi hade ingen aning om hurvida vi verkligen skulle få alla delar på plats igen men händiga som vi är fick till slut ordning på allt och som en extra bonus upptäckte vi även vart man lägger in papper när man ska göra dubbelkopior eller har hela häften som ska matas in ;)

Inget ont som inte har nått gott med sig!


Stålkvinnan!

Har fått dos nummer två av twinrix idag. Utan att grina, utan att svimma! jag är grym :)

Men! Vårdcentralen i Grådalen är verkligen något utöver det vanliga... alltid då jag går in där 'privat' försöker jag smyga mig fram likt en anonym grå mus men det är samma visa varje gång...

Idag hann jag inte ens fram till receptionen innan en sköterska som passerade mig i korridoren utbrister 'ja just det, det var ju du som skulle ha twinrix!'.
Jag flackar med blicken, ler måttligt och säger ja innan jag vänder mig till personen bakom disken och säger 'jag skulle vaccinera mig idag' jag blir tillfrågad om vilket vaccin det gäller och just som jag ska svara svassar ytterligare en sköterska förbi bakom mig och utbrister i förbifarten 'TWINRIX'. och med det vet både jag, kvinnan i receptionen och samtliga andra patienter vad det är frågan om.

Jag är osäker, men kanske är det ett sätt att upprätthålla stillheten i väntrummet, alla vet varför man är där... dom behöver inte fundera över om personen i fråga bär på en osynlig men dödligt smittsam sjukdom utan dom kan i godan ro fortsätta att knapra på sina skorpor med hopp om livet eller kan det helt enkelt bero på bristade intresser för den personliga integriteten?


Studiofoto; Janni

Här kommer lite fler bilder som jag tog på senste klassträffen! I det här momentet tränade vi på riktigt studiofoto med blixtar... riktigt kul faktiskt =)


Nu är det ju dock så att det inte alltid blir som man tänkt sig när man är nybörjare... och speciellt inte när det finns små sällskapssjuka hundar i närheten ;)
Utmaning nr 3

Ni har väl hängt med i projektet personligutveckling.nu? Det har ju periodvis gått ganska sakta i mina ögon men under den senste månaden har det ju hänt en hel del!

Vad det är som gjort att det blivit så tänkte jag inte gå in så noga på utan jag tänker mest bara vara sprickstolt över att jag faktiskt gjort alla dom här sakerna och den senaste i raden av utmaningar blev denna...


På kursgården där jag bott i två veckor finns en pool, men jag har aldrig tidigare brytt mig om att besöka den. Till den här gången bestämde jag mig dock för att i alla fall ta med badkläder trots att sist jag ens övervägde att bada var för flera år sedan på en kryssning, vilket slutade innan jag ens kommit innanför dörrarna till poolområdet.

Den här gången krävdes dock nära en veckas bearbetning innan jag ens gick med några kursare ner för att titta hur det såg ut vid badet men dom var så himla gulliga och visade mig runt att det inte fanns så mycket mer att fundera över! och som vanligt kan jag bara säga... jäklar vad roligt vi hade!!! och så klart, så jefla bra jag är =)


Pedagogik

Har varit i Örebro hela dagen idag för att gå klart sista dagen på en pedagogikutbildning som jag började på i januari...
Ganska spännande faktiskt och ganska upprörande när man får veta hur saker och ting egentligen fungerar... eller inte rättare sagt :(

Känner mig lite småtrött för tillfället och har funderingar på om idag kan vara dagen då jag lyckas lägga mig tidigt? Hoppas! Men först ska det ju lagas potatismos och köttbullar här i Borgen, lyxigt värre!

Studiofoto; Objekt

Här kommer fler bilder från studiofotograferingen, den här uppgiften gick ut på att fota objekt med olika bakgrunder, i olika vinklar för att ljuset skulle falla olika håll och vi använde alltså inte blixtar till detta...

Jag tog massor med bilder i det här momentet men nu i efterhand är det ytterst få jag är nöjd med och jag tror att det beror på att jag blir för stressad när jag fotar i sällskap med andra. Tänker för mycket på annat och fokuserar för lite på det jag ska göra. Kanske är det en vanesak eller kanske rent av ett kapitel i personligutveckling.nu projektet?Sånna här bilder jobbar jag ganska mycket med hemma... naturligt ljus är ju liksom det enda jag har tillgång till... men nu fick vi testa att jobba med reflexer också vilket jag aldrig gjort tidigare och skillnaden är ju enorm!

Så småningom kommer jag lägga upp nya bilder som jag tagit hemma efter att vi gått igenom detta, till dem har jag dock bara använt en spegel pga tidsbrist men framöver ska jag snickra ihop en egen reflexskärm har jag tänkt och det ska verkligen bli kul att testa vid tillfälle!!!

Studiofoto; Petra

För ett par veckor sen var jag ju på klassträff och i samband med det fick vi träna på studiofotografering... under två dagar fick vi prova på olika moment och det första min grupp gjorde vara att fota porträtt inne med naturligt ljus.Bildkompositioner

Prsecis som allt annat har skolan fått ligga på is i några veckor och jag har några moment att hinna ifatt med om man säger så...
Innan jag åkte på utbildning gjorde jag momentet 'bildkomposition' men hann aldrig lägga upp bilderna i galleriet eftersom det varit helt omöjligt att ladda upp dom.

Tänkte iaf att jag skulle publicera dom här och så gör jag ett nytt försök med skolan imorgon...


Statisk eller vågrät rörelse


Statisk med diagonala rörelser


Cirkelkomposition

Mina bilder är väldigt förenklade och det beror på ett flertal olika saker.. dels var det mellan -20 och -25 grader under perioden när dessa bilder skulle tas så att vara utomhus var helt otänkbart samtidigt som jag kände mig omotiverad och led av total brist på inspiration. 
Det var också egentligen mening att det skulle varit nära ett tiotal olika kompositioner men dessa tre var det enda jag orkade med då så nu återståratt se hur länge min lärare har tålamod med min skoltrötthet :S
 


'Livet' går vidare...

Igår kväll kom jag hem efter att ha varit på Runö i två veckor, jag är helt urlakad på energi men inte ens det kan få mig att tycka att hemkomsten kom i rätt tid.
Helst skulle jag vilja vara kvar där hur länge som helst och få umgås med alla roliga, kloka och härliga människor som jag träffat.

Fredagen blev ganska tung med många jobbiga avsked och tankar som snurrar om hurvida man någonsin kommer få träffa dessa nya vänner igen och även fast vi lever i en tid där alla bara finns en facebook-inloggning bort så känns det redan nu som att livet kommit emellan oss.

Som ni märkt har ju min uppdatering varit usel under dessa veckor men jag tänkte att jag kanske skulle hitta någon eller några bilder såsmåning om som jag kan lägga upp och visa lite av det jag gjort...

Ikväll blir det melodifestivalen del 2 och jag önskar så in i bomben att jag fått titta på även den med samma härliga gäng som förra veckan, men tyvärr får jag väl hålla tillgodo med alla minnen som fortfarnade ligger när till hands att ta fram och njuta av!

Jag erkänner...

min uppdatering är sämre än sämst men jag hinner ta mig sjutton inte ens slå på datorn och än mindre sitta och skriva :S På blovlovin' ligger nu ca 300 olästa inlägg men det ska jag väl kunna komma ifatt med så småning om =)

Utbildningen är väldigt intensiv men det vore en stor lögn att inte erkänna att socialiseringen nog är det som tär mest på både kroppen och knoppen.
Ikväll kommer vi bli flyttade till ett annat ställe för att övernatta eftersom det kommit ytterligare ett gäng torskar som tydligen behövde våra rum bättre.

För min del känns dock det mesta som det kvittar, hela min hjärna känns som ett enda stort kaos och mest påtagligt är tankarna på lovely sis och hennes födelsedag för någonstans känns det hela tiden som att dom tar överhanden och jag vill bara krypa ihop i fosterställning och gömma mig från allt runt omkring...

Tyvärr eller kanske tack och lov är det ju inget alternativ utan nu gäller det att bita ihop och ladda inför den absolut sista redovisningen. Hallelulja!

socialisering på hög nivå

Ikväll har vi kollat på melodifestivalen här i kollektivet och efter att resultatet stod klart övergick vi till danslektioner av varierande karaktär.
På bara några timmar gick vi igenom linedance, finsk disko, foxstrot och salsa! jag ägde samtliga av dem...  eh, typ.

För övrigt har vi inte gjort så mycket vettigt idag... efter frukost var vi några stycken som gav oss iväg på en promenad vilken slutade med att vi återvände till anläggningen i lagom tid för att äta lunch :S  det är sedan en modell som fungerat över resten av dagen. Att varva födo intag med aktivitet så att säga.

Imorgon tänker jag försöka mig på att hinna tvätta lite kläder samt göra endel uppgifter  som ligger inom ramen för utbildningen men vi får väl se vart det slutar. Söndag betyder ju nämligen att många av dem som bor nära och därför valt att åka hem över helgen kommer tillbaka och jag gissar att det kommer bli ett och annat kärt återseende som skulle kunna störa koncentrationen en aning =)

ME oh my!

Idag slutade vi vid lunch och det är ganska många som har åkt hem, men jag tror att vi är ett tiotal personer som ska bo kvar över helgen.
Jag känner allt mer att det var helt rätt att inte åka... inte bara för att det inte är värt att lägga ett par tusen på resan för att bara få lite drygt ett halvt dygn hemma, utan också för att jag nog knappt pallat en tågresa idag!

Därtill kommer ju det faktum att jag ligger efter med ett arbete och en redovisning så jag måste sitta med det under helgen, plus att vi fått en ny uppgift inför nästa vecka som jag måste börja kolla lite på...
Hur som helst är det ett toppen gäng som är här och jag är supernöjd med mina grupper! Tyvärr är det lite snett fördelat mellan tjejer och killar så av 25 eller 25 deltagare är bara sex stycken tjejer :O Snacka om att jämställdhetsarbetet inte alls kommit så långt som vi många gånger luras att tro! Nu är det dock ganska blandat folk ändå så för ovanlighetens skull fastar vi aldrig i några könsrelaterade diskussioner och det är ju en fördel i sig!

Häromkvällen satt nästan allihop tillsammans nere i vårt samlingsrum och socialiserade en stund och för ovanlighetens skull ska ni få se mig på bild här på bloggen! Tror inte att det hänt förut, men eftersom det är sjukt dålig kvalitet på bilden så gör jag ett undantag! Mohaha!

För er som inte känner mig så är jag nummer tre ifrån höger, även om det nog inte säger er så mycket...

Uh!

Ska snart gå iväg och käka lite frukost men hujedamig vad segt det är idag :O Tycker att jag blir tröttare för var dag som går, men det kanske har att göra med förkylningen..?

Vi hade i alla fall en trevlig kväll i kollektivet igår och dom som valde att gå till rummen tidigt missade verkligen något :) Till kvällen idag hade vi planer på att smita iväg och kolla på hockey om vi hade fått tag på gratis biljetter men det verkar inte bli så.

Fast å andra sidan duger det gott att sitta i källaren under en filt och kolla när Martin Stenmarck sjunger och dansar, hehe!!!

Förkylning?

Vaknade med halsont imorse och under eftermiddagen blev det stopp i näsan... jag har varken tid eller lust att bli förkyld, men jag gissar att det är nått åt det hållet jag har att vänta i den här kölden :(

Våga vägra!

Uppdatering

Herregud vilka fullspäckade dagar vi har här i Hufudstaden utkant!!!
Igår fick vi ett antal olika uppgifter att lösa i olika grupper (som ännu inte är klara) och idag lades ytterligare några till listan :S

Önskar att det fanns någon ork kvar för att socialiserara lite med mina kurskamrater men ikväll är det rena natten.
Som brukligt den här tiden på året börjar tankarna på Lovely Sis att bli allt mer intensiva och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna fokusera ordentligt på utbildningen under dom kommande dagarna, men tyvärr känns det riktigt tungt emellanåt :(

Av någon anledning har jag fått ett hörnrum här i kollektivet och dom korta stunder jag hinner vistas här inne fryser jag konstant... just nu sitter jag med min jacka över axlarna och så snart jag klickat färdigt på datorn ska jag göra ett klädbyte snabbare än någon programledare i melodifestivalens historia för att sen krypa ner under täcket.. Ser fram emot en god natts sömn men med tank på redovisningen jag ska göra imorgon och som jag oroar mig över återstår det väl att se hur det blir med det!


RSS 2.0