Crazy Dayz

De senaste dagarna har varit lite påfrestande för tant Allicen. Hela förra veckan ägnades förmiddagarna åt Arbetsmiljö och Stress-arbetet som skulle examineras och opponeras på idag måndag. 
 
Sent i fredags kväll fick vi arbetet som vi skulle opponera på så även lördag förmiddag och söndag kväll spenderades i vårt virtuella klassrum. Tack och lov hamnade jag i världens bästa grupp så vid sidan om arbetet har vi haft helt galet roligt och igår kväll va jag så trött att jag skrattade så jag höll på att kissa på mig åt allt knas som hände.
 
Utöver detta har jag även planerat för en nystart som PartyLite-konsult och igår eftermiddag kom det hit ett gäng härliga damer!
 
 
Jag ville verkligen försöka få till nått lite extra för mina gäster/kunder så det blev tävling, utlottningar, utförsäljning, lotteriförsäljning och fika såklart!
 
Jag är supernöjd och det hoppas jag att mina besökare också är. Dock sov jag som en kratta i nättras och det är 100% vilja som håller mig vaken under kvällens säsongsavslutning av Revenge. Med i samma ögonblick som eftertexterna börjar rulla är det jag som stupar i säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0