Bristande kunskap!

Först vill jag bara flika in ett litet "vad var det jag sa?" för nu har min lärare i stressfysiologi bekräftat att ätning af p-piller försätter ätaren i en konstgjord graviditet OCH (här kommer det): man KAN få liknande symptom som vid en riktig graviditet.

Med andra ord är min skedgraviditet som jag blivit utskrattad för under flera år inte alls nått hittepå från min sida! Så det så!

Men nu till mitt egentliga budskap och det vänder sig till läsare som väntar eller kommer att vänta barn (alltså även män eftersom dom kan kommunicera detta till sina barnabärare).

Ämnet är bristningar och enligt min lärare beror dessa till noll och intet på torr hud, varför smörjade icke kommer att förebygga dessa strimmor. Utan istället är det en följd av höga östrogen-nivåer i kroppen. 

I bebisbloggar ser jag ofta klagomål gällande detta mot slutet av graviditeterna och det stämmer faktiskt väldigt bra med beskrivningen att kvinnans östrogen-nivå ökar x100 den sista månaden.

Så, om räddningen inte är bodylotion. Vad är det då? Jo VILA! Eller mer exakt, vila för levern. Så alla ni som är eller tänker bli gravidiserade sätt genast igång att vila.

Ni kan tacka mig sen!

För er som inte tror på mig, här är värsta bildbeviset...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0