Politisk föryngring

Ibland känns det som att jag sett likadan ut sedan gymnasiet, med undantag för en extra rynka eller två förståss.

Men ni förstår säkert vad jag menar... Jag är inte sån som kan byta frisyr lite när jag känner för det eftersom mina stackars strån minst sagt erbjuder min frisör en och annan utmaning ändå och därför blir det lite same same but different när jag går och klipper mig.

Men så finns det sånt som talar emot denna känsla. Till exempel det faktum att jag på en kurs i februari 2010 fick gå under smeknamnet "Mona" eftersom mina kurskamrater tyckte att jag var så lik Mona Sahlin (och som ni ser möttes jag även en morgon av dom gjort om min namnskylt) men att jag nu, fem år senare titt som tätt får höra att jag är väldigt lik Annie Lööf.

Till och med mamma tittar på mig ibland och utbrister, lika förvånat varje gång, "Men vad lik Annie Lööf du är!"

Jag håller inte med det minstaste, i någon av frågorna, men faktum kvarstår att jag fått/får höra det då och då genom åren och dessutom från olika håll oberoende av varandra, så jag låter dem hållas och tycker det faktiskt inte spelar någon. Mona är en beundransvärt stark och framgångsrik kvinna och Annie är, trots att jag tycker att hon har lite konstiga idéer, faktiskt en väldigt snygg och mycket begåvad ung kvinna.
 
Frågan är bara vem jag liknar om ytterligare fem år?! Troligen nån i Unga Örnar då om trenden håller i sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0