ME oh my!

Idag slutade vi vid lunch och det är ganska många som har åkt hem, men jag tror att vi är ett tiotal personer som ska bo kvar över helgen.
Jag känner allt mer att det var helt rätt att inte åka... inte bara för att det inte är värt att lägga ett par tusen på resan för att bara få lite drygt ett halvt dygn hemma, utan också för att jag nog knappt pallat en tågresa idag!

Därtill kommer ju det faktum att jag ligger efter med ett arbete och en redovisning så jag måste sitta med det under helgen, plus att vi fått en ny uppgift inför nästa vecka som jag måste börja kolla lite på...
Hur som helst är det ett toppen gäng som är här och jag är supernöjd med mina grupper! Tyvärr är det lite snett fördelat mellan tjejer och killar så av 25 eller 25 deltagare är bara sex stycken tjejer :O Snacka om att jämställdhetsarbetet inte alls kommit så långt som vi många gånger luras att tro! Nu är det dock ganska blandat folk ändå så för ovanlighetens skull fastar vi aldrig i några könsrelaterade diskussioner och det är ju en fördel i sig!

Häromkvällen satt nästan allihop tillsammans nere i vårt samlingsrum och socialiserade en stund och för ovanlighetens skull ska ni få se mig på bild här på bloggen! Tror inte att det hänt förut, men eftersom det är sjukt dålig kvalitet på bilden så gör jag ett undantag! Mohaha!

För er som inte känner mig så är jag nummer tre ifrån höger, även om det nog inte säger er så mycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0