En söndag

Jaha... då har ännu en dag klarats av.
Jag har varit med föräldrarna i La och gjort över med pengar... men bara på bra saker :) Bland annat hittade jag en matta till köket! Eller rättare sagt två, men den här gången fick jag helt enkelt tvinga mig själv att komma till ett beslut och i valet mellan grå och svart föll det på grå.
Har tagit lite bilder under kvällen men jag orkar inte gå ner till andra datorn och lägga in dem så jag kanske fixar mer med det imorgon när det är bättre ljus så lägger jag upp dem då istället.

Efter shoppingen blev det såklart ett sedvanligt besök hemma hos mormor och morfar där vi först och främst skottade fram deras hus för att sedan bli bjudna på glögg, choklad, kaffe, bullar, kakor och tårta (pust)! Skulle tagit en promenad idag var det tänkt men det har inte blivit av men efter dagens frosseri måste jag nog skärpa mig asap!

Självklart gjordes också en djupdykning i mormors garnhärvor och hon beklagade sig över att hon hade på tok för lite garn och att hon knappt visst vad hon skulle sysselsätta sig med om kvällarna. Med mig hem den här gången fick jag två par vantar och ett par handledsvärmare! Det ena vantparet tog dock mamma med sig för att se om hon kunde köpa till nått matchande garn som jag kan beställa en mössa av sen... saker att värma sig med kan man inte ha för mycket av =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0