Stålkvinnan!

Har fått dos nummer två av twinrix idag. Utan att grina, utan att svimma! jag är grym :)

Men! Vårdcentralen i Grådalen är verkligen något utöver det vanliga... alltid då jag går in där 'privat' försöker jag smyga mig fram likt en anonym grå mus men det är samma visa varje gång...

Idag hann jag inte ens fram till receptionen innan en sköterska som passerade mig i korridoren utbrister 'ja just det, det var ju du som skulle ha twinrix!'.
Jag flackar med blicken, ler måttligt och säger ja innan jag vänder mig till personen bakom disken och säger 'jag skulle vaccinera mig idag' jag blir tillfrågad om vilket vaccin det gäller och just som jag ska svara svassar ytterligare en sköterska förbi bakom mig och utbrister i förbifarten 'TWINRIX'. och med det vet både jag, kvinnan i receptionen och samtliga andra patienter vad det är frågan om.

Jag är osäker, men kanske är det ett sätt att upprätthålla stillheten i väntrummet, alla vet varför man är där... dom behöver inte fundera över om personen i fråga bär på en osynlig men dödligt smittsam sjukdom utan dom kan i godan ro fortsätta att knapra på sina skorpor med hopp om livet eller kan det helt enkelt bero på bristade intresser för den personliga integriteten?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0