kladd

Idag ska jag hem till mor på nån typ av "hudvårds party" jag misstänker starkt att ordet hudvård endast är till för att förvirra honor att köpa extremt dyra krämer i tron om att det vårdar deras sargade yttre.

Jag misstänker också att jag råkat ut för det här företaget förut... och om mina farhågor besannas kommer jag om några timmar finna mig själ i full färd med att bläddra igenom en "klipp och klistra" bok a la Grynet style, med rosa fluff och pudlar med toffsar i.

Jag blir inte speciellt imponerad av rosa fluff... även om just rosa fluff faktiskt ligger mig varmt om hjärtat...
Jag blir inte heller speciellt imponerad av friserade pudlar... men om nån annan drömmer om att vara kompis med en sån så är inte jag den som dömer!

För övrigt är jag lite rädd att jag kommer bli lurad att provsmörja mig med diverse krämer som sedan ska elimineras med hjälp av en fuktad frotté handduk... jag har lite fobi för fuktade handdukar (av alla slag) och tycker att det är lite sådär bacill äckligt som i stort sett bara jag kan få för mig att saker är.

Men faktum är att man ska akta sig för att på något sätt involvera sig med allt för mycket baciller och då speciellt sånna man inte känner igen och just precis sånna vimlar det av i fuktade handdukar!

ja... jag är lite rädd.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0