Nylansering! Elis 2.0

Jaha.. jag har börjat mitt nya liv!
Innom kort kommer det finnas en helt ny och uppdaterad version av Elis... "Elis 2.0" 
Som alla vet fanns det ju en del fel och brister hos den första, många av dom fanns med redan från lanseringen för sisådär 20-30 år sedan men nu ska alltså de flesta kända buggar vara reparerade... men reservation för att eventuella nya uppstår såklart...

Till en början fanns funderingar på att ta bort både hjärtat och hjärnan inför nylanseringen men utan den hemsökta hjärnan skulle det inte finnas nått kvar av orginalversionen och man skulle helt enkelt få en uppföljare och det är inte syftet med nylanseringen... tar man sen bort hjärtat måste Elis än en gång bli arbetslös och samtliga inblandade i framställningen av den nya förbättrade uppdateringen av Elis är eniga om att hon gjort sig förtjänt av att behålla sitt arbete (som förövrigt inte heller denna gång kommer ha någon som helst koppling till hennes själ)

Hur som helst så besitter den nya Elis kunskaper och framför allt mod som ingen någinsin kunnat tro om den ursprungliga produkten.
Däremot finns inga garantier för att modet på något vis har samband med kunskaperna... för att nämna ett exempel så har Elis 2.0 modet att spela bowling i offentlig miljö, vi har dock inte varit så generösa att vi på något sätt tänker låta henne känna sig lyckad innom området...

Det har under produktions arbetet framkommit missnöje med det långa tidsram som finns för uppdateringar hos Elis och därför har ett beslut tagits om att man tänker låta fortlöpande uppdateringar utan krav på specialkompetenser var möjliga och därför är det av största vikt att du som brukare är tydlig med dina önskemål, för inte heller denna gång har man lyckats få funktionen för tankeläsning att fungera så som önskat, troligtvis kommer det heller inte kunna gå att få som tillbehör i framtiden utan för den/de som eftelyser liknande egenskper rekomenderas att man inriktar sig på andra områden.

För övrigt hoppas vi att Elis 2.0 även i fortsättningen kommer vara kompatibel med alla tidigare användare av produkten samt att alla ni som i fortsättningen kommer komma i kontakt med den finner den till belåtenhet.
Trackback
RSS 2.0