Min sötnos!

Jag är förvirrad och har så varit en längre tid. Vissa stunder är jobbigare än andra och ibland vill jag bara ge upp och lägga mig raklång och vänta på att tiden ska gå.
Jag har börjat glömma saker också... det är faktiskt väldigt jobbigt! jag känner själv att jag är disträ och ibland när någon säger nått som jag ska komma ihåg kan jag känna på mig redan från början att det inte kommer hända.

Jag skriver mina sedvanliga listor och kom-i-håg noteringar, när jag minns att jag ska göra det vill säga, men jag glömmer att titta på dem och mitt i allt det här ska jag försöka reda ut mina snurriga funderingar. Hua säger jag bara, hur ska det gå? hur ska det gå?

Något annat som inte går nått vidare är ju mitt fotande men jag har i alla fall gjort ett försöka till en fotosession med lilla Tea!


Tea gillar ju inte riktigt att fotas så jag passade på när hon låg och vilade en dag, men det märktes ganska tydligt att störningsmomentet inte var välkommet under middagsluren för hon traskade omkring några varv då och då för att komma undan mig men några fina bilder fick jag i alla fall på henne, min söta lilla Bumla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0