Nöjd!

Har jobbat ifatt både med denna veckas och nästa veckas arbete i historian! Känns skönt att ligga bra till igen så jag slipper gå med dåligt samvete för att jag har en deadline som närmar sig... Tyvärr har jag inte hunnit läsa ifatt i boken som jag skulle läst ut inför morgondagens jämställdhetsutbilning: 'familjens projektledare säger upp sig', men å andra sidan kanske det inte är jätteviktigt att jag har läst ut den just till imorgon då dom inte brukar ha nån direkt genomgång av våra 'läxor'.. jag gissar att det mer är till för att underlätta diskutionerna på hemmaplan och förändra tänket hos oss utan att man analyserar det.

Snickaren ringde för en liten stund sedan och berättade att hans handyman kommer hit imorgon för att fortsätta med fuktspärren på väggarna i badrummet.. skönt att jag inte är hemma just då för det luktar inte gott om vad det nu är dom kladdar på!
På onsdag trodde han att det skulle bli dags att börja sätta kakel och innan dess ville han att jag skulle visa vart den bruna pelaren ska vara så att den inte hamnar fel... det känns fint och bra att han är noga med att kolla sånna saker innan dom börjar så att man kanske kan undvika några av alla missöden som annars lätt uppstår! För att det uppstår missöden, det har vi ju redan fått erfara :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0