Snilleblixten är förverkligad

Under tiden som jag väntat på svar på mail och att chefer skulle återkomma från sammanträden har jag jobbat lite på min snilleblixt! Jag vet att jag borde ägnat tiden åt min läsning men när jag kommer på något som känns kul går det bara inte att låta bli!

Nu återstår bara att få lite kritik på det jag gjort, men jag har inte riktigt kommit på vilka som kan tänkas vara intresserade och lämpade att ge mig det... Projektet är något jag som sagt funderat på en hel del... nämligen en "jobb blogg" där jag kan skriva lite mer i detalj om vad jag pysslar med om dagarna!
Där skulle jag även kunna berätta mer om erbjudandet jag har fått och också tackat ja till eftersom jag vet att det finns några som är nyfikna och vill veta mer om det!
"Chefen" är en självskriven kritiker (om han ställer upp) eftersom han kanske kan stoppa mig om jag glider ut på någon juridiskt hal is, men utöver det har jag bara kommit på en som jag kan tänka mig är en lämplig pilotläsare... så är det någon av er som skulle vilja hjälpa mig med det här så hör av er!


Kommentarer
Postat av: Cessa

Hoppas att du tänker på mej om du ska starta en ny bloggför du vet att jag är nyfiknast av alla :)

2009-03-13 @ 06:27:29
Postat av: Hanna

Jag vill, för nu är jag så förbenat nyfiken att jag snart spricker. Jag vet att du är ledig från hemmet, och bara det, Allicen, bara det... :-)

2009-03-13 @ 09:01:31
URL: http://argentumstella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0