Årets första!

Har ju inte skrivit något på länge men tänker att det kan vara på tiden...
 
Nyår har passerat och jag bjöd in mig själv till Ståhlisens familjekväll. Jag hade jättetrevligt men det är inte utan att den gamla bekanta känslan av att vara övergiven tar ett grepp om mig vid sådana här tillfällen.
 

Det är många som säger att nyår är överskattat. Men låt mig nu vara ärlig... det är bara människor som har någon att spendera kvällen med som säger det. Det är bara människor som är någons förstahandsval, som har huvudbry över vilken av de båda festerna man ska tacka ja till eller den som kommit dit att det egna sällskapet är allt som behövs.
 
Det är bara sådana människor som säger sånt. Att höra dessa ord är för mig som att få en hink kallt saltvatten över en hudlös kropp.
 
Nåväl, det är över för denna gången! Jag är för tillfället tjänstledig så jag har ytterligare ett par lediga veckor framför mig och imorgon ska jag fatta ett stort beslut. Egentligen har jag redan bestämt mig men eftersom det ännu inte finns på pränt så ger jag mig ett uns av ytterligare betänketid och när den är över får ni också veta vad det gäller =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0