Puh!

Kära nån vilken dag! Har haft fullt upp i stort sett hela tiden och allt som oftast har mina aktiviteter varit riktigt trevliga...

Började ju dagen med träning och efter det blev det mellis med tillhörande slösurf samt en gnutta frilansande i form av ett något svammligt men givande telefonsamtal.
Vid lunchtid hade jag mitt första möte för dagen inbokat vilket var tillsammans med min lärare via Skype. Är det nånting man måste beundra henne för så är det hennes tålamod med ett neggo som jag själv och trots min uppgivenhet slutar hon inte att komma med nya tips och infallsvinklar. Idag sa hon till och med att hon ville att jag skulle ringa henne även om det var helt andra saker än uppgifterna jag ville prata om för den händelse att fotot blivit lidande av andra orsaker, väldigt gulligt av henne om än lite skrämmande att hon ser rakt igenom både dataskärmen och mig, men jag känner mig själv och det kommer ju ändå aldrig att hända....

Efter det mötet blev det bråttom att äta och fixa mig inför ytterligare ett möte, denna gången på banken vilket jagför min del tyckte gick mycket bra. Jag är dock övetygad om att mötet inte var lika givande från bankens sida då jag inte lät dem ändra på någonting rörande mina finanser, men sånt måste dom väl kunna ta, eller hur?

Sist men inte minst hade jag en mycket viktig träff inbokat på stadens konditori där jag skulle möta upp min krysskompis för att noga gå igenom planeringen inför vår kommande resa.
Utan att överdriva svammlades det ganska friskt mellan tuggorna av en helt galet mastig choklad-nånting och när jag väl kommit hem därifrån blev jag tvungen att ta en promenad ner till mor och far för att komma över det värsta illamåendet.

Några timmar och ett avsnitt av Grey's senare känns det som att jag verkligen gjort en heldag och nu kommer det inte dröja länge innan jag lägger huvudet på kudden och inväntar en ny härlig dag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0