Punktering?

Dagen började, som dom flesta dagarna nuförtiden, mycket bra och efter en portion utsökt morgongröt spenderade jag en lång stund med att prata skit och jobb i en härlig kombination med Fröken Grums.
Därefter känns det dock som att saker bara har blivit sämre :( I snart en vecka har jag sett fram emot att få åka till La och storhandla mat, från jul och fram till nu har jag nämligen inte besökt en mataffär mer än en enda gång och det var dagen före nyårsaftonen. Slå det om ni kan!!!

Tanken var att kombinera mitt besök på koperativet med lite socialisering hos mormor och morfar men då det visade sig att dom redan hade stugan full blev resan inställd.
Nu känns det som att luften har gått ur mig totalt och jag kommer mig inte för med någonting... försökte pigga upp mig själv med att lyxa till mitt eftermiddags-mellis med en saffransbulle, men den var uppenbarligen inte stor nog för att mitt humör-centra skulle hinna reagera på att den påbörjat sin väg genom spjälkningssystemet :(

Jag känner mig helt tom, sånär som på en faslig massa te och en bulle då förstås. Faktum är att jag känner mig så tom att inte ens min ågren över skolan gör sig påmind, vilket å ena sidan är väldigt skönt, men å andra sidan känns sällan apati som symptom på något bra.

Vad göra?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0