Försäkringsgenomgång

Inom en snar framtid ska jag möta upp en försökringskille för att kolla igenom hur det står till på den fronten för min del... egentligen har jag 'full koll' på det hela eftersom jag har försäkringsgenomgångar lika ofta som jag går till tandläkaren (vilkent iofs är på tok för sällan!).
Hur som helst såg den här mannen så bedjande ut när han efterfrågande folk som han kunde få prata försäkringar med så jag ställde givetvis upp :) Till saken hör dock att man alltid lär sig något nytt på dom där genomgångarna så det är ju inte helt onödigt att ta det en sväng till.

Förutom detta håller jag som bäst på att väntar på att någon från vårdcentralen skall vilja ringa till mig efter att jag mailade till dom inatt.
Smart, tänkte jag, att man kan fylla i sina uppgifter på nätet och beskriva sitt ärende i den mån man vill, för att sen välja hur dom ska återkomma.
Jag valde telefon och det stod att dom hör av sig så snart som möjligt vilket jag tycker är före 10 en dag som denna.

Kanske är det så att jag i vanlig ordning har blivit missförstådd då mitt ärende handlade om vaccinering och det skulle inte förvåna mig om dom sitter och hånskrattar så kaffet skvimpar ur kopparna och ner på deras vita rockar, över muppen som tror att man kan få en tid för vaccinering.
Men det är ju klart att man kan! Eller? Jag ska ju inte vaccinera mig mot svininfluensan utan mot en hel rad andra tropiska saker och med tanke på att dom mest troligt kommer behöva söva mig (om jag inte svimmar av först vill säga) så är det ju lika bra att boka en op-sal på enaste gang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0