Besviken

En fördel med att vara lika dagvilsen som jag är att man sällan lider speciellt av den där berömda 'måndags-ångesten'. En nackdel kan väl iofs vara att man ibland missar trevliga saker som fredagsmys men när man junar runt veckorna i ända känns det ganska överkomligt ändå :)

Nu har jag dock råkat ut för en riktigt usel måndag... bakslag i november-projektet, redovisning som inte funkar och inställd utmaning :(
Mest besviken är jag över att min utmaning blivit framflyttad till onsdag... jag hade laddat som tusan och nu vågar jag inte hoppas att det verkligen kommer att bli av då heller, så himla typiskt mig att komma på saker så sent att jag inte hinner genomföra det jag planerar!

Men en sak är då säker, OM den blir av så återkommer jag med mer om det =)

Utöver allt detta som jag deppar över måste jag också inse att jag faktiskt ska till skolan imorgon. HUA! Lika förväntansfull och pirrig som jag var i augusti när vi startade, lika misspeppad känner jag mig nu... inte ens att träffa klasskamraterna får det att kännas lättare.

Stackars mig!


Kommentarer
Postat av: Cyrene

Nu ha rjag uppdaterat mig här på din blogg och som vanligt har jag mötts av din härliga humor och dina vackra bilder! Tack! Du har gjort tågresan mellan Stokhom och Arboga inte bara roligare utan vackrare!

Kram på dig!

/Cyrene

2010-01-19 @ 17:12:09
Postat av: allicen

'Cyrene': Åh, vilken underbar kommentar att få läsa efter en jobbig dag =) Kram!

2010-01-19 @ 18:14:01
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0