God morgon!

Det känns härligt att vakna till en ny vacker dag! Har suttit och pratat med Lilla Tea en stund nu på morgonen innan hon höjde sin tunna lilla kattstämma mot mig och ville att jag skulle släppa ut henne, hon har blivit så modig min söta katt! Från att bara vara ute korta små stunder och det bara om ytterdörren stod öppen så hon snabbt kunde ta sig inte, till att vara borta på riktiga långturer ibland, tänka att dom blir stora så fort de små ;)

Ska försöka ta mig ut till sommarstugan en stund idag, hösten börjar närma sig med stormsteg och snart kommer det nog inte vara lika angenämt att vara därute längre, så det gäller att passa på!
Förutom det skulle jag behöva styra upp lite saker här hemma, enligt den gamla stammen skall alla fönster vara putsade och mattorna piskade i tid till 'markén'.
Jag är inte helt övertygad om nödvöndigheten i detta städade inför en helg då man ändå inte spenderar mer än några få timmar hemma för att få lite sömn, men det känns ändå som att det kunde vara trevligt att skyffla undan den värsta smutsen för den händelse att det är någon som tänker sova över eller liknande...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0