Det här med drömmar

Idag har jag gått ut stenhårt på morgonen med två olika aktiviter här i Borgen, den ena är att jag startat en tvättmaskin och det andra är att jag håller på att elda slut på ett ljus för att sen kunna diska hållaren och sätta i nya som kanske kommer kunna användas i en fotouppgift.

Att det är slitigt behöver jag väl inte ens påpeka? =)

Jag har börjat drömma så mycket konstiga saker på nätterna, det är inte konstigt på det sättet att dom är osammanhängande eller overkliga utan snarare tvärs om.
Jag drömmer om personer som tidigare funnits i mitt liv, människor jag saknar men som jag inte tänker speciellt mycket på i vanliga fall och när jag vaknar efter dom här drömmarna känner jag mig ofta arg, ledsen eller besviken över något som hänt i drömmen.. jag känner mig heller aldrig helt utvilad dom gångerna utan vill helst bara somna om.
Jag har hört talas om olika typer av sömn, typ djupsömn osv. men jag kommer inte ihåg när det är man drömmer.. är det så att drömsömn inte ger samma vila som när man sover utan minnas någonting som hänt i drömmen?

Är det någon av er som är duktig på sånt här?

Kommentarer
Postat av: Linnis

Jag har för mig att man drömmer under den "lätta" sömnen, alltså oftast precis när man somnar eller håller på att vakna. Den är bara några minuter åt gången men upplevs längre ibland när man drömmer något jobbigt eller något som gör en rädd...

2009-09-20 @ 12:16:25
URL: http://lunascoop.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0