God morgon!

Idag har jag fått en timmes sovmorgon och jag känner mig riktigt utvilad idag :)
Kunde säkert sovit längre eftersom det inte är någon exakt tid bestämd för när snickaren ska dyka upp idag, men jag vill vara säker på att jag är uppe när han kommer hit!

Min käre morfar har födelsedag idag men jag får vänta med att uppvakta honom eftersom jag ska på ett möte i eftermiddag.. jag måste ju jobba lite också :P
Har för övrigt upptäckt att tiden rinner iväg lite för mig och jag måste börja styra upp endel saker... grovsaneringen av borgen bör snarast på börjas inför värderingen som snart ska göras och jag måste börja checka av lite praktiska saker inför resan, så som pass t.ex. Har en svag aning om att det kanske är på tiden att skaffa ett nytt!

Nån som har koll på hur länge passet måste vara giltigt efter hemkomsten? är det ett halvår eller?

Kommentarer
Postat av: chaos

Den brukar vara gilltigt ett halvår sedan den gått ut men för att göra ett tt. Jag vet inte hur det är när man är borta och den går ut! När du kommit hem skall det inte spelar någon roll, det räcker att man kommer hem dagen innan den går ut, eller? kramis

2009-05-07 @ 11:18:11
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: Cessa

Kommer inte riktigt ihåg. De kan vara olika beroende på vart du ska men räkna på att ha ett halvår kvar efter att du kommit hem.

2009-05-10 @ 16:32:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0