Har inte hunnit tänka!

Det är så mycket hela tiden och jag känner mig alldeles för trött för att orka med att formulera några inlägg omkring vad som händer.
Ska dock försöka att göra det så småning om och då i första hand till jobb bloggen, men tills dess måste jag även se till att föra över lite bilder till datorn!

Imorgon tror jag att det är dags att välja rumskamrat till resan och jag har ingen aning om vem jag skulle vilja bo med... vi fick placera oss som vi ville vid första passet och har i stort sett suttit så hela tiden, enda gången man får chansen att umgås med nån annan under kurstiden är vid måltiderna och det är lite synd känner jag... några hederliga grupparbeten i olika sammansättning skulle öppna för mer samtal även med dom som känns lite svåra att prata med.
Med endel är det bara enstaka ord som krånglar och det är lätt att lösa med förklaringar och ibland lite engelska, däremot finns det tyvärr några som man inte alls förstår vad dom säger och då känns det svårt även fast man bestämmer sig för att försöka!

Kanske löser dig samtidigt som vi ska bestämma vilka arbetsgrupper vi ska jobba i och vad vi vill jobba med för projekt... det kan kanske vara en fördel att dela rum med någon som man ska jobba tillsammans med så man har samma tider att passa, hehe!

Well well.. imorgon är en ny dag, då uppstår nya problem ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0