God morgon!

Känner mig riktigt pigg idag faktiskt, det blev en lugn kväll igår och jag tror att jag var hemma redan halv ett om inte tidigare. Det är trevligt att vara på kalas där alla är glada och vill dansa, det är mindre trevligt när den/dom som sköter musiken inte spelar musik som går att dansa till...
Eller okej, det va väl inte helt sant... för det går kanske att dansa till 'du ger mig braaaa vibrationer' men det känns ju inte rätt! I min värld har det släppts ett stort antal bra låtar sen det begav sig för kicki o co så varför inte vara lite wild and crazy och testa att spela nån av dom?
Självklart är jag medveten om att man inte kan göra alla till lags men om det är 4 som gillar ABBA och 40 som vaknar till när det spelas nått anno 2000-talet så kanske man kan överväga att köra lite mer på den linjen.

Idag lyser solen med sin frånvaro så det blir inte svårt att hålla sig kvar inne istället för att drömma sig ut och det är faktiskt lite bra eftersom jag har en del jobb som jag ska försöka få gjort :)
Men jag har ju också ett inspelat avsnitt av 'Let's Dance' från igår som jag måste kolla på och det kanske får bli startskottet för dagen, jag vill ju inte gå för hårt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0