Dagen

Oj vad fort den här dagen har gått! Men så är det väl alltid när dom lediga dagarna börja lida mot sitt slut och arbete hägrar... för min del blir det rivstart med jobb måndag till fredag (vilket inte hör till vanligheterna för en skiftare som mig), tidiga tåg till och sena tåg från och jag är i ärlighetens namn lite orolig för hur det kommer att passa ihop med den abnorma tröttheten jag kännt de sista veckorna :S

Idag har jag i alla fall plockat lite här hemma men hann väl inte så långt som jag skulle önska eftersom det blev en tur till La på eftermiddagen för att hälsa på mormor och morfar.
Där kunde man till min stora förvåning skåda Bror i engen hög person och vi socialiserade i ett par timmar innan det var dags att ta sig till berget för att 'storhandla'.
Egentligen är jag lite emot att man handlar en massa på andra orter eftersom Staden är så liten och vi behöver gynna våra egna handlare, men när det kommer till mat gäller regeln 'koperativet framför allt' och med det dövar jag mitt dåliga samvete över att jag sviker bygden.

Det blev lite sen hemkomst och först nu står middagen klar att förtäras, men med lite raggisar och nån extra tröja kanske det går att avnjuta den på balkongen... är det sommar så är det!


Kommentarer
Postat av: Cyrene

Vad vart det för god middag då? Här blev det den nya favoriten igen: honungsmelon och serranoskinka! ;)

2009-07-16 @ 22:25:43
Postat av: allicen

"cyrene":

Idag blev det lite left overs bestående av bulgur, grillad fläskfilé, bea, oliver och feta ost... sämre rester har man skrapat ihop :)

2009-07-16 @ 22:35:57
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Dessutom sparar du hundralappar genom att åka. Det är så jävla dyrt på ICA numera..

2009-07-16 @ 22:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0