Garderobsgrubbel

Det tar emot att börja med packningen inför resan till fjällen... det hela bottnar nog i att jag är sjukt opeppad på att vistas i fjällmiljön och om möjligt ännu mera bitter över att tvingas bo i dessa sketna 4-bädds stugor :(

Jag har glömt bort att köpa kläder också, vilket egentligen känns som ett måste, så till råga på allt ska jag försöka trolla fram nått som jag kan ha på mig under dessa dagar... Nackdelen med att ha arbetskläder är just det att man inte behöver tänka på att ha kläder som man kan visa sig offentligt i! haha!
För tillfället går jag och grubblar och suckar över vilka skor och vilken jacka jag ska ha med... eller om jag helt enkelt törs ta med mer än ett alternativ :)

Försöker att väga upp alla dåliga saker med resan som jag kommer på med minst en bra sak, tyvärr har jag bara kommit på två bra saker, som iofs inte är vilka småsaker som helst men faktum kvarstår att +listan är avsevärt mycket kortare än den med alla minus... dom bra sakerna är att jag kanske får möjlighet att vara nära mina guldklimpar (om inte tänker jag lägga mig ute i snön och grina) och att jag ju faktiskt ska få en utbildning som jag tror mig kommer ha stor nytta av i mitt framtida liv.

Nu är det iaf hög tid att ställer mig och stirrar in i garderoberna ett tag till... vem vet, kanske har det dykt upp nått nytt den senaste halvtimmen =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0