090101

Då är den bistra nyårsnatten över och ett nytt år har börjat! 2009 inleds med en strålande vacker vinter dag, 7 minusgrader, lite snö och massor av solsken :)
Jag har sovit på tok för länge men tänker nu försöka få på mig lite varma kläder och åka med ut till stugan en liten stund! Enligt uppgift ska det vara bärande is på sjön och det är visst många som redan varit ute med skridskor!
Just det där med skridsko åkandet hoppar jag nog över, dels för att det inte finns nån sarg som jag kan hålla mig i och dels för att jag fått sjukt ont i sidan igen (läs; fortfarande har)...

Har blivit övertalad att ringa och boka en tid hos doktorn eftersom ingen tror på min egen diagnos om en muskelbristning alt. ett avslitet muskelfäste, utan ett flertal människor i min omgivning har nu gaddat ihop sig och påstår att jag har ett eller ett par spruckna revben.
Jag ställer mig dock tveksam till deras kompetens då ingen av dom har samma gedigna läkar examen som jag, men ev gör jag jag som dom säger och ringer om en tid för att få tyst på dom ;)

Reaktionen från folk som frågar och jag berättar på vilket uteställe jag var när jag gjorde mig illa är faktiskt lite udda föresten... Hittills har alla spärrat upp ögonen och halvskrikit 'Blev du -också- misshandlad där?' Öhmmm... så för att klargöra det lilla missförståndet:  NÄE! Jag har inte blivit misshandlad! DÅ hade jag gått till doktorn för länge sen! Min "skada" uppkom precis så som jag sagt att det gjorde och inte på nått annat sätt!

Nu ska jag iaf in och kolla om nån har hunnit lägga upp några bilder från igår :) Mina kommer eventuellt ikväll om jag hinner...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0