Nu: fritid!

Dagens arbetspass är avklarat, fyra timmar hade jag bestämt och nu förtjänar jag att göra något annat en stund... har ju iofs haft paus för att duscha, äta mellanmål och ta en promenad men tvåtimmars pass är nog så tröttsamt det också :)

Min fritid skall nu ägnas åt att putsa lite på borgen, det ser för illa ut här hemma och jag slipper bli fast i nån ny stillasittande aktivitet, typ tv tittande.
Lite mat ska också fixas men det kanske får bli lagom till melodifestivalen, det är ju inte så lång stund kvar tills det drar igång igen :)

Jag har dock tappat räkningen och har ingen aning om vilken delfinal i ordningen som visas i kväll, men jag vet att det inte är varken final eller andra chansen iaf! När visas dom för övrigt?

Kommentarer
Postat av: samtal ifrån min trädgård

Putsat på borgen gjorde jag i går, tacksam för det eftersom Stora Kärleken jobbar som sjytton, varje dag och många timmar....Men mat ska man väl kunna trolla fram inom allt för länge, fast ingen verkar hungriga i hushållet! Att åka till Borlänge på en löningshelg är ungefär ett lika dåligt tips, som att åka till Lilla Staden i dag med dottern för att införskaffa lite kläder. Vi hann med två affärer på två timmar och sedan räckte det för båda, helt slut i knoppen, så nu måste vi göra som Stora Kärleken säger helgen innan löning, pensioner och barnbidrag, då är det lugnt! Ska komma i håg det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0