Vilken natt!

Hujedamig säger jag bara... den här natten kommer nog gå till världshistorien som en av dom nervigaste :) Sent igår kväll blev jag akut drabbad av urinvägsinfektion, eller i alla fall inbillade jag mig det och som en följd av det har jag ägnat natten åt att kurera den med en mängd placebo-metoder som jag är helt övertygad om att dom fungerar.

Mellan varven har jag även gått igenom ett ev behov av läkemedel för den händelse att det inte skulle ge med sig och jag kunde konstatera att det skulle bli svårt då jag inte har möjlighet att infinna mig hos någon läkare och som en följd av det har jag i mina tankar gått igenom alla mina medicingömmor i hopp om att kunna konstatera att det fanns någon lite antibiotika tablett från 1800 kallt som jag kunde mota bort lite hjärnspöken med...

Men icke. Jag fick helt enkelt försöka somna och när jag nu vaknade på morgonen är min UVI som genom ett mirakel borta! Prisad vare herren!

Nu står det heller inte på innan det är dags för avfärd och jag vet fortfarande inte vart jag ska, men tänker att det säkert ordnar sig, jag menar... sån är ju jag! Tar allt med en klackspark och inte ett dugg rädd för att köra vilse =)

Jag får nog lov att tycka att jag är väl förberedd; personlig utveckling.nu upphöjt i 7, minst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0