God morgon!

Idag är det bättre väder än igår när jag vaknade... typiskt när det är så många som ska till jobbet och kanske tom skolor idag :(
Jag har fixat lite med mina foton nu på morgonen och jag tror mig ha kommit på den perfekta lösningen på funderingen om hur jag ska kunna dela med mig av mina privata bilder!

Jag kommer prova att lägga upp dom på windows live, där är upplägget lika som datorns 'mina bilder', jag kan välja behörigheten för varje specifikt album, det går att kommentera bilderna och jag kan ge möjligheten för andra att ändra texter och lägga till bilder... det känns helt enkelt som den perfekta lösningen och är i stort sett exakt vad jag letat efter! Få hoppas att det fungerar så som jag vill nu också, det är som sagt bara på prov till en början och nu väntar jag otåligt på att komma i kontakt med någon som kan agera testpilot åt mig! Måste folk jobba hela tiden?!?

Idag är det nog förövrigt min sista lediga dag... imorgon ska jag till kontoret och därefter början skolan! Jag är sjukt nyfiken på hur det ska gå, hur upplägget ser ut osv. Samtidigt är jag lite nervös över att inte vara kreativ nog att hitta de motiv som krävs eller att jag inte kommer lära mig alla inställningar fort nog :S En bra sak med att jag är så nervös över det är dock att jag inte hinner grubbla på hur jag ska klara av att hitta till skolan och ta mig till rätt ställe för uppropet, det är ju nästan det värsta egentligen! haha!

Kommentarer
Postat av: chaos

Du behöver inte grubbla så mycket! Allt kommer att gå utmärkt skall du se! Lycka till idag! Kramis

2009-08-17 @ 09:55:03
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad är det du ska läsa?

2009-08-17 @ 22:49:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0