Påskmiddag!

Jag är nu hemkommen från kvällens middag där det bjöds på (och nu väljer jag bara ut det bästa!) sill, ägghalvor (!), jansson och kaffi :P

Jag har blivit en riktigt tant den sista tiden... eller kanske ska jag säga ännu tantigare än vad jag var förut... Två dagar i rad har jag på mitt seriösaste sätt använt en korg för att frakta saker från punkt a till punkt b, jag har på riktigt börjat tycka att janssons frestelse är gott och jag säger saker som 'åh! vad gott med kaffe, jag har inte drukit en enda kopp idag!' och jag menar det. Vart ska det här sluta?

Efter middagen har jag plundrat körsbärsträdet ute i trädgården och gjort ett mycket vackert påskris av mina speciellt utvalda pinnar. Påskris är dock inte min grej kan jag konstatera... jag är en mycket fyrkantig person och jag tycker om symetri och raka linjer... det är omöjligt att få ett påskris symetriskt! Tro mig!!
Jag har nu fått ge upp kampen och acceptera att min skapelse inte är fullkomlig men å andra sidan cirkulerar katten runt det som en osalig ande och jag gissar att hon inväntar första bästa tillfälle att göra ett utfall för att erövra lite fjädrar och får hon som hon vill kommer det iaf inte vara mycket med det där påskriset om några timmar =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Shit! Känner igen mig jättemycket i tantbeskrivningen... =S



Måste passa på att bara säga att du är verkligen en favoritbloggare... du skriver så bra! Har sagt det förrut, men det tåls att sägas igen! Tusen tack för att du skriver för mig och för dig och för alla andra!



Glad Påsk

2009-04-11 @ 10:01:04
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0