Kvällen...

Det blev en riktigt långpromenad med mamma ikväll, underbart! Jag skulle kunnat gå hur långt som helst tror jag och jag kände mig som dom där batteridrivna hundarna dom visar upp i små lådor på marken, när dom står med nosen mot kanten och bara fortätter att försöka ta sig fram :)

Ska alldeles strax bädda ner mig och läsa lite i min kvinnligt/manligt bok, den ska vara utläst till på torsdag morgon :S Har läst ungefär halva och tyvärr jamsar det vidare med en massa exempel från förskola och skola... det känns som att man fattat poängen vid det här laget, barn lär sig tidigt hur dom förvantas vara... Nu vill jag läsa om hur vuxna uppför sig (troligtvis ungefär lika som förskolebarnen)!

Imorgon ska jag jobba en heldag på sektionen och jag börjar kl 8 med att samla ihop lite saker och möta upp en kollega, för att sen åka vidare till en, ja just det, förskola!  Gud vare med mig ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Ibland är det bara så underbart att promenera. Men det är nog sällskapet som gör att det blir extra trevligt. Fast ibland kan det vara skönt att bara ha sig själv som sällskap med...

2008-10-21 @ 07:50:39
URL: http://annaenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0