Stormen avtar

Det är helt otroligt, men faktiskt sant och alldeles jätteskönt att kunna säga att det va lugnare på jobbet idag! Ändå känns det ännu skönare att veta att jag ska jobba i Örebro imånn :) Det betyder dock att jag måste gå upp lite, lite tidigare än vanligt för att hinna med sånt som man inte behöver göra för att ta sig till hemmet.. typ vakna och sånt.

Sitter och kollar runt lite på badrum... har funderingar på att göra om inom en snar framtid men eftersom jag är lite inne på att stuva runt både vatten och avlopp, samt halvera storleken på fönstret skulle jag nog kunna var hjälpt av att få prata med nån som är lite mer insatt på området än jag själv, hittar dock inget bra företag som kan hjälpa till med planeringen... Nån som har nått bra tips?


Kommentarer
Postat av: A

Hej allicen!



Vad nyfiken jag blev på dig nu, berätta om dig! Om du vill förstås... Kul att du kunde relatera till mitt utkast... även om det är ett sorgligt sådant tyvärr. men det är som sagt tankar, upplevelser och känslor. Min far är en underbar människa som älskar oss alla lika mycket, men som barn med minnen och jobbiga upplevelser etc kan man få för sig saker och stro att man inte är älskad. Idag är jag 23 år, är säker på att jag är älskad men tankar kommer...eftersom de etsats fast sen barndomen.. Nåja. Och du??

2008-10-05 @ 21:56:47
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: A

tack igen allicen, för din fina kommentar om min klänning! Såg att du/ni renoverar. Är du ensam, man, barn? Går det bra? Vi är själva uppe i renovering också=)

2008-10-05 @ 21:57:52
Postat av: Hanna

Vad vill du veta???? Jobbar med sälja badrum bla...:-D

2008-10-05 @ 23:20:21
URL: http://husdrommen.blogg.se/
Postat av: sarah

Åh vad roligt! :)

Hoppas du kommer tycka om min blogg ;)



KRAMAR

2008-10-06 @ 13:36:11
URL: http://sarahsglitter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0