Reserverad?

Fick denna kommentaren idag...

"Detta vet jag om dig:

Du är ca 26 år, kanske är ditt namn Elis. Sen kan jag analysera dig om jag vill. Men det tar vi en annan gång.
Du är iaf intressant, och väldigt privat."

Jo, jag kan nog vara ganska privat... men nu börjar jag fundera på om jag är mer privat än vad själv vet om, eftersom jag tyckt att jag lämnar ut mig ganska mycket i bloggen! Kanske är det för att några av er vet vem jag är och att jag lägger nivån utifrån det?

Är jag för privat?

Har tidigare bestämt mig för att inte ha någon "frågestund" i bloggen, men är det något som önskas?
Självklart får ni fråga saker när som helst, det skulle faktiskt bli spännande att se vad jag vågar svara på ;)

Kommentarer
Postat av: amanda

Vill bara säga att jag gillar frågestunder och skulle gärna vilja ha en sådan på min med men har inte fått ngra frågor direkt=)



Med analysera menade jag INGET fuffens eller skumma spåsaker. Så du vet. Bara det att jag kan läsa din text och få en uppfattning om dig. Jag är en ganska bra människokännare och det blir man nog med erfarenhet. Sen finns de dom som anser att jag dömer ut och är rent av elak... Men det står för dem..



Men jag menade helt enkelt att jag kanske kan läsa ut lite av vem du är.



En frågestund tycker jag du ska ha. Och ja, du är privat, det är svårt att i din text veta vem du är, konkret alltså! Jag vet inte ens vad du jobbar med. Men kanske ngt inom vården?

2008-10-16 @ 20:40:20
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: amanda

Blev du besviken? Det där med spågrejer tror jag inte på, tyvärr, eller vad man ska säga.

Men jag tror att du är en människa som trivs med det naturliga, okonstlade. Du trivs med lugn och trygghet. Det kan ju iofs stämma in på alla. Men när jag läser din blogg så skickar du ändå ut signaler, omedvetet om vem du är. Man kan ju inte ha en blogg och skriva som om man vore en annan. Jag tänkte i början att jag skulle vara neutral... Men det funkar inte... Du är ju du ända ut i fingerspetsarna, vilka du använder på tangentbordet=)



Men jag vet inte vem du är. Jag tror bara att du kan upplevas som lite osäker och man bör vara försiktig med dig. Du är inte osäker på ett negativt sätt, utan mer skör men kanske ändå lite osäker med dig själv. Du vet säkert vem du är men du behöver människor runt om dig som stöttar och uppmuntrar. Du har ett behov av att ha människor runt om dig som står dig nära. Du verkar inte vara mkt för ytliga kontakter eller relationer eftersom du behöver trygghet.



Ja.... jag kanske är ute och cyklar. men den uppfattningne får jag=)

2008-10-16 @ 20:59:51
URL: http://ladysylvia.blogg.se/
Postat av: amanda

Ok=) Men du får väl om inte annat ta det som en uppmuntran. Du verkar vara en fin tjej/kvinna iaf!

2008-10-16 @ 21:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0