Får jag låna en kopp socker?

När jag gick hem från jobbet idag mötte jag en av mina favvo tanter (hon med tre storlekar för stora kläder och en cykel så hög att hon kan luta huvet mot sadeln när hon leder den) vid hyreshusen på gärdet (där jag luskat ut att hon bor) med en kaffekopp socker i högsta hugg.

Hon tittade på mig och såg lite lurig ut när hon log mot mig. Jag tycker att det är hur gulligt som helst att hon och hennes polare spriger (hmm.. det kanske var att ta i..) över till varandra och lånar socker om dagarna... jag menar, vem gör det nu för tiden?

Kommentarer
Postat av: chaos

Ja, det kan man undra! Det enda en granne har frågat mig om lån har varit mobilladdare nu för tiden! Men man kan alltid gå till sin granne!

2008-10-01 @ 14:07:42
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

Jag har en bra granne som jag nog skulle kunna fråga om saker.. dom har iaf varit till mig ett par gånger och lånat bla en stege och plats i soptunnan! haha!!

2008-10-01 @ 14:13:10
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, hon är ju så söt... så även om man blir frustrerad så är det bara att titta på henne (och höra skrattet) så blir man så glad! =)

2008-10-01 @ 17:16:13
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: Micke

Svar: Ja, du får kolla upp lite hur kameran funkar! :D



Roligt inlägg förresten, lite sött sådär.. Måste säga att mina föräldrar kan gå ner till vår granne och låna lite om det krisar i någon situation och hon lika tillbaka och lånar av oss! :D

2008-10-01 @ 19:05:24
URL: http://cybexfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0