Djupa funderingar?

Fick en fråga häromdagen som jag går och funderar lite på, en sak som jag inte kan bestämma mig för jag har för inställning till... därför tänkte jag höra med er vad ni tycker...

Tror du på "ett liv efter döden" och att man på olika sätt kan få kontakt med avlidna personers andrar?, samt att det faktiskt finns människor som kan "spå" eller se in i mäniksors liv, tankar och känslor?

Skulle bli jätteglad om ni ville svara och förklara hur ni ser på det här.. självklart funkar det som vanligt utmärkt att lämna privata gästboksinlägg om man vill det...

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag är 100% säker!!!! Det FINNS ett liv efter detta och vi KAN få kontakt med en hel del av våra nära som gått över till andra sidan! Har vart på två seanser och det var otroligt kul. Ja, faktiskt var det KUL... folk hade roligt när de fick kontakt med sina anhöriga =)

Har en sån fin berättelse som jag ska berätta för dig sen. Den gjorde mig 100% övertygad.

Spådom tror jag delvis på. Men det finns nog många "kvackare" inom området...

Ha en finfin dag...

Kram

2008-10-01 @ 13:25:41
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: chaos

Jag håller med Anna! Akta dig för "kvackare" för det finns många! Man kan få kontakt med andrar på olika sätt och det beror på hur receptiv man är...jag har själv upplevt några men det har blivit lite mer sällan nu när man blivit äldre. Det beror också på vilket förhållande man har/hade med personen och det behöver inte vara någon som gick bort...det kan även vara med någon som bor längre bort! Haha!

2008-10-01 @ 14:05:46
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

det är inte utan att jag blir ännu lite mer nyfiken... kanske måste testa ändå!

2008-10-01 @ 14:11:30
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Christer

Självklart drömmer många om ett liv efter döden. Det är väl en sorts rädsla vissa har för att tyna bort och bli avglömd. Själv är jag rätt stupsäker att det är rätt lika som när du sover utan att drömma. Lugnt och skönt va? ;-)



Spådom och annat tror jag heller inte på.. Tråkigt eller hur..? Men hur stor är chansen egentligen att ett spår i handen ska berätta hur ditt liv kommer sluta? Eller vilken den stora kärleken kommer att vara. Nej, jag tror på mig själv och slumpen. Inte heller tror jag gud finns förens jag har bevis för det.. och det lär dröja..

2008-10-02 @ 20:29:22
Postat av: allicen

Christer:

som att sova utan drömmar... Mmm... kanske!

2008-10-02 @ 21:03:55
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0