Nya stövlar

Efter en hel del bök och stök kom jag äntligen in på en skoaffär under eftermiddagen och bara av att tänka på vidden av mitt skobehov gjorde mig svettig.
Att tänka ut en lämlpig prioritering var heller inte att tänka på då det minst viktiga var ett par stövlar som skulle kunna passa till klänning... den dagen jag hittar ett par passar finns det inget som heter prioritering, då är det bara att agera!

Förutom stövlar är jag också i stort behov av nya 'åka på kurs skor' och även ett par nya walking skor, detta är alltså sånt jag verkligen behöver och inte bara sånt jag vill ha och jag kunde se framför mig hur mina pengar rasslade iväg i ett långt hulahula tåg framför mig.

Räddningen för min privata ekonomi kom dock och idag var det i form av att jag helt enkelt inte hittade det jag sökte, med undantag för stövlarna då.. Det är inte stövlarna jag drömmer om, för dom går ju syster runt och sprätter med, men för en gångs skulle fanns ett tänkbart alternativ och det kan man ju inte bara strunta i =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0