Lite ledsamt

Jag älskar nätet när jag kan använda det på mitt sätt... ett sätt som jag älskat mer än något annat är det jag kallar för "lilla bloggen".
Det finns INGEN som har adressen till lilla bloggen och det skulle göra mig väldigt ont om någon hittade den ändå... i lilla bloggen har jag under en tid nu skrivit min dagbok, innehållande tankar, känslor och funderingar.
Fördelen med att göra det i lilla bloggen och inte i en bok är att jag aldrig behöver vara orolig att någon skulle hitta den, jag kan ändra på innehållet allt eftersom tiden går om jag känner att det finns saker som jag inte står för...

I lilla bloggen har jag sparat på konversationer som betytt något särkillt för mig främst från sms, mail och inlägg från andra bloggar.
Lilla bloggen har varit bara min och där har jag kunnat skriva precis som det är, alla som finns omnända med smeknamn här finns nämda vid namn i lilla bloggen, för att det ger en helt annan känsla när man går tillbaka och läser det.

Självklart finns det en nackdel med lilla bloggen.
Lilla bloggen finns inte mer, domänen där den fanns har gjorts om och i samband med det togs alla inlägg bort och finns nu bara i mitt hjärta... nu kan jag bara hoppas på att dom viktigaste personerna som jag skrivit om där kommer ge mig möjligheten att få nya "minnen" att spara på.

Men vart? Vart kan jag var fullständigt anonym men ändå helt öppen och med en besöks statistik som aldrig överstiger noll?

Kommentarer
Postat av: Anna

Hade också en sån blogg förut... Men blev så skraj att någon skulle hitta den, ana att det var jag och sedan kolla ip eller så... =S Så jag behåller nog alla tankar... men skulle vilja som du, få ut dem. I dagboken jag har hemma ljuger jag ju bar, i rädslan över at någon ska hitta den... Kram

2008-11-04 @ 20:07:13
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: smygpoeten

Skaffa Google documents - docs.google.com. Privat och säkert! Om du har en @gmail.com email så behöver du inte skaffa nåt nytt konto utan använder det.

2008-11-04 @ 21:23:42
Postat av: allicen

Anna:

Tror inte att någon skulle ha hittat dit... ingen skulle nog gissa att jag hade ett konto på den domänen eller vad jag hade för nick, plus att man kunde göra inläggen osynliga för andra användare...

2008-11-04 @ 22:05:37
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: allicen

smygpoeten:

kan inte alla som har tillgång till e-mailadressen se vad som finns där då?

2008-11-04 @ 22:06:24
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: smygpoeten

Det är precis så privat som du vill att det ska vara. Du loggar in och får tillgång till dina dokument. Om du vill så kan du göra dokumenten tillgängliga för personer som du väljer men som standard är alla dokument privata.

2008-11-05 @ 15:59:13
Postat av: allicen

smygpoeten:

och inte ens du kan smyga omkring där? :O

2008-11-05 @ 16:02:15
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: smygpoeten

Kan du tänka dig! Inte ens jag kommer åt dem!! =O

2008-11-05 @ 18:12:28
Postat av: allicen

smygpoeten:

tanken kan jag nog tänka... men jag tvivlar på att det är sant ;)

2008-11-05 @ 18:23:41
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0