God morgon!

Som jag har sovit inatt =) Somnade med det samma jag la huvet på kudden och vaknade i samma ställning vid femtiden i morse!
Har just gått igenom nattens brevskörd och ska snart övergå till bloggarna, därefter blir det 'frukost' innan jag ska förbereda för ett besök i mataffären och sen ska jag på sista delen av datautbildningen på jobbet.

Är egentligen lite osäker på hurvida jag behöver gå på det, då dom sa att vi inte ska gå igenom nått nytt utan bara ha lite repetition och att man kan få hjälp om man tycker att nått är svårt... jag har koll på hur hur programmet fungerar men skulle nog kunna vara i behov av att göra upp en plan för hur jag ska gå vidare.
Orkar inte bry mig om att lägga in en massa i datorn när vi samtdigt måste dokumentera på papper... om jag delar ut en endaste liten 'vid behovs' medicin, t.ex en alvedon så har jag f y r a olika ställen där det ska rapporteras! Helt galet om jag få säga min alldeles egna mening (och det för jag ju för här bestämmer jag!) =)

Hur ser din dag ut?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men vad fan, har ni fått datasystem nu äntligen!! Maj gadd. Men att signera på 4 ställen för en sketen Alvis är väl ändå att ta i. Åh vad jag är glad att jag inte jobbar kvar. Jag hade nog gjort mig obekväm ganska fort.

2008-11-08 @ 08:45:40
URL: http://argentumstella.blogg.se/
Postat av: allicen

Hanna:

Det är samma system som alltid funnits med som vi inte haft förtroende att få använda... vi som jobbar på hemmet är ju muppar jue!



Tänker inte säga emot dig för jag tror att du har rätt ;) känner mig själv ganska obekväm och oönskad när jag väl sätter min fot på det där stället =)

2008-11-08 @ 09:55:10
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0