Funderar

Sitter och funderar på vad jag tänkas sätta igång och pyssla med... har gått igenom kläderna som jag hade skickat efter och nu borde jag egentligen sätta igång att packa ner allt det som jag inte ska kvar.
Har köpt en jacka som jag självklart tyckte var för stor och lite förhastat så rusade jag ner till datorn och betsällde en mindre, nu har jag dock kommit på att den troligtvis inte hinner komma innan jag måste skicka tillbaka det första paket och då har jag ju inte båda hemma samtidigt så jag kan jämföra!

Nu funderar jag alltså på hur jag ska göra... ha kvar den första och chansa på att den nya hinner komma innan jag måste lämna tillbaka den, eller skynda mig att skicka iväg det första paket och beställa tillbaka två nya jackor som kommer i samma paket och välj mellan dom samtidigt som jag skickar tillbaka nummer två direkt och sen även den jag inte ska ha kvar... Stor bekymmer, eller hur? Men jag blir ändå så trött på att jag aldrig kan ta det lungt och tänka igenom vad jag gör innan jag gör det, utan snurrar till saker så illa att jag knappt vet själv vad jag gör =)

Stackars mig, HAHA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0